Myprotein.se Arvostelua

2 682
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt från My protein tidigare och de har bra och hög kvalitet på sina produkter samt stora kvantiteter i burkarna, 270 tabletter som räcker länge, ska man då ta en om dagen, räcker en sådan... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag är kund sedan länge men idag kunde inte alls logga in eller byta lösenord, mitt konto är låst står det och ingenting funkade. Fattar inte varför, har inte gjort något. Synd för då samlar jag int... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta

• www.myprotein.se

(2 682)

232 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter med god kvalitet

Företaget har bra och förmonliga
produkter med god kvalitet.
Rekommender varmt deras produkter.

Det är alltid ett nöje att få sådan feedback från våra trogna kunder.

Dina synpunkter hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet blir mycket glada över att höra dina vänliga kommentarer.

Om du skulle ha några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna.

Återkommande nöjd kund

8. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris reduktion vid beställning - kvalitetsprodukter

Bra pris reduktion vid beställning

Priser och innehåll

Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i vitaminen concentration för ökad fokus. Förväntar mig mig mer för ett företag stort som er.

Produkten var perfekt.....

17. helmikuuta 2026

Enkelt bra pålitligt

Enkelt att beställa. Fina rabatter. Bra produkter. Pålitliga leveranser. Svårt att klaga.

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar verkligen dina kommentarer.
Vi strävar alltid efter att förbättra och optimera din shoppingupplevelse, och det skulle inte vara möjligt utan din värdefulla feedback.
Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar – vi hjälper dig gärna.

Saanut 5/5 tähteä

Supernöjd och bra priser.

Supernöjd och bra priser.

7. helmikuuta 2026

Det är alltid ett nöje att få denna typ av feedback från våra lojala kunder.

Din återkoppling hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och teamet kommer att bli mycket glada över att höra dina vänliga kommentarer.

Om du skulle ha några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Bra bra

Bra och billigt

12. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter till et bra pris

Bra produkter till et bra pris, det är enkelt at hitta det man söker efter på hemsidan. Snabba och välpaketerade leveranser.

11. helmikuuta 2026

Bra!

Väldigt smidigt

11. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt till konkurrenskraftigt…

Bra produkt till konkurrenskraftigt pris. Är återkommande kund.

10. helmikuuta 2026

Helt nöjd

Allt gick snabbt och smidigt

9. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Pålitligt företag med bra produkter

Mycket bra upplevelse hos Myprotein. Produkterna håller hög kvalitet och passar perfekt för träning och återhämtning. Snabb leverans, bra utbud och rimliga priser. Allt fungerade smidigt från beställning till leverans. Rekommenderas starkt.

6. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Bästa märket inför din träning

Kan detta vara bästa märket inför din träning för schyssta priser med bra kvalité?
Jag vill säga det, sköna kläder, bra utbud på produkter och accessoarer.

Rekommenderar starkt

3. helmikuuta 2026

Otroligt bra priser

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du har lämnat din recension!

Det är alltid ett nöje att få den här typen av feedback från våra lojala kunder.

Dina kommentarer hjälper oss att upprätthålla och förbättra våra tjänster, och hela teamet kommer att bli mycket glada över att ta del av dina vänliga ord.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss — vi hjälper dig gärna.

Ta hand om dig och ha en riktigt fin dag.

Vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Vitamin påfyllning plus annat…

Jag hittade det jag sökte till ett bra pris. Super nöjd med produkterna.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Myprotein.se

Tack för att du har lämnat din recension!

Ta hand om dig och ha en riktigt fin dag.

Vänliga hälsningar

Saanut 4/5 tähteä

Always a great!

Always a great experience with MyProtein!

29. tammikuuta 2026

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our customers.

Your feedback helps us to maintain and improve our services. The team will be pleased to hear your comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us via your account and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Saanut 2/5 tähteä

I speak English but live in Sweden

I speak English but live in Sweden

29. tammikuuta 2026

Hello Jamie,

Thank you for taking time to leave your review.

I apologise about the issues you have faced with this order.

Instead I have messaged through your account, please log into your account to view this message.

Thanks,

Sam

Saanut 1/5 tähteä

Worst quality of shakers and support possible

Bought 2 shakers, both lids broke within a year. Exact same spot (the seam around the lid). Low quality product, poor customer service experience, overall quite expensive products, unless one has great timing with an ongoing sale.

25. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Alexander,

Thank you for taking the time to leave a review.

We are sorry to hear of this issue and do want to get this resolved. Can you please respond to the message that has now been sent to you via your TrustPilot account?

We look forward to getting this resolved.

Kind Regards,
Liam

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin