Waar blijft mijn bestelling of geld? Al bijna 3 weken geleden tuinlampen besteld. Zouden binnen 2 dagen worden geleverd. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Binnen een paar dagen zou de... Näytä lisää
In Juli meerdere tuinlampen besteld omdat alles op voorraad was stond op de site dachten we dat het redelijk snel geleverd kon worden. Echter na 1 maand nog niks ontvangen geprobeerd te bellen ma... Näytä lisää
Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää
Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.
Mercuriusstraat 5, 6541BM, Nijmegen, Hollanti
- 0242120360
- info@meerdanlicht.nl
- www.meerdanlicht.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
I think this company is out of…
I think this company is out of business, i have ordered here a week ago, no emails, not picking up the phone, zero response. I would stay away from this webshop!
Huiverig na lezen online reviews, maar order tóch geleverd!
10/23 - Nadat ik mijn order had geplaatst en ik geen toegang had tot mijn online order status, ben ik online reviews gaan lezen. Gezien het aantal (recente) negatieve ervaringen, bekroop mij het gevoel dat ik naar mijn order kon fluiten. Echter, afgelopen maandag (10/21) gebeld met klantenservice. Werd keurig te woord gestaan en mij werd uitgelegd dat de order vertraagd was wegens een onderdeel (led lampje) dat niet op voorraad was. Heb aangegeven dat ik het onderdeel niet hoefde en dat ze de order mochten opsturen. Vandaag via PostNL ontvangen, keurig verpakt. Mooie buitenlamp tegen een zeer scherpe prijs!
Ik denk dat meerdanlicht.nl wat moet doen aan (1) online orderstatus en account aanmaken webpagina's en (2) de online reviews die alle kanten opgaan (hoog én laag). Ik ben uiteindelijk tevreden omdat ik het geleverde product redelijk snel heb ontvangen. 4 sterren.
10/17 - Deze week een bestelling geplaatst van een buitenlamp. Tijdens het bestelproces aangegeven dat ik (na afloop) een account wilde aanmaken. Dit lukte niet. Bedrag is afgeschreven en ik ontving een bevestigings-email. Echter de orderstatus link in de email werkt niet. Nu ik onderstaande recente reviews lees, begin ik mij zorgen te maken... Mocht ik komende week wel gewoon mijn bestelling ontvangen, zal ik mijn ervaring hier op Trustpilot direct aanpassen.
GEEN REACTIE!
GEEN REACTIE!! Meerdere mails verstuurd nadat ze meerdere malen de levering hadden uitgesteld. Heb aangegeven dat ik wilde annuleren en mijn geld terug wil, omdat ik niet zolang wil en kan wachten op de buitenlampen. GEEN REACTIE!
Geen levering van bestelling
Op 7 september hebben wij een vloerlamp besteld bij meer dan licht waarvan de levertijd 1 dag was.
Per omgaande kregen we de bevestiging en de factuur.
Maar het is inmiddels 13 september en we hebben nog steeds niets ontvangen. Ook geen enkel bericht gekregen.
Compleet ander product ontvangen
Compleet ander product ontvangen, ze doen er niets aan!, nooit meer naar dit bedrijf!
Niemand aanwezig hier
Ook ik ga hier nooit meer wat bestellen.
7 dagen geleden 4 lampen besteld en nog niks ontvangen.Ook via telefoon niet bereikbaar.
Via email de bestelling geannuleerd, maar ook hierop geen antwoord. Gelukkig via paypal betaald, dus ik laat paypal het wel terug boeken.
Klantenservice onbereikbaar bij gebroken lamp
Recent 2 lampen gekocht, waarvan 1 gebroken was bij aankomst (en de ander wel heel mooi!). Klantenservice geprobeerd te bellen, niet bereikbaar. Dan maar een mail gestuurd. Nu is het 7 dagen verder, en nog geen reactie. Nog 2x geprobeerd te bellen, geen gehoor.
Producten lijken dus prima, maar bij een probleem is er geen klantenservice en heb je pech?
Hier ga ik nooit meer wat bestellen
Hier ga ik nooit meer wat bestellen.
10 dagen geleden een lamp besteld en nog niks ontvangen.
Geen gehoor van klantenservice en geen order details beschikbaar. Wanneer je de klantenservice een bericht stuurt krijg je een mail dat je niet meerdere berichten mag sturen, want dan komt de aanvraag achter in de rij. Schandelig service dus!
Bestelling prima ontvangen.
Een aantal buitenlampen gekocht voor een prima prijs. Bestelling netjes ontvangen. Helaas werkt de online tracking niet en er is een aantal dagen extra levertijd waar je niet van op de hoogte wordt gesteld. Maar ik had betaald met PayP@l dus ik maakte me daar geen zorgen over.
Website phisht naar je gegevens, heeft dode bestelknop, en geeft telefonisch ook niet thuis
De website bestaat nog steeds. Doet alsof je nog kan bestellen. Heeft een modern aanbod aan ledlamp verlichting. Phisht naar je gegevens, adres, betaalopties. Doet alsof het in elk land kan leveren, hengelt zelfs naar geboortedatum, biedt in klembord 10% korting aan. Maar op het eind blijkt de bestelknop dood, krijg je geen antwoord op het contact-telefoonnummer… en tóch geeft TRUSTPILOT sterren aan dit non-bedrijf???

