Myprotein.se Arvostelua

2 682
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt från My protein tidigare och de har bra och hög kvalitet på sina produkter samt stora kvantiteter i burkarna, 270 tabletter som räcker länge, ska man då ta en om dagen, räcker en sådan... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i v... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag är kund sedan länge men idag kunde inte alls logga in eller byta lösenord, mitt konto är låst står det och ingenting funkade. Fattar inte varför, har inte gjort något. Synd för då samlar jag int... Näytä lisää

Yritys on vastannut

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta

• www.myprotein.se

Delivery - excellent
Product quality - just ok

27. syyskuuta 2025

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Snabb och smart leverans

Snabb och smart leverans

24. lokakuuta 2025

Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra lojala kunder.
Dina kommentarer hjälper oss att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över att läsa dina vänliga ord.
Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna.

Super fast help

23. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Saanut 5/5 tähteä

Basically everyone was positive on the…

Basically everyone was positive on the product, so it was easy to decide :)

23. lokakuuta 2025

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Allt var toppen

Allt var toppen

9. syyskuuta 2025

Enkelt och effektivt

Snabb och smidig

22. lokakuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

Jag har ännu inte fått något levererat

Jag har ännu inte fått något levererat, så jag kan inte uttala mig över huvudtaget.

19. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du tog dig tid att lämna din recension, vi värdesätter och uppskattar dina kommentarer.

Vi strävar alltid efter att förbättra och förbättra din shoppingupplevelse och vi skulle inte kunna göra detta utan din värdefulla feedback.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna.

Saanut 4/5 tähteä

Bra utförlig info på produkterna och…

Bra utförlig info på produkterna och lätt att finna även om Ni har mkt att välja på 😀

18. lokakuuta 2025

Snabb service

Snabb service

7. lokakuuta 2025

Det är alltid ett nöje att få denna feedback från våra lojala kunder.

Din feedback hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över dina vänliga kommentarer.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Saanut 1/5 tähteä

I waited a couple of weeks didnt get…

I waited a couple of weeks didnt get the order and then contacted them. The response was that they lost the package and will send a new. But then they continued to order me to return the old one if i got it and threathened me with extra payment if i didnt. Wtf.

17. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Uh,

Thank you for leaving your review.

I am sorry to hear that you have had an issue with the delivery of your order. I have investigated this further and contacted you via your account. Please log into your account at your convenience to receive my message.

I look forward to getting this resolved.

Ben

Alltid nöjd!

Snabbt, smidigt och bra utbud på protein och smaksättare.

Kan vara lite missvisande med sina ”rabatter” men inget som stör för mycket. Enkelt att lägga beställning och leveransen är alltid snabb. Återkommande kund!

9. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med Myprotein

Jag är väldigt nöjd med Myprotein! Bra produkter, bra erbjudanden, snabb leverans och snabb support. Rekommenderas!

8. lokakuuta 2025

Använt i många år

Använt i många år, skulle säga alltid nöjd

6. lokakuuta 2025

Kayleigh

Bra och prisvärda produkter

Bra och prisvärda produkter. Snabba leveranser.

2. lokakuuta 2025

Kayleigh

Saanut 2/5 tähteä

De ville inte ge mig mellanskillnaden…

De ville inte ge mig mellanskillnaden för att rabatten inte gick igenom. Istället fick jag skicka tillbaka och göra ett nytt köp.

2. lokakuuta 2025

Hej Karl,
Jag beklagar att du har upplevt frustration i samband med detta ärende.
Jag har skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.
Logga in på ditt onlinekonto för att läsa meddelandet i meddelandecentret.
Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Saanut 1/5 tähteä

Hej Lennon.
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag har löst problemet åt dig och skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.
Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?
Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Mycket bra tableter

Mycket bra tableter

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack så mycket för att du lämnat en recension!
Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra trogna kunder.
Din feedback hjälper oss att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir väldigt glada av dina vänliga kommentarer.
Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Kvaliten och rabatten jag fick

Kvaliten och rabatten jag fick

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack så mycket för att du lämnat en recension!
Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra trogna kunder.

Saanut 2/5 tähteä

Går inte att betala via klarna via er…

Går inte att betala via klarna via er app trots att det står att det går. Liksom att sidan fastnar och vill inte gå vidare.

28. syyskuuta 2025

Hej Jeanette,
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag har löst problemet åt dig och skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.
Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?
Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.
Med vänliga hälsningar, Myprotein.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin