Stor ros for at være overvågen omkring ordren, tjekke op på om den nu var rigtig, og vildt hurtigt levering. Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning... Näytä lisää
Meget tilfreds Bestilte om onsdagen og havde det allerede om fredagen. Det hele ser så fint ud, så jeg kan varmt anbefale andre, at bestille hos Jer.
Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Näytä lisää
Virkelig god service og hurtig levering Har bestilt dåbsflag med gravering til 3 børnebørn. Været meget tilfreds alle gange 👌👍
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Tanska
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Særdeles venlig og god service
Særdeles venlig og god service. Hurtig respons og hurtig levering.
Ros og virkelig hurtig levering
Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning i min nærmeste pakkepost.
Vildt imponerende 👏🏻,
Virkelig god service og hurtig levering
Virkelig god service og hurtig levering
Meget tilfreds
Meget tilfreds
God service og dejligt man kan vælge…
God service og dejligt man kan vælge den mulighed at “tjekke op på” teksten en xtra gang.
Hurtig levering OG det ser mega godt ud.
Flotte varer
Altid hurtig ekspedition og levering. Super flotte varer. Har handlet ved Memozz mange gange, og der har aldrig været problemer. Kan varmt anbefales.
🎉🎉🎉🎉🎉
Bestilte for 2. gang en flagstang til barnebarns dåb, den er så fin og deres betjening er super🤗
Memozz har lavet den smukkeste og mest…
Memozz har lavet den smukkeste og mest unikke bordflag med personlig fødsels data, som vi skal bruge som dåbsgave. Et utrolig flot og meget personligt produkt. Leveringen var super hurtig, og hele processen var tryg og professionel. Kommunikation er helt i top,/ altid et hurtigt svar eller personligt opkald.
For at sikre, at jeg var 100 % tilfreds, fik jeg tilsendt en ny fod uden tøven – det er service i særklasse. Jeg er yderst tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Tusind tak til Memozz
Memozz leverer altid smukke og unikke…
Memozz leverer altid smukke og unikke tavler. Har været kunde siden 2014 og de har aldrig skuffet. Tværtimod. Der er altid hurtig svar fra dem og deres service er i topklasse. Jeg vil til hver en tid anbefale at købe en personlig gave fra Memozz.
Super god service
Var i kontakt med dem både pr. telefon og mail. Super god service hele vejen igennem. Og jeg er vild med personale-billederne på hjemmesiden!
super butik at handle i og man får den…
super butik at handle i og man får den hjælp som man ønsker.
Altid god og hurtig service.
Altid god og hurtig service.
Har købt mange gaver hos memozz i årenes løb og det er heller ikke sidste gang.
Kan klart anbefale dem 😊
Bare nemt.
Bare nemt.
og hurtigt!!
Nemt at bestille,
Nemt at få kontakt,
Hurtig produktion
Hurtig levering.
Også selv om det er en Classic mindeplade vi er startet på for 12 år siden. Og al kommunikation er venligt og imødekommende!
Memozz får dobbelt fem 🤩
Memozz får dobbelt fem 🤩
Det er 3. gang jeg bestiller et bordflag med foto og fødselsdata - hver gang mega hurtig proces, mega professionel service og mega smukt resultat.
De får min allerbedste anbefaling 👍
Fantastisk
Dåbsflaget med indgraveret billede m.m er altid en stor succes hos forældrene. Virkelig flot flag.
Ekstrem hurtig tilbagemelding og levering.