Yritys on vastannut
Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk god service Jeg bestilte en t-shirt tirsdag som jeg skulle bruge som gave lørdag og allerede torsdag modtog jeg den. Jeg kontaktede hjertegaver ved 21 tiden tirsdag, talte med en mege... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.
Spurvevej 3, 9575, Terndrup, Tanska
God og hurtig respons, fik lavet ændringer i en standard opgave

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Fik god service og hurtig levering, og et fint produkt! Kan kun være tilfreds!

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Nem at navigere på hjemmesiden, hurtig afsendelse og modtagelse. Super fint produkt.

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Det recept fint man først for et forslag og så kan man ændre på det.
God service og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre om de kunne nå at lave billedcollagen. Jeg fik svar på mail indenfor få timer og orden blev godkendt og sat i gang med det samme, så nu sidder jeg her i god tid og har modtaget den fineste gave med posten i dag. Tusind tak for verdens bedste kundeservice og et rigtig flot produkt. Det blir ikke sidste gange jeg handler hos jer🥳

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Super god kommunikation, hurtig levering og rigtig fin lampe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Jeg ville bestille en vare der desværre blev meldt udsolgt. Efter en mail til dem gik der ikke lang tid inden der kom en besked om at varen lige var lagt ind i systemet og jeg kunne bestille den. Efter meget få dage var min pakke ankommet og taget i brug. Vil absolut bestille hos Hjertegaver.dk igen

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Fantastisk service og kommunikation. Varmeste anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Jeg afhentede smykket selv og blev behandlet med dyb respekt.

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Bestilte de smukkeste glas med gravering - super hurtig og fantastik service.

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Hurtig forsendelse. Ok kvalitet uden at være prangende. Pris ok. God kontakt da vi havde brug for eftersendelse af faktura

Hurtig forsendelse.
Venlig,personlig betjening
Virkelig flot kort jeg fik

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Super behagelig og tale med, hurtig respons på mail og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Hjertegaver
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.