Première commande sur le site nature-baby pour des articles de la marque Cam Cam Copenhagen : prix avantageux , articles bien emballés et livrés dans les délais annoncés. Suite à mon expérience, j... Näytä lisää
Den är av jättefin kvalitet och fungerar superbra när barnet är litet. Nu har min son växt och är nästan 90cm lång. Han gillar att luta sig på sidan och det finns inget stöd när ett större barn gör de... Näytä lisää
Vi var svært fornøyd med produktet inntil vi feilaktig fikk en faktura på moms. Da vi klagde på dette, fikk vi beskjed om at vi skulle se bort fra fakturaen. Dagen etter fikk vi kontrabeskjed. Da vi i... Näytä lisää
Efter fire-fem dage uden mail vedr. leveringsoplysniger, blev jeg usikker på firmaet. Jeg sendte en mail til dem, som igen vakte min bekymring, da autosvaret virkede suspekt. Få timer efter modtog... Näytä lisää
- Lastentarvikeliike
- ja myös
- Kodintarvikeliike
- Lastenvaatekauppa
- Lastenvaateliike
- Lelukauppa
- Äitiysvaatekauppa
★★Naturebaby har det største økologiske udvalg i Danmark til mor og barn. Du finder over 100 mærker, både kendte og mindre kendte. Vi har alt til en økologisk start for de mindste og en bæredygtig tilværelse. Vores kundeservice er i top og vi sender dag-til-dag.★★
Frederiksborgvej 16B, 3200, Helsinge, Tanska
- kundeservice@naturebaby.dk
- www.naturebaby.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Fine ting, ikke god købsoplevelse
Fantastiske produkter, men ikke god købsoplevelse.
1. Næsten alle farverne i graviditetspuder fra Doomoo var udsolgt.
2. Det var en svær hjemmeside at finde rundt på, fx kunne jeg ikke fremsøge ekstra kugler til den graviditetspude, jeg skulle købe, hverken før eller efter kundeservice skrev til mig, hvilket navn de var listet under. Der kunne med fordel være en "du er måske også interesseret i..." Eller de kunne være samme sted som puderne.
Fralægger sig alt ansvar og kan ikke leverer
Bestilte en leander classic seng og en kong sløjd kuffert, hvor der stod ved begge vare at det ville blive leveret indenfor 1-3 dage. Da der var gået 3 dage og min pakke forsat kun stod som registreret ved GLS, kontaktede jeg Naturbaby, og de vendte tilbage med meldningen at kufferten var udsolgt så de ville senge pengene tilbage, samt at det var leander selv der stod for leveringen, hvor Naturbaby fralagde sig alt ansvar. Dette gjorde så at jeg i weekenden stod uden en gave, og skal nu komme med en forsinket gave jeg skal til at finde et andet sted, samt bøvle med at min pakke bliver leveret mens at jeg er på ferie. Aldrig om jeg vil handle på denne side igen….

Alt var som lovet
Jeg skrev en mail fredag med en forespørgsel, om levering senest tirsdag var muligt. Fik svar mandag, bestilte varen lige bagefter - og kunne hente den i pakkeshoppen tirsdag :-)
Er meget tilfreds med varen.
Selve salget var ok men meget utilfreds…
Selve salget var ok men meget utilfreds med at GLS leverer pakken et andet sted end det ønskede. Og på det ønskede sted havde de masser af plads til flere varer
Flotte produkter og hurtig levering
Flotte produkter og hurtig levering
Pusle tasken bestilte kom dagen efter…
Pusle tasken bestilte kom dagen efter jeg bestilte.
Den er så fin og en smart indretning med åben lomme til vådservietter
Rigtig god og ukompliceret…
Rigtig god og ukompliceret shoppingoplevelse.
Advarsel
Har trods uendeligt mange mails ikke refunderet for min returordre - over 5.000 kroner mangler jeg. Jeg vil på det kraftigste fraråde enhver at handle hos denne webshop.

Vastaus yritykseltä Naturebaby.dk
Køb ikke fra denne hjemmeside
Har modtaget en defekt barnevogn. Kan hverken få fat i dem på mail eller telefon efter flere ugers forsøg
De har stjålet mine penge!!!
Har returneret en vare, men får ingen refundering!!! Er så vred.. de tager ikke telefonen og svarer ikke på mail.. de har stjålet mine penge!!!
Vi har nu prøvet i flere uger at komme…
Vi har nu prøvet i flere uger at komme i kontakt med forretningen uden helt, da en ordre aldrig ankom.
De svarer desværre ikke på mails og telefonen er altid optaget pga “travlhed”.
Ifølge de sidste par årsregnskaber på virk.dk går det desværre kun en vej og jeg ville ikke undre mig over at se “under konkursbehandling” næste gang jeg tjekker.
Varer ikke modtaget, intet fra svar fra kundeservice
Bestilte en taske 5. december, fik at vide at den var på vej og har derefter intet hørt. Rettede henvendelse til kundeservice 19. december, 14 dage senere venter jeg stadig på svar.

Svindelforetagende
Pas på dem. Det er det rene svindel. Jeg bestilte min pakke den 11. december. Siden har det ikke været muligt at komme i kontakt med dem hverken via mail eller pr. telefon.

Besvarer ikke reklamation
Vi har flere gange kontaktet naturebaby skriftligt og telefonisk for at lave en reklamation over et produkt, men de vender aldrig tilbage / svarer aldrig

Matcher ikke hjemmesiden
Naturebaby har super lækre ting, og normalt plejer jeg at være glad for mine ordrer men ikke denne gang. Jeg har købt 2 uldhuer str. 12-24 måneder, som min baby på 9 måneder kun lige akkurat kan passe nu. De er alt for små. Derudover har jeg købt et par gule Angulus-sandaler, som ikke matcher billedet. På billedet var de af glat, gul læder, men i virkeligheden er det ruskind. Jeg er ikke tilfreds med mit køb.

Vastaus yritykseltä Naturebaby.dk
Lækre varer men håbløs reklamation
Naturebaby har super lækre varer, men jeg har forgæves forsøgt at få fat i dem i tre uger vedr. en reklamation, og hverken mail eller opkald bliver besvaret. Derfor desværre kun de to stjerner.
Varer ikke mottatt og kundeservice svarer ikke på henvendelsen
Bestilte og betalte for to sengesett for en måned siden. Fikk ordrebekreftelse og deretter et sporingsnummer som ikke virket eller finnes. Sendte e-post til kundeservice for en uke siden og har enda ikke fått noe svar.

Vastaus yritykseltä Naturebaby.dk
Disse stjerner gives til udelukkende…
Disse stjerner gives til udelukkende til Oliver , for håndteringen af min reklamation på pusletaske. Tak for god service 🙏🏻
Misledende info på website og kundeservice der ikke svarer
På hjemmesiden har de forkert produktinformation, og derfor vildledende. Jeg har de sidste 2,5 uge forsøgt at få kontakt til deres kundeservice både på telefon, indtalt telefonbesked, samt sendt adskillige mails - men de svarer ikke. Simpelthen den dårligste kundeservice jeg har oplevet......