Minta - En verden af farver Arvostelua 423

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Näytä lisää

Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.

Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Näytä lisää

1. Kynsihoitola
  2. Kosmetiikkaliike
  3. Ihonhoitoklinikka
  4. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

VERDENSKLASSE SERVICE

Bestilte flere forskellige farver til en gave, 2 sek. efter jeg havde sendt bestillingen afsted, kom der en ønskeliste hvor de valgte farver ikke indgik. Jeg skrev til Minta med det samme og meget hurtigt efter fik jeg svar at de ville ændre det. Ved en fejl kom de selv til at sende de oprindelige farver. Hvad gør de så? Jo de sendte de (ny) ønskede farver. Jeg troede jeg skulle sende de fejlbestilte farver tilbage men næææ nej dem kunne jeg bare beholde.
'DET er god, hurtig og verdensklasse service.
'Tusind tak...

18. tammikuuta 2021

Let og ligetil

Let og ligetil, på den gode måde. Fin hjemmeside, hurtig ekspedition og fine produkter. Kan godt anbefales :-)

10. tammikuuta 2021

God service og lækre produkter

Bestilte tre lakker på deres side og er virkelig tilfreds med mit køb! Jeg modtog aldrig min orderbekræftigelse på mit køb og skrev derfor til deres kundeservice. Det vidst sig at jeg havde lavet en tastefejl i min mailadresse ved bestilling og jeg modtog med hjælp fra Niklas min bekræftigelse i løbet af få minutter! Prisen var passende og kvaliteten er bedre end andre jeg har prøvet, lakkerne har en god konsistent og dækker ved første lag! Jeg vil helt klaret anbefale Minta!

29. joulukuuta 2020

Super, igen igen

Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode produkter. Lige i øjet gang på gang.

29. marraskuuta 2020

Hurtig levering, trygt forløb

Har bestilt fra dem et par gange. Hver gang har jeg fået varen super hurtigt, med præcis hvad jeg havde bestilt og god information og tracking undervejs. Der har også været en lille personlig note med, hvilket jeg ikke helt forstår men finder meget charmerende.

26. syyskuuta 2020

Skuffende resultat

Jeg købte 15 farver af mærke Molly Lak
2 med glimmer og resten med de flotteste farver meeen....... Da jeg prøvede det af krympede farven og tørre ikke af i uv lampe! De 2 med glimmer var perfekte... spild a mine penge for de 13 farver skuffende.....

24. syyskuuta 2020

Faldt tilfældigt over minta for et par…

Faldt tilfældigt over minta for et par dage siden. De mest overkommelige priser jeg endnu har fundet og mega hurtig levering. Nogen af de gellakker jeg ville have haft var desværre udsolgt, så dem må jeg vente lidt på. Kommer klart tilbage :-)

9. syyskuuta 2020

Modtog dagen efter + perfekt kundeservice

Jeg fik nærmest varerne før jeg fik ordrebekræftelsen! Super god service fra Niklas, som jeg både fik talt og skrevet med.
Desværre har jeg lidt udfordringer ved at neglelakken nogle gange “knækker” ca. 3 mm fra neglespidsen. Jeg får dermed en revne i lakken og lakken kan have nemt ved at falde af i spidsen. Måske er det bare min teknik der skal finjusteres :-)
Vil helt klart anbefale Minta til andre.

16. elokuuta 2020

Min makeup kuffert lever op til al…

Min makeup kuffert lever op til al forventning og jeg er super tilfreds med købet. Eneste minus var et par dages ekstra ventetid, fejlen ligger dog hos postnord, da de var to dage om at få pakken til mit posthus selvom jeg bor på en lille ø (Bornholm). Så Minta får kun positiv respons fra mig!

11. elokuuta 2020