Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau. Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook. Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering,... Näytä lisää
Følger Mit Hjerterum på deres live på Facebook stort set hver søndag. Altid en fornøjelse med masser af gode tilbud - præsenteret på en dejlig måde med gode info om kvalitet og størrelse - og altid... Näytä lisää
Fantastiskt fin hoodie!!! Stämde helt överens i färg, material och storlek som beskrevs tydligt på hemsidan. Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt... Näytä lisää
Gode varer og god service. Bestilte varer levede op til mine forventninger, med undtagelse af et par bukser. Dem sendte jeg retur, og fik pengene tilbage, uden problemer.
Jeg hedder Lone, og jeg står bag Mit Hjerterum i smukke Skanderborg, en personlig og hyggelig butik med hjertet på rette sted. Hos os møder vi dig i øjenhøjde og med et smil. Vi elsker at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til netop dig, din personlighed, din hverdag og dine ønsker. Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent og tilbyder både personlig styling og garderobetjek. Vi håndplukker vores styles med stor omhu i forskellige prisklasser, og vi guider dig gerne til at bruge dit tøj både til hverdag og fest. Du kan også besøge vores webshop, hvor vi stadig har fokus på personlig service, vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem første gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💛 Skønne hilsner Lone - Mit Hjerterum
Adelgade 76, 8660, Skanderborg, Tanska
- info@mithjerterum.dk
- www.mithjerterum.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Har ad to gange købt en sweatshirt fra…
Har ad to gange købt en sweatshirt fra mærket Marta. Det er Copenhagen blusen. Første gang var trykket på blusen næsten vasket af selvom den blev vasket korrekt. Anden gang, ny bluse men trykket smittede af. Det kan ikke være rigtigt.

Vastaus yritykseltä Mit Hjerterum
Hurtig levering og flot indpakket kjole - vil helt sikker handle her igen
Hurtig levering og flot indpakket kjole
Hurtig levering og varen var perfekt
Gode varer og god service.
Gode varer og god service.
Altid god service i Mit Hjerterum
Altid god service i Mit Hjerterum, både den personlige betjening, af de søde og hjælpsomme kvinder og den hurtige weebshop.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Kvaliteten helt i top. Handler der snart og gerne igen.
Det er lækker tøj fin kvalitet og str…
Det er lækker tøj fin kvalitet og str passer
Hurtig levering dejlig sted at handler
Lækkert tøj
Lækkert tøj og populære mærker samt hurtig levering. Handler gerne hos Mit hjerterum igen.
Hurtig levering 👍
Hurtig levering 👍
Varen levede op til forventningerne, handler helt sikkert der igen 🩷
Altid god stemning i butikken og et…
Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau.
Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook.
Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering, når jeg kommer ind i butikken. Kan varmt anbefale et besøg hos Lone og hendes personale, hvis du er på jagt efter noget nyt til garderoben.
De bedste hilsner Marianne
Det værste service
Det værste service , de forstår intet om kundeservice. Jeg købte en streamer som de mener alle deres kunder elsker, så jeg fik lyst til at bestille sådan et. Fik den og prøvede den med det samme 2 gange på 2 forskellige stof skjorte men den fjernede hverken krøller eller noget intet kunne ses. Så ringer jeg til deres kundeservice og fortæller min oplevelse hende jeg talte med var virkelig hård kontant med sit sprog at de tager ikke imod brugt vare( så fortæller jeg hvordan skulle jeg ellers finde ud af om den virker som beskrevet eller ej ) hun mener stadig det samme og bagefter siger hun at ejeren af firmaet ringer. Hun ringer 2 dage efter hun har så travlt med at fortælle de aldrig tager imod brugt vare jeg fatter virkelig ikke hvordan tester man et produkt uden at bruge den? Hun bliver ved med hendes attitude og siger hvis du vælger at sende retur så skal jeg betale 69kr retur label men også den første fragt ud til mig 39kr jeg fatter ikke hvorfor det skulle være dyrere at sende retur fremfor at modtage. Gider virkelig ikke jeg smider den bare ud det næsten det samme spild af penge deres streamer er bare skod anbefaler ikke hold jer væk fra det er bare en streamer fra kina og virkelig kina kvalitet.

Vastaus yritykseltä Mit Hjerterum
Troværdig webshop 😊
Troværdig webshop 😊 bestilte mine varer torsdag og de kom lørdag. Varerne var god kvalitet og prisen endnu bedre 😊
Det er en fornøjelse at handle her.
Det er en fornøjelse at handle her. De har mange fine ting til gode priser samt en hurtig og professionel service.
En dejlig butik at handle i
En dejlig butik at handle i
Og en flot hjemmeside der er let og overskueligt har selv købt de fedeste bukser og en vest
De har nogle gode mærker og gode tilbud
Og et dejligt personale der altid står klar til at hjælpe 🩷❤️
Kommer gerne forbi når jeg skal have input
Fem store stjerner herfra 🩷
Birgit Sørensen
En butik hvor service er i total top
En butik hvor service er i total top.
Hurtig svar på mail og altid venlige.
Super hurtig levering og lækkert tøj
Super hurtig levering og lækkert tøj
Vil helt sikker købe hos “ Mit hjerterum” igen
De bedste anbefalinger herfra 👌
fin hjælp og hurtig fremsendelse af vare
Jeg skulle bestille på nettet, men havde spørgsmål til en vare, som jeg fik fin hjælp til. Der var hurtig ekspedition
Skøn butik
Mit Hjerterum er en skøn tøjbutik med lækkert tøj i rigtig god kvalitet. Kundeservicen er helt i top – Elsker deres søndags live .
Kan varmt anbefales!
Utrolig søde mennesker
Har ikke besøgt butikken fysisk, men følger dem hver søndag live.....virkelig godt...Tak for hygge og gode tilbud...