Har beställt från My protein tidigare och de har bra och hög kvalitet på sina produkter samt stora kvantiteter i burkarna, 270 tabletter som räcker länge, ska man då ta en om dagen, räcker en sådan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är kund sedan länge men idag kunde inte alls logga in eller byta lösenord, mitt konto är låst står det och ingenting funkade. Fattar inte varför, har inte gjort något. Synd för då samlar jag int... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra priser.
Hopoas på att produkterna är lika bra. Ni saknar Nattokinase och Selen i ert sortiment.

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
I've been ordering peanut butter from myprotein for years and I'm always satisfied. It's a bit more expensive than the supermarket but the quality is incomparable. I usually wait till there's some discount so it's more affordable.

ordernummer 735013844
Jag beställde proteinpulver från MyProtein och tyvärr blev jag mycket besviken. Smaken på proteinpulvret var riktigt dålig och jag kunde inte använda det som tänkt.
Efter denna upplevelse kommer jag aldrig beställa proteinpulver från MyProtein igen och kan inte rekommendera dem till andra.

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Vet ej ennu men ser framemot en fin upplevelse.

Att dubbla sina priser för att ge 50% rabatt är inte 50%rabatt

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Always a super quick delivery and the products are great quality! I think it’s especially nice, that they regularly have great deals and discounts on some products.

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Ni gör det bra med hur ni bemöter kunderna och har bra erbjudanden.

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Jag fick utan smak på proteinet tyvärr, nu ska jag ha fått rätt i min sista beställning

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Dyrt med jämförande andra kosttillskott sidor..

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Beställde före 5/12 och har inte fått produkterna. Mailar man får man svar att det inte går att leverera då inkorgen är full
Rekommenderar inte dem

Vastaus yritykseltä Myprotein.se
Handlat två gånger och försökte den senaste göra en reklamation på en produkt.
Måste skapa mig först ett konto för att kunna få kontakt med kundtjänst. Skickar bild på betalning, ordernummer, produkten med serienummer/batch.
Får antagligen AI svar, jag ska nu uppge betalsätt, pris, ordernummer och datum, adress och telefonnummer osv osv
Kan de inte utläsa det av ordernummer?
Har nu fått två liknande svar med vilka uppgifter jag skall bistå dom med.
Troligt att de bara vill trötta ut kunder med reklammationer, kan inte tolka detta på annat sätt.
Inte särskilt kundvänligt alls.
Efter nedan svar från dom, finns inget i våran mailkedja, däremot tror dom att jag tänker öppna ännu ett konto i en annan mailadress, som inte längre används av mig. I mailet hon skickat står att de behöver:
- Produktens batch nummer och bäst före datum
- Felet med produkten
- I fall du har använt denna produkt förut
- Ditt telefonnummer
Alla uppgifter och bilder har skickats till dom i början på reklammationen.
Nu är det en parodi.