Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau. Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook. Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering,... Näytä lisää

Fantastiskt fin hoodie!!! Stämde helt överens i färg, material och storlek som beskrevs tydligt på hemsidan. Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt... Näytä lisää

Gode varer og god service. Bestilte varer levede op til mine forventninger, med undtagelse af et par bukser. Dem sendte jeg retur, og fik pengene tilbage, uden problemer.

1. Naistenvaateliike

Jeg hedder Lone, og jeg står bag Mit Hjerterum i smukke Skanderborg, en personlig og hyggelig butik med hjertet på rette sted. Hos os møder vi dig i øjenhøjde og med et smil. Vi elsker at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til netop dig, din personlighed, din hverdag og dine ønsker. Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent og tilbyder både personlig styling og garderobetjek. Vi håndplukker vores styles med stor omhu i forskellige prisklasser, og vi guider dig gerne til at bruge dit tøj både til hverdag og fest. Du kan også besøge vores webshop, hvor vi stadig har fokus på personlig service, vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem første gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💛 Skønne hilsner Lone - Mit Hjerterum

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Følger Mit Hjerterum på live på…

Følger Mit Hjerterum på deres live på Facebook stort set hver søndag. Altid en fornøjelse med masser af gode tilbud - præsenteret på en dejlig måde med gode info om kvalitet og størrelse - og altid med smil og latter - og varerne bliver revet væk.
God kundeservice og hurtig levering af det man har købt.
Meget positivt

24. syyskuuta 2023

Levering Iorden, lidt ringe billeder af kjole

Super hurtig levering. Men kjolen var svær at se på hjemmesiden... Jeg var sikker på at der var knapper hele vejen ned... men det viste sig at den var sidebundet. Slåom. Ikke destodmindre så sendte jeg den retur... sammen med mit eget løbetøj... det har de så sendt retur til mig. Meget venlig mand i den anden ende af røret, der konstaterede at, trods min påståelighed, måtte gentage at han ikke var ved at refundere et beløb for noget løbetøj...

I er venlig. Tak.

1. syyskuuta 2023

Havde ikke kjole på lager alligevel

Bestilte en kjole om mandagen, og fik ordrebekræftelse med det samme. Torsdag havde jeg endnu ikke fået besked om, at kjolen skulle være afsendt. Jeg sendte en mail om, at de gerne måtte annullere ordren. Bliver ringet op fredag om at de ikke havde kjolen alligevel, og at de også havde prøvet at ringe til mig tidligere. Jeg har i hvert fald ikke modtaget nogle opkald tidligere :-)!!!
Handler der ikke igen.

28. elokuuta 2023
Mit Hjerterum-logo

Vastaus yritykseltä Mit Hjerterum

Hej Maria

Vi beklager meget at vi har en fejl i vores system så den ønskede kjole ikke var lager.
Som sagt ringede vi til dig tidligere på ugen uden at fange dig men det lykkes hertil morgen.

Igen vi beklager vi ikke kunne levere den ønskede kjole men håber du trods alt en anden gang skulle få lyst til at handle hos alligevel.

God weekend til dig.

De skønneste hilsner