Myprotein.se Arvostelua

2 682
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt från My protein tidigare och de har bra och hög kvalitet på sina produkter samt stora kvantiteter i burkarna, 270 tabletter som räcker länge, ska man då ta en om dagen, räcker en sådan... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i v... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag är kund sedan länge men idag kunde inte alls logga in eller byta lösenord, mitt konto är låst står det och ingenting funkade. Fattar inte varför, har inte gjort något. Synd för då samlar jag int... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta

• www.myprotein.se

(2 682)

232 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Good enough

Lite krångligt men ändå min favorit protein

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du lämnat din recension!

Det är alltid ett nöje att få denna feedback från våra lojala kunder.

Din feedback hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över att höra dina vänliga kommentarer.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Ta hand om dig och ha en trevlig dag.

Leah

Super

Bra priser och produkter

12. elokuuta 2025

Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra trogna kunder.
Din feedback hjälper oss ständigt att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir väldigt glada av att läsa dina vänliga kommentarer.
Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna.

dyrare än bulk powder

dyrare än bulk powder, sämre leverans också.

17. marraskuuta 2025

Hej torbjörn,
Vi beklagar att du har upplevt frustration och tackar för din feedback.
Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.
Med vänliga hälsningar, Myprotein.

Saanut 1/5 tähteä

Delivery middle of nowhere,...

Delivery middle of nowhere,...
no response in communication
Lack of respect

/F

Hello Fredrik,

Thank you for taking time to leave your review.

I apologise you have faced issues with this delivery I have now looked into this for you and contacted through your account to resolve this issue.

Please log into your account to view this message.

Thanks,

Sam

Saanut 5/5 tähteä

Blev rekommenderad sidan och fick…

Blev rekommenderad sidan och fick dessutom en väldigt generös kod! Ser framemot att testa produkterna.

13. marraskuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

No english translation on the swedish…

No english translation on the swedish site.

13. marraskuuta 2025

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

greitas pristatymas.Atsakingas…

greitas pristatymas.Atsakingas siuntinio gabenimas

1. lokakuuta 2025

Sveiki,
Dėkojame, kad skyrėte laiko palikti savo atsiliepimą!
Visada malonu gauti tokį grįžtamąjį ryšį iš mūsų ištikimų klientų.
Jūsų atsiliepimai padeda mums nuolat palaikyti ir gerinti mūsų paslaugas, o komanda bus labai laiminga išgirdusi jūsų malonius komentarus.
Jei turite klausimų ar reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis – mielai jums padėsime.
Rūpinkitės savimi ir linkime nuostabios dienos.
Pagarbiai,

Saanut 1/5 tähteä

Strulat med min vara och inte fått…

Strulat med min vara och inte fått pengarna tillbaka.

4. marraskuuta 2025

Hej Hanna,

Jag är ledsen att höra om frustrationen i denna fråga.

Jag har löst det här problemet åt dig och skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.

Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?

Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att återkomma till oss så hjälper vi dig.

Vänliga Hälsningar,

För lång leveranstid.

För lång leveranstid.

3. marraskuuta 2025

Hej Nicklas,

Jag är ledsen att höra om frustrationen i denna fråga.

Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?

Vänliga Hälsningar,
Myprotein

Saanut 4/5 tähteä

Snabba leveranser smidigt och bra…

Snabba leveranser smidigt och bra mycket bra.

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du tog dig tid att lämna din recension; vi uppskattar och värdesätter verkligen din feedback.

Vi strävar alltid efter att förbättra och optimera din shoppingupplevelse, och det skulle vi inte kunna göra utan ditt värdefulla bidrag.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar; vi hjälper dig mer än gärna.

Saanut 5/5 tähteä

Har alltid varit nöjd med produkter och…

Har alltid varit nöjd med produkter och leverans.

2. marraskuuta 2025

Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra lojala kunder.
Dina kommentarer hjälper oss att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över att läsa dina vänliga ord.

Saanut 1/5 tähteä

Very poor shopping experience on the mobile app

I’ve just had the experience of placing two separate orders: the first through your Portuguese website (via the mobile app), and the second through the Finnish market (also via mobile app), which is entirely in Swedish. I simply changed my delivery address, and for context, I have addresses in both countries, which is why I occasionally order from each.

The first order went smoothly, as it usually does. The second, however (still through the app and after switching the address to Finland) was an absolute nightmare. A truly dreadful experience, to the point that I’m not looking forward to ordering again. To begin with, the language issue is baffling, and the checkout on the app is a complete mess. There are conflicting prices, and the lack of clear information regarding delivery charges isn extremely frustrating. Delivery charges are only added afterwards, and although is meant to be free on orders over €65 (as is stated on the website), I was still charged despite spending over €70).

In short, it was a complete mess - a terrible experience, and I’m genuinely dreading having to place another order in the future. I’ve loved your products for over a decade and have always been a loyal customer, but the purchasing experience here in Finland has been utterly appalling, especially when compared to how smooth it is on the Portuguese site/app. This was, without doubt, the very worst online shopping experience I’ve ever had - absolutely horrendous.

Hello Filipe,

Thank you for taking time to leave your review.

I apologise you were facing issues with the site , I have now looked into this and contacted through your account to resolve this issue.

Please log into your account to view this message.

Thanks,

Sam

Saanut 5/5 tähteä

Hemsidan är lätt och smidigt men…

Hemsidan är lätt och smidigt men framför allt så är den veganska protein pulvret den bästa som finns!! Älskar choklad peanut caramel och cereal milk!!

Alltid superbra!

25. lokakuuta 2025

Everything was so smooth

Everything was so smooth - from navigating through the website to ordering.

25. lokakuuta 2025

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,
Sue

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin