Myprotein.se Arvostelua

2 682
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt från My protein tidigare och de har bra och hög kvalitet på sina produkter samt stora kvantiteter i burkarna, 270 tabletter som räcker länge, ska man då ta en om dagen, räcker en sådan... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i v... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag är kund sedan länge men idag kunde inte alls logga in eller byta lösenord, mitt konto är låst står det och ingenting funkade. Fattar inte varför, har inte gjort något. Synd för då samlar jag int... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta

• www.myprotein.se

(2 682)

232 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tack för att du har lämnat din recension!

Det är alltid ett nöje att få den här typen av feedback från våra lojala kunder.

Dina kommentarer hjälper oss att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och hela teamet kommer att bli mycket glada över att ta del av dina vänliga ord.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss — vi hjälper dig gärna.

Bra priser.

Bra priser.
Hopoas på att produkterna är lika bra. Ni saknar Nattokinase och Selen i ert sortiment.

25. tammikuuta 2026

Always satisfied

I've been ordering peanut butter from myprotein for years and I'm always satisfied. It's a bit more expensive than the supermarket but the quality is incomparable. I usually wait till there's some discount so it's more affordable.

22. tammikuuta 2026

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,
Sue

Mycket bra av allt

22. tammikuuta 2026

ordernummer 735013844

ordernummer 735013844

Jag beställde proteinpulver från MyProtein och tyvärr blev jag mycket besviken. Smaken på proteinpulvret var riktigt dålig och jag kunde inte använda det som tänkt.

Efter denna upplevelse kommer jag aldrig beställa proteinpulver från MyProtein igen och kan inte rekommendera dem till andra.

9. tammikuuta 2026

Hej Younus,

Jag är ledsen att höra om frustrationen i denna fråga.

Jag har löst det här problemet åt dig och skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.

Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?

Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att återkomma till oss så hjälper vi dig.

Saanut 4/5 tähteä

Vet ej ennu men ser framemot en fin…

Vet ej ennu men ser framemot en fin upplevelse.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar och värdesätter verkligen din feedback. Vi strävar alltid efter att förbättra din köpupplevelse, och det är inte möjligt utan dina värdefulla synpunkter.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar – vi hjälper dig gärna när som helst.

Saanut 1/5 tähteä

Att dubbla sina priser för att ge 50%…

Att dubbla sina priser för att ge 50% rabatt är inte 50%rabatt

16. tammikuuta 2026

Hej Samson,

Begränsat utbud

Många produkter är oftast 'out of stock'. Bra veganskt sortiment.

16. tammikuuta 2026

Trevligt bemötande och bra tt göra med

Trevligt bemötande och bra tt göra med

3. tammikuuta 2026

Det är alltid ett nöje att få denna feedback från våra lojala kunder.

Din feedback hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över att höra dina vänliga kommentarer.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Saanut 5/5 tähteä

Great online shop and delivery!

Always a super quick delivery and the products are great quality! I think it’s especially nice, that they regularly have great deals and discounts on some products.

1. joulukuuta 2025

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Saanut 4/5 tähteä

Ni gör det bra med hur ni bemöter…

Ni gör det bra med hur ni bemöter kunderna och har bra erbjudanden.

12. tammikuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Jag fick utan smak på proteinet tyvärr

Jag fick utan smak på proteinet tyvärr, nu ska jag ha fått rätt i min sista beställning

8. tammikuuta 2026

Hej Lars,

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och snabba leveranser

Bra produkter och snabba leveranser!

11. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Grymma produkter med bra kvalitet.

Grymma produkter med bra kvalitet.

6. tammikuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Dyrt med jämförande andra kosttillskott…

Dyrt med jämförande andra kosttillskott sidor..

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter.

Vi strävar alltid efter att förbättra din shoppingupplevelse, och det hade inte varit möjligt utan din värdefulla feedback.

Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar – vi hjälper dig gärna.

Saanut 1/5 tähteä

Beställde före 5/12 och har inte fått…

Beställde före 5/12 och har inte fått produkterna. Mailar man får man svar att det inte går att leverera då inkorgen är full

Rekommenderar inte dem

5. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Svanberg Jan,
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag är glad att kunna lösa problemet åt dig. Ange ditt ordernummer eller kontakta oss via ditt konto så
kan vi lösa detta omedelbart.
Kungliga hälsningar, Myprotein.

Saanut 5/5 tähteä

Bra priser och snabba leveranser.

Bra priser och snabba leveranser.

2. tammikuuta 2026

Alltid bra produkter

Alltid bra produkter, aldrig problem.

4. tammikuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Reklamation

Handlat två gånger och försökte den senaste göra en reklamation på en produkt.
Måste skapa mig först ett konto för att kunna få kontakt med kundtjänst. Skickar bild på betalning, ordernummer, produkten med serienummer/batch.
Får antagligen AI svar, jag ska nu uppge betalsätt, pris, ordernummer och datum, adress och telefonnummer osv osv
Kan de inte utläsa det av ordernummer?
Har nu fått två liknande svar med vilka uppgifter jag skall bistå dom med.
Troligt att de bara vill trötta ut kunder med reklammationer, kan inte tolka detta på annat sätt.
Inte särskilt kundvänligt alls.

Efter nedan svar från dom, finns inget i våran mailkedja, däremot tror dom att jag tänker öppna ännu ett konto i en annan mailadress, som inte längre används av mig. I mailet hon skickat står att de behöver:

- Produktens batch nummer och bäst före datum
- Felet med produkten
- I fall du har använt denna produkt förut
- Ditt telefonnummer

Alla uppgifter och bilder har skickats till dom i början på reklammationen.
Nu är det en parodi.

26. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hello,

Thank you for taking time to leave your review.

I apologise you have faced issues with this order, I have now looked into this for you and contacted through your account to resolve this issue.

Please log into your account to view this message.

Thanks,
Kate

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin