Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Näytä lisää
Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.
Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Näytä lisää
Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode pro... Näytä lisää
Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.
Vestergårdsvej 15, 6731, Tjæreborg, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Virkelig lang levering.
Bestilte i lørdags (kender godt helligdage i danmark) men har endnu ikke (torsdag) fået min pakke.
Det er virkelig træls, især når leveringstiden er 1-2 hverdage

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Købte en hel masse nailart ting og jeg er tilfreds med købet. 😊 Stort udvalg til fine priser.
Synes dog godt, at hjemmesiden kunne være mere brugervenlig i form at sorterings- og filtré muligheder.
Jeg oplevede også at nogle produkter ikke blev vist under kategorier (som det ellers ville passe under), men søgte jeg på det specifikt så kom det frem. Det var rent helt, at jeg fandt flere af mine ønsket varer. F.eks havde jeg kigget ALLE kategorier af nailart igennem og gik til kassen. Så så jeg, at de havde en julekategori (tænkte måske ville der være gode tilbud nu hvor julen var ovre). Her car der en masse tape som jeg faktisk havde ledt efter i nailart.
Samme galt nogle perler i ferskvandsperle-look, som jeg googlede og fandt link til, men som ikke blev vist af sig selv.
Havde godt nok været ærgelig over at have gennemført ordren og efterfølgende fundet varerne, så jeg håber produkt kategorierne bliver forbedret👍🏼
Stort udvalg og alt hvad du har brug for, hurtig levering (bestilte en søndag og modtog pakken tirsdag). Alt i alt en god hjemmeside. Jeg kan godt anbefale at bestille herfra :-)
Super god og hurtig service! Modtog igår en pakke, hvor en enkelt Neglelak var defekt, og idag har de allerede sendt en ny afsted :) super sød og hurtig service, og fantastiske produkter :)
Super fantastisk service
Har bestilt en make-up kuffert pg elsker alt ved den, har fået en fantastisk service og er super glad for at handle på minta.dk
Kan anbefales 100%
Bestilte 3 stampingplader, noget folie, en folie lim, en vandbaseret topcoat og en masse wipes.
Det hele ser ud til at virke fint (ikke at det er jeres ansvar, da i jo kun sælger videre fra de andre mærker), og det hele kom lynhurtigt og var pakket godt ind.
Har før haft problemer med webshops der ikke pakker neglelak ordentligt ind, men det var ikke tilfældet her.
Er super tilfreds, og glæder mig til at få bestilt en masse ILNP efter jul 🥰
Rigtig fint udvalg og hurtig levering :)
Jeg er supertilfreds !
Bedste oplevelse længe!
God service, søde arbejder, hurtigt pakket og sendt afsted. Særlig god oplevelse i forhold til andre steder.
Jeg spurgte om de kunne pakke en hårfarve ind og de var så søde at gøre det, selvom de ikke normalt gør det! Mange tak Minta for en god oplevelse!
Super hurtig levering og et stort udvalg af varer på hjemmesiden.
Jeg kan helt sikkert anbefale Minta.dk, deres produkter er fine og priserne ligeså.
Leveringstiden super.
Så 5 * herfra.
Fantastisk hurtig forsendelse og også hurtig svartid på e-mails man har sendt vedrørende kundeservice.
Varerne er helt perfekt og jeg køber kun neglelak fra Minta af nu
Super hurtig levering og flotte farver👌🏻
Hurtig betjening - rigtig gode produkter , den eneste lille negative ting er at det er svært at se de præcise farver på farveprøverne
My favorite nail polish store. A huge variety of colors, as well as accessories for them. Great service, good prices & quality, and super fast delivery. And many thanks to Nanna for her help.
Tusind tak!
Bedste købsoplevelse og super gode produkter til en billig pris, skal helt klart handle her fremover!!
Kanon oplevelse varen kom som planlagt, og god kvalitet på produkterne.
Super tilfreds!!
Har bestilt her fra flere gange nu og produkterne er super gode, og flotte farver. Har fået mine varer dagen efter jeg har bestilt hver gang