Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau. Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook. Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering,... Näytä lisää
Følger Mit Hjerterum på deres live på Facebook stort set hver søndag. Altid en fornøjelse med masser af gode tilbud - præsenteret på en dejlig måde med gode info om kvalitet og størrelse - og altid... Näytä lisää
Fantastiskt fin hoodie!!! Stämde helt överens i färg, material och storlek som beskrevs tydligt på hemsidan. Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt... Näytä lisää
Gode varer og god service. Bestilte varer levede op til mine forventninger, med undtagelse af et par bukser. Dem sendte jeg retur, og fik pengene tilbage, uden problemer.
Jeg hedder Lone, og jeg står bag Mit Hjerterum i smukke Skanderborg, en personlig og hyggelig butik med hjertet på rette sted. Hos os møder vi dig i øjenhøjde og med et smil. Vi elsker at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til netop dig, din personlighed, din hverdag og dine ønsker. Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent og tilbyder både personlig styling og garderobetjek. Vi håndplukker vores styles med stor omhu i forskellige prisklasser, og vi guider dig gerne til at bruge dit tøj både til hverdag og fest. Du kan også besøge vores webshop, hvor vi stadig har fokus på personlig service, vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem første gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💛 Skønne hilsner Lone - Mit Hjerterum
Adelgade 76, 8660, Skanderborg, Tanska
- info@mithjerterum.dk
- www.mithjerterum.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Tip top
Nem web, hurtig levering. Og ikke mindst: Godt udvalg af skønne varer! Er så glad for begge nederdele ☺️☺️
Skønne skønne live.
Skønne skønne live med så dejlige mennesker. Gode vare og tilbud. Varen modtages hurtigt. Super oplevelse hver gang jeg handler.
Jeg oplever altid smil og stor…
Jeg oplever altid smil og stor hjælpsomhed. Dejligt at opleve, at der er tid til mig, når jeg kommer i butikken
Super hurtig ekspedition OG lækkert tøj
Super hurtig ekspedition OG lækkert tøj
Jeg nåede næsten ikke at bestille før det var leveret. Super fantastisk kvalitet og et fund til prisen. Kan virkelig varmt anbefale at handle der.
En af mine yndlings butikker
En af mine yndlings butikker. God service og imødekommende, smilende personale. 🌸man føler sig virkelig velkommen i jeres butik
Mit Hjerterum kan klart anbefales
En stor fornøjelse at handle hos Mit Hjerterum. Det er nemt at bestille og der er hurtig levering.
Det er altid hyggeligt og en stor fornøjelse at følge Mit Hjerterums live. Der er gode vare, tilbud og altid højt humør.
Har handlet der flere gange med stor tilfredshed.
Lækkert tøj til gode priser
Lækkert tøj til gode priser
Lidt svært at være hurtig nok på tasterne
Fantastiskt fin hoodie!!
Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt uppdaterad om leveransen. Tydligt och informativt!!
Venlig og professionel betjening
Vil du handle et sted med god…
Vil du handle et sted med god vejledning og skønt tøj er dette stedet. Jeg har handlet on og off siden butikken lå i Lystrup.
Når man bestiller online kommer varen hurtigt og det er let at returnere.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos “ Mit hjerterum”
Kyndig og personlig betjening
Kyndig og personlig betjening. Lone er altid meget hjælpsom.
Skøn butik
Altid god hjælp og vejledning, altid hyggeligt at besøge butikken og man går altid derfra med et smil 🌸 Det er bare Hjerterum, når det er bedst 🩷
Tilfreds med mit tøj men jeg er ikke…
Tilfreds med mit tøj men jeg er ikke tilfreds det er henvise sender det er han i Kongensgade ved slikbutikken i Odense han er ikke særlig venlig
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Det begynder med en underholdende online-visning af meget lækkert tøj. Lone viser, forklarer og giver informationer om tøjets sammensætning og størrelser. Deltagerne byder ind med "Ja tak - nummer på tøjet - størrelse". Herefter gennemgår man ens indkøb og betaler. 2 - 3 dage efter modtages tøjet.
Hyggeligt - nemt og lækkert tøj.
Super betjening
Super betjening, altid hjælpsom med et smil på læben. Tøjet er god holdbar kvalitet. Kender sine kunder.
En af de bedste webshops i landet
Dejligt stort udvalg af kendte mærker. Skønne facebook lives hver søndag og udstrakt service, hvis der er problemer med levering.
Utrolig hurtig betjening 👍
Lækkert mærketøj til meget fornuftige…
Lækkert mærketøj til meget fornuftige priser, med hurtig levering og ingen problemer med returnering. Jeg er fan.