Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Näytä lisää

Fantastisk god service Jeg bestilte en t-shirt tirsdag som jeg skulle bruge som gave lørdag og allerede torsdag modtog jeg den. Jeg kontaktede hjertegaver ved 21 tiden tirsdag, talte med en mege... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Askarteluliike

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

God og hurtig respons

God og hurtig respons, fik lavet ændringer i en standard opgave

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tag for tilbagemeldingen og ikke mindst stjernerne. Vi er altid åbne for at lave ændringer i vores produkter.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Fik god service og hurtig levering

Fik god service og hurtig levering, og et fint produkt! Kan kun være tilfreds!

12. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tak for anmeldelsen - dejligt at høre at du har været tilfreds med din købsoplevelse. Også mange tak for stjernerne.

Super tilfreds

Nem at navigere på hjemmesiden, hurtig afsendelse og modtagelse. Super fint produkt.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og stjernerne - dem er vi meget glade for at måtte modtage. Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

God service

Det recept fint man først for et forslag og så kan man ændre på det.
God service og hurtig levering

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for ordene og stjernerne - glad for at du har været tilfreds med din købsoplevelse.

Simpelthen den bedste kundeservice

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre om de kunne nå at lave billedcollagen. Jeg fik svar på mail indenfor få timer og orden blev godkendt og sat i gang med det samme, så nu sidder jeg her i god tid og har modtaget den fineste gave med posten i dag. Tusind tak for verdens bedste kundeservice og et rigtig flot produkt. Det blir ikke sidste gange jeg handler hos jer🥳

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Ved slet ikke hvad jeg skal sige til denne meget flotte anmeldelse. Så glad for at du gad at tage dig tid til at skrive omkring din oplevelse. Det betyder så meget for os at vi leverer en ordentlig service, det er virkelig det vi gerne vil kendes på.
Tusind tak for de venlige ord og ikke mindst stjerne - det varmer meget. Så ved vi at vi gør noget rigtigt.

Super god kommunikation

Super god kommunikation, hurtig levering og rigtig fin lampe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for den flotte anmeldelse og stjernerne. Glad for at høre at 3D lampen vi fik lavet, var det du søgte efter.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Den bedste kundeservice jeg har…

Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Jeg ville bestille en vare der desværre blev meldt udsolgt. Efter en mail til dem gik der ikke lang tid inden der kom en besked om at varen lige var lagt ind i systemet og jeg kunne bestille den. Efter meget få dage var min pakke ankommet og taget i brug. Vil absolut bestille hos Hjertegaver.dk igen

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne - rigtig glad for at vi har gjort vores arbejde OK og at du har haft en god kundeoplevelse, trods at vi ikke havde varen på lager i første omgang.
Tak for at du tog dig tid til at skrive omkring din oplevelse.

Fantastisk service og kommunikation

Fantastisk service og kommunikation. Varmeste anbefalinger herfra

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for de flotte ord - dem er vi utrolig glade for at modtage.

Håber at gaven når frem i tide og bringer lykke og glæde hos modtageren.

Hurtig og godt

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse - godt at høre at i har været tilfredse med resultatet.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Jeg afhentede smykket selv og blev…

Jeg afhentede smykket selv og blev behandlet med dyb respekt.

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tak for de pæne ord - dem er jeg meget glad for. Håber at datteren blev glad for mindet af jeres hund som i desværre har mistet.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Bestilte de smukkeste glas med…

Bestilte de smukkeste glas med gravering - super hurtig og fantastik service.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tusind tak for de meget pæne ord - bare glad for at høre at du har været tilfreds med din købsoplevelse.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Ok kvalitet uden at være prangende. Pris ok. God kontakt da vi havde brug for eftersendelse af faktura

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tak for de pæne ord og de medfølgende stjerner. Godt at høre at kvaliteten har været OK. Tak for at du tog dig tid til at skrive omkring din købsoplevelse.

God kundeservice

God og personlig kundeservice

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og stjernerne - glad for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
Venlig,personlig betjening
Virkelig flot kort jeg fik

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og din tilbagemelding. Dejligt at få sådan en positiv respons.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Super behagelig og tale med

Super behagelig og tale med, hurtig respons på mail og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tusind tak for den positive omtale af din købsoplevelse hos os - det betyder meget for os at få sådan en melding.

Super flot produktet

Super flot produktet. Hurtig levering.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse og mange tak for alle stjernerne.