Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.
Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode pro... Näytä lisää
Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.
Vestergårdsvej 15, 6731, Tjæreborg, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
“ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg”
Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.
Kan ikke anbefales at handle der!
Købte vare i bestemt størrelse og varen afviger 20-30% fra det angivne!
Jeg har ret til retur og betalte omkostninger ifølge købeloven.
Ingen svar fra kundeservice på trods af gentagne henvendelser over flere uger.
Virkelig dårlig kundeservice!
Jordens bedste side til negle.
Prisen er bestemt til at overkomme og man kan ikke sætte en finger på produkterne.
Noget af den hurtigste levering jeg har oplevet og kundeservice er søde og hjælpsomme.
Ville helt klar anbefalede og ville helt klar selv købe hos Minta igen.
Tjekkede lige selv trustpilot, inden.
Men er yderst tilfreds og hurtig levering.
Billig priser, nem og hurtig handel.
Ikke sidste gang at jeg handler hos minta.dk
God og hurtig betjening. Dejlige vare 😊
Altid hurtig til at svare på mails. Altid forstående overfor evt. problemer med et produkt og hurtig og hjælpsomme med at finde en løsning.
Tak og stor ros til jeres medarbejder Channe. 👍🏼
Rigtig god service, hurtig levering, og er der spørgsmål, er Minta altid hurtige til at svare telefonopkald og være søde og hjælpsomme
Både min datter og jeg har bestilt ved Minta, varen er blevet leveret som lovet.
Derudover har jeg haft bestilt cat eye, som der var fejl i, hurtigt respons og dagen efter havde jeg en ny. Desværre var der også fejl i den, og så fik jeg i stedet en rabat kode med med penge plus gratis fragt.
Rigtigt god service
Var kommet til at påføre min gamle adresse på order, kundeservice var super hurtige til at svare samt hjælpsomme og leveringen var hurtig til den ønsket adresse i stedet for gamle lejlighed. Stampingpladerne og stamper er også gode. Kommer helt klart til at handle her igen

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Dejlig rummelig og så er farven super tøset i pink, dejligt endelig at kunne samle min makeup i noget som er pænt at kigge på. Jeg er glad for kvaliteten... og den ekstra bund. Rart at noget billigt faktisk fungere, jeg har faundation der koster mere end makeup kufferten.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Virkelig god service og hurtig levering 👍
Jeg ville bare ønske I gjorde noget mere i hårfarver fx solgte Arctic Fox og fx BlondMe afblejningsprodukter. 🤞🤞

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Minta har et stort udvalg af kvalitets negleprodukter.
Særdeles rimelige priser, rigtig god behandling og hurtig levering :-)
Kan helt klart anbefales
Mvh Vibeke

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Rigtig god oplevelse jeg har fået ved og købe hos jer. Mega hurtig levering. Så 5 🌟 til jer. I er også billige ned neglelak, hvilket er et hit ved mig.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Hurtig levring osv det eneste er jeg bestilte en deep pink fordi jeg gerne ville have lidt farve. Og jeg vil sige frem for at være deep pink vil jeg faktisk kalde den gennemsigtig … man kan se mine egne negle igennem. Synes jeg er lidt ærgerligt.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Jeg var liiidt utålmodig, og skrev derfor en mail til kundeservice hvor jeg efterlyste min vare.
Der gik måske 1 time og så fik jeg et opkald, fra en meget sød kvinde som kunne give mig en status på hvor langt min pakke var.
Det er så skønt at der bliver taget tid til at foretage et opkald istedet for en mail.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Hurtig levering, smukke lakker og super kundeservice!

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Fik leveret min bestilling som forventet og produkterne levede op til det, jeg havde forestillet mig. Jeg vil helt sikkert handle hos Minta igen.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.