Minta - En verden af farver Arvostelua 423

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Näytä lisää

Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.

Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Näytä lisää

Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode pro... Näytä lisää

1. Kynsihoitola
  2. Kosmetiikkaliike
  3. Ihonhoitoklinikka
  4. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er rigtig glad for at handle hos…

Jeg er rigtig glad for at handle hos Minta, så
mange flotte og høj kvalitets produkter at jeg
handler mindst en gang månedligt

12. huhtikuuta 2020

Kære Tiziana,

Mange tak for endnu en skøn anmeldelse!

Dorthe

Lækre produkter til gode priser

At handle hos Minta er altid en god oplevelse. Lækre produkter til gode priser. Absolut intet at klage over her. Jeg har handlet hos dem flere gange nu og det vil jeg også fremover 😁

8. huhtikuuta 2020

Kære Jennifer,

Mange tak for din anmeldelse, vi klager heller ikke over gode kunder :-D

5 stjerner ✨

Hurtig levering, fantastisk holdbarhed og god service! 5 stjerner herfra ✨

7. huhtikuuta 2020

Kære Pia,

Mange tak for din skønne anmeldelse!

Virkelig gode priser

Virkelig gode priser, en lille personlig hilsen i kassen (og et bolsje), hurtig levering og høj kvalitet. Intet at udsætte på Minta :)

11. helmikuuta 2020

Kære Søren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! :-D

Hurtig levering

Hurtig levering, stort udvalg og gode priser.
Det er først gang jeg har købt på Minta.dk, men ikke sidste gang. Jeg fandt nogle flotte neglelakker der, som jeg ikke havde set andre steder. Endda til en god pris. De kom hurtigt med posten og alt er godt. Vil gerne købe fra Minta.dk igen og anbefaler også gerne webshoppen til andre :)

6. helmikuuta 2020

Kære Rikke,

Mange tak for din fantastike anmeldelse, vi er glade for at du også anbefaler os til andre :-D

Superhurtig betjening

Superhurtig betjening, afleverede ordren 13/30 onsdag havde varerne torsdag 10,00 👍💕

5. helmikuuta 2020

Kære Helga,

Mange tak for din anmeldese, vi prøver altid på at sende så hurtigt som muligt.

Hurtig levering

Hurtig levering, gode produkter, god kundeservice

15. tammikuuta 2020

Kære Katharina,

Mange tak for din anmeldelse.

Minta.dk

Har nu to gange bestilt vare fra minta

Har nu to gange bestilt vare fra minta. Og kan kun sige jeg vender til bage. Gode produkter, hurtig levering og gode priser.. alt i alt et sted der er værd at handle

14. tammikuuta 2020

Kære Kiki,

Mange tak for din fantastike anmeldelse!

Godt sted at handle.

Godt sted at handle.
Rigtig god betjening , hurtig levering , og rigtig gode produkter , syntes flot at produkterne er pakket ind i små pakker er mega godt , så alle ikke ligger i en stor pærevælling.

14. tammikuuta 2020

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse, vi gør en stor ære i at pakke alle vores pakker godt ind, så det er præsentabelt ved levering.

Minta.dk

Super hurtig levering og gode priser!

Fantastisk udvalg, altid hurtig levering, og gode priser. Jeg er så tilfreds, hver gang jeg handler her. Selv på Black friday fik jeg varerne, en eller to dage efter bestilling. Wow! Og super service.

13. tammikuuta 2020

Kære Sandra,

Mange tak for din anmeldelse, det er altid en fornøjelse at servicere gode kunde!

Super god service!!

Super god service!!
Kan helt klar anbefale minta.dk! God og personlig service. Gode produkter. Jeg elsker bare der farver som jeg har købt, det er første gang, jeg har været så glad for mine neglelakker. 🤙⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. tammikuuta 2020

Kære Gitte,

Mange tak for din anbefaling :-D Det er godt at høre at du er glad for dem!

Minta.dk

Altid en fornøjelse at handle at handle…

Altid en fornøjelse at handle at handle hos Minta. Nem hjemmeside, gode produkter og hurtig levering :)

7. tammikuuta 2020

Kære Anitta,

Mange tak for din anmeldese, vi glæder os til at se dig igen :-D

Minta.dk

Rigtig god service hurtig levering og…

Rigtig god service hurtig levering og sødt lille brev vedlagt. Kan kun anbefale minta og produkterne lever også op til forventningen

17. joulukuuta 2019

Kære Maria,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Minta.dk

Jeg handler hos minta så ofte jeg kan

Jeg handler hos minta så ofte jeg kan, det er et sikkert sted at handle
på nettet, der kommer altid nye produkter og når du bliver en fast
kunde hos Minta kan du blive overrasket med et ekstra produkt i
din pakke og gode bonusser/tilbud

Tiziana

14. joulukuuta 2019

Kære Tiziana,

Mange tak for din anmeldelse! Ja, vi prøver så vidt som muligt at holde gang i vores produktflow. Så der kan komme en masse nye og spændende ting.

Fremragende service

Fremragende service. Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

9. joulukuuta 2019

Kære Anika,

Mange tak for din anmeldelse , vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

Jeg er fuldt tilfreds

Jeg er fuldt tilfreds! Jeg købte en masse neglelak på black friday og fik min pakke allerede mandagen efter, udover det var der endda en håndskrevet hilsen med i pakken. Så kan man ikke andet end at give 5 stjerner

3. joulukuuta 2019

Kære Kristina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Minta.dk

Ikke sidste gang jeg handler her!

Bestilte mine ting søndag, de blev afsendt mandag formiddag og jeg havde dem tirsdag eftermiddag. Super service og imponerende hurtig levering. Tingene var rigtig fint pakket også, med en sød besked fra Dorthe. Absolut ikke sidste gang jeg handler på Minta.dk👍🏼

5. marraskuuta 2019

Kære Amanda,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig!

Minta.dk

God service, gode produkter og kjapp levering. Alt er perfekt. Kommer stadig tilbake for mer :)

16. lokakuuta 2019

Kære Elin,

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive den.