Vastaus yritykseltä Meerdanlicht
Goede service na beschadigd product
Een van de twee lampen die ik had was besteld was licht beschadigd. Na contact met de klantenservice heb ik een nieuw exemplaar ontvangen. Goede service dus. Aandachtspunt is de controle op schade aan een product voorafgaand aan de verzending.
A very long delivery and bad customer service
A very long delivery: ordered 6 days ago and the order has not been even dispatched yet. No updates on the status or delays. The "order status page" has bugs and does not work - just shows a blank page. When contacting Customer service via email, there is a email delivery failure. When contacting via chat, there is a delay in reply and the Customer Service replies saying the order is delayed and then immediately closes the chat. Highly unsatisfied with the experience.

Vastaus yritykseltä Meerdanlicht
Meerdanopgelicht zou een betere naam…
Meerdanopgelicht zou een betere naam voor deze malafide bende zijn.. Failliet, geld weg en een curator die ook niets van zich laat horen.

opgelicht door meerdanlicht
De handelsfirma is vorig jaar failliet verklaard maar gaat onder dezelfde naam verder op internet. Wij zijn 360 euro armer geworden en hebben geen enkele lamp ontvangen. NIETS BESTELLEN DUS bij meerdanlicht, want je wordt OPGELICHT!
Bedriegers.
Bedriegers.
Failliet bedrijf dat gewoon verder doet onder dezelfde naam.
Koop hier niet!
Lamp nooit gekregen
Lamp nooit gekregen
November 2022
Oplichting
BESTEL HIER AUB NOOIT
BESTEL HIER AUB NOOIT. Vorig jaar indirecte verlichting besteld, betaald en nooit ontvangen. Bleek na online research al failliet te zijn op moment van mijn bestelling. Nooit een antwoord ontvangen. En nu krijg ik reclame in m’n mail om lichten te bestellen. Zoek een andere s u k k e l. Mensen zo schaamteloos in de zak zetten. Jullie moesten je schamen!!!!!!!
Bestel hier NIET
Bestel hier NIET! Dit is een scam bedrijf die doet alsof ze goedkoop en interessant zijn maar na bestelling van over de 800euro kreeg ik NIETS. Ik kreeg een verhaal dat ze zouden failliet zijn verklaard maar nu een jaar later gaan ze gewoon lekker door onder dezelfde naam. Als je de naam van een failliet verklaarde firma over neemt dan neem je ook de schulden over. Wij moeten er nu vrede mee nemen dat we geen spullen en geen geen geld terug krijgen. Gooide ze nog de telefoon dicht toen ik er over klaagde. Blijf hier van weg. Genoeg eerlijke alternatieven.
Slechte service, oplichters!
Gewoon ruk deze site, had besteld en nooit iets mogen ontvangen. Blijkt het bedrijf failliet maar toch staat de site nog steeds online
Failliet, geen geld terug
Product vorig jaar teruggestuurd voor geld retour, precies toen gingen ze failliet. Dus: geen product en geen geld. Nu ineens weer reclame en is de winkel weer in de lucht? Dus wederom geld terug gevraagd... Uiteraard zoals vorig jaar geen reactie hierop gekregen en de curator zegt tevens niets te kunnen doen. Een grote bende van ellende. Koop hier niets...