Stor ros for at være overvågen omkring ordren, tjekke op på om den nu var rigtig, og vildt hurtigt levering. Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning... Näytä lisää
Meget tilfreds Bestilte om onsdagen og havde det allerede om fredagen. Det hele ser så fint ud, så jeg kan varmt anbefale andre, at bestille hos Jer.
Virkelig god service og hurtig levering Har bestilt dåbsflag med gravering til 3 børnebørn. Været meget tilfreds alle gange 👌👍
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Tanska
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Kanon god service
Leveringen var hurtig og produktet var…
Leveringen var hurtig og produktet var af god kvalitet.
Ekstrem hjælpsom i en kneben situation
Skulle give en dåbsgave, som også storebroren fik, men havde glemt hvor den var købt. Fandt med besvær via min konto firmaet 4 dage før dåben. Bestile og fik den på 2 dage.
Det er kundeservice, der vil noget. Tak for det, og kan i den grad anbefale Memozz
Ekstremt god service 👌
Ekstremt god service 👌
Selv en besværlig kunde som mig, der har special ønsker, bliver mødt med åbne arme og et selvfølgelig kan det lade sig gøre.
Og meget hurtig levering, onsdag og er leveret fredag. 👌 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk flot fødselsdags flag med…
Fantastisk flot fødselsdags flag med gravering med billede, wow
Fuld tilfredshed
Det er så fine ting. Jeg har købt flag flere gange og er super tilfreds 😄
Varen bliver leveret meget hurtigt 👍
Super flot kvalitet og hurtig levering😊
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og smukke produkter
Rigtig fine flag og smuk gravering
Rigtig fine flag og smuk gravering! Dog syntes jeg det er et minus at selvom man køber for over 1200kr så skal man stadig betale fragt.. og derfor kun 4 stjerner.
Jeg havde fået bestilt det forkerte…
Jeg havde fået bestilt det forkerte flag og skrev da jeg opdagede det. Jeg fik svar med det samme og det blev rettet, så jeg kunne sove roligt og ikke ærgre mig gul og blå. Så lynhurtig og fantastisk service og 5 stjerner herfra
Virkelig god service og virkeligt flot produkt!
Virkelig god service og virkeligt flot resultat.
Vi købte et flag til dåb. Jeg er dybt imponeret over kvaliteten. Specielt billedet er jeg vildt imponeret over skarpheden af. Jeg var særdeles skeptisk - men må give mig og sige at det ser helt fantastisk ud.
Fantastisk service og hurtigste…
Fantastisk service og hurtigste levering. Jeg bestilte bordflag med gravering. Meget flot. Jeg kom til at lave en taste-fejl og fik ny bund dagen efter.
Har handlet der i mange på +15 år og…
Har handlet der i mange på +15 år og aldrig været problemer
super god service
super god service, let at komme i kontakt med.
meget hurtigt levering
super flot
Bestilte flagstang med navn og billed
Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er givet på hjemmesiden. Billlede, navn, dato, tid og vægt er tydelige og let at læseligt.
Helt fantastisk lækker udført og…
Helt fantastisk lækker udført og virkelig smukt flag og de er super hurtige.
Bestilte søndag og kunne hente det allerede torsdag.
Ville give 10 stjerner hvis det var muligt
Superflot arbejde og meget hurtige har…
Superflot arbejde og meget hurtige har købt 2 gange i sidste øje blink og når man skriver om de kan lave det hurtig fordi det det haster sætter de i gang og afsender kan varmt anbefale det firma
Altid god og hurtig service 👍