Jeg bestilte to duge, som ifølge en telefonisk aftale skulle afsendes torsdag. Da det ikke skete, og jeg akut havde brug for dem, skrev jeg en negativ anmeldelse på Trustpilot fredag aften. Kort eft... Näytä lisää

Jeg bestilte 6 kopper, hvor kundeservice hurtigt skrev på mail at de kun havde 4. Jeg skrev tilbage kl 20 om lørdagen at det var fint at ordren blev ændret til 4. Lidt efter fandt jeg nogle lign... Näytä lisää

vi bestilte et le creuset tærtefad 24 cm. i diameter, men fik nærmest dagen efter leveret et fad i 28 cm. vi ringede kl.17 til dem og de besvarede opkaldet trods det sene tidspunkt, vi skulle sende e... Näytä lisää

Hjemmeside , bestilling og lev. Fungere super 👌🏻👌🏻 Havde desværre en “reklamation” på en vare jeg havde købt . Skriver samme aften til hjem&bords kundeservice , 7 min. Efter har jeg sva... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

25. tammikuuta 2026

Hej

Vi elsker bare når vi har leveret hurtigt og ydet god service - det er jo lige som det skal være.

Godt tilfreds

Godt tilfreds - Alt ok

25. tammikuuta 2026

Hej Dikte

Skønt at du var godt tilfreds - det er jo lige som vi ønsker

Team Hjemogbord.dk

God information og hurtig levering😊

9. tammikuuta 2026

Hej Pernille

Så godt at høre at vi var hurtige til at levere - helt lige som internet handel skal være.

Team Hjemogbord.dk

Hurtig levering og god service!

Hurtig levering og god service!

18. joulukuuta 2025

Hej Andersen

Service i topklasse

Hjemmeside , bestilling og lev. Fungere super 👌🏻👌🏻

Havde desværre en “reklamation” på en vare jeg havde købt .
Skriver samme aften til hjem&bords kundeservice , 7 min. Efter har jeg svar 😳. Super løsningsorienteret , skriver retur hvad jeg ønsker🤩 .
Alt i alt 30 min , 2 mails fra hver side .. og så var alt på plads. Er imponeret👌🏻 .

Handler der helt sikkert igen! Når servicen er på dette plan. Kan der ikke være tvivl om hvor mine fremtidige køb bliver 👌🏻

9. joulukuuta 2025

Hej Kasper

Vi arbejder altid på at få ordnet reklamationer hurtigt og gnidnings frit - det er altid nemmest for alle parter.

Tak for den flotte anmeldelse.

Team Hjemogbord.dk

Meget fin og hurtig service

Meget fin og hurtig service. Dog var pakke ikke helt pakket ordentligt ind , så original emballagen er beskadiget.

24. marraskuuta 2025

Hej Rikke,

Tak for de rosende ord, vi beklager dog indpakningen ikke har været god nok.

Service helt i top

Rigtig god oplevelse at købe ved Hjem og Bord. Varen blev sendt samme dag og alt var som det skulle være. Da jeg nogle dag efter modtagelsen fandt varen billigere, prismatchede de dette med det samme - SÅ god service! Jeg vil helt sikkert handle her igen.

28. marraskuuta 2025

Hej Stine

Tak for de flotte 5 stjerner - vi har sendt roserne videre til vores kundeservice

Hurtig og meget tilfreds

Hurtig og meget tilfreds

24. marraskuuta 2025

Hej Kunde

Skønt det bare gik hurtigt og alt var tilfredsstillende

Team Hjemogbord.dk

Super fin forretning med gode varer og…

Super fin forretning med gode varer og fine priser og super hurtig levering
kan klart anbefales 😊

30. marraskuuta 2025

Hej Frida

Det er så dejligt når internet handel bare spiller!!

Team Hjemogbord.dk

Aldrig har jeg oplevet så god…

Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice og så endda også med meget kort svartid!

18. marraskuuta 2025

Hej Taija

Tak for de flotte ord, vi gør bare hvad vi selv gerne vil opleve ved internet handel - men dine ord gør os nu lidt stolte

Super hurtig service

Super hurtig service
Bestildte en dag hentede næste dag
Aldrig prøvet før.
Super service.
Tak for det.

27. lokakuuta 2025

Hej Anette

Fantastisk vi har været så hurtige - vi gør altid hvad vi kan for at få ordrerne hurtigt afsted - for sådan elsker vi nemlig selv internet handel.

God pris, hurtig levering

Modtog hurtigt varen, og til en god pris...

27. lokakuuta 2025

Hej Mia

Vi elsker når alt bare er som det skal være - og prisen samtidig er god

Fint

Alt perfekt

26. syyskuuta 2025

Hej Per,

Vi er glade for at høre alt er perfekt og vi har levet op til forventningerne ;-)

Hurtig ekspedition

Bestilte den flotte vase torsdag, allerede fredag kunne jeg hente den i pakkeshoppen 🤗

25. syyskuuta 2025

Hej Kirsten,

Tak for du gav dig tid til at dele oplevelsen med os, vi elsker bare når pakkerne kommer hurtigt ud af døren og frem til tiden.

Team Hjemogbord.dk

Hurtig levering og varen var som…

Hurtig levering og varen var som beskrevet

24. syyskuuta 2025

Hej Hanne

Det er så skønt når alt bare er som det skal være - lige netop sådanne oplevelser vi gerne vil give

Godt udvalg.

Godt udvalg.
Utrolig hurtig levering .
Kan klart anbefales at handle der.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

24. syyskuuta 2025

Hej Majbritt

Hvor er det bare dejligt at hører at vi kan anbefales - det gør os glade her bag skærmen ;-)

Dejligt med jeres hurtig betjening

Dejligt med jeres hurtig betjening
Bestilte søndag, ankom tirsdag. Og varen var godt beskyttet

26. elokuuta 2025

Hej Joy

Godt at hører det gik hurtigt og vi havde pakket varen godt - rosen er straks givetvidere til vores pakke team

Team Hjemogbord.dk

De var virkelige hurtige til at få…

De var virkelige hurtige til at få varen sendt

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hjemogbord

Tak for de flotte 5 stjerner - Det er skønt at vi var virkelige hurtige så er internet handel jo lige som det skal være.

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Team hjemogbord.dk