Meerdanlicht Arvostelua

9 577
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waar blijft mijn bestelling of geld? Al bijna 3 weken geleden tuinlampen besteld. Zouden binnen 2 dagen worden geleverd. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Binnen een paar dagen zou de... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In Juli meerdere tuinlampen besteld omdat alles op voorraad was stond op de site dachten we dat het redelijk snel geleverd kon worden. Echter na 1 maand nog niks ontvangen geprobeerd te bellen ma... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(9 577)

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ruim 2 weken gewacht, nog niets binnen

13 april een bestelling geplaatst, 15 april een mail gekregen dat deze vertraagd was en de 22e binnen zou komen in het magazijn. Op 25 april geïnformeerd hoe het met mijn bestelling zat, en nu op 30 april nog niets gehoord.

Ik heb via Whatsapp gevraagd waar de bestelling bleef en aangegeven deze te willen annuleren als deze nog niet onderweg was. Kreeg alleen een bericht terug dat de bestelling is geannuleerd. Geen excuses of reden voor het lange wachten.

Ga de lamp nu ergens anders bestellen. Had ik direct moeten doen, dat had een hoop moeite bespaard.

30. huhtikuuta 2025

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen van bestelling, was op voorraad, bestelling niet te volgen, geen telefonisch contact mogelijk en geen antwoord op email, betaald maar geen bestelling ontvangen tot nu toe.

3. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Nice products

Around a 2 week delivery - contact with the service via Whatsapp, because no order confirmation received. After contact quick feedback and delivery.

10. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Laat de negatieve recensies een…

Laat de negatieve recensies een waarschuwing zijn! Ik zag het helaas te laat. Lamp besteld, zou op voorraad zijn - 1 dag levertijd. Een paar dagen nog niets ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd. Na een week een mededeling dat de levertijd vertraagd is. Wordt uiteindelijk na 2 weken geleverd. De gratis led-lamp die er bij zou zitten, u raadt het al, zat er niet bij. Laat maar zitten, ik heb alweer genoeg van deze firma.

12. maaliskuuta 2025

levertijd vele maanden

Besteld en betaald. Mailtje ontvangen dat lamp over half jaar leverbaar is…. Gevraagd om geld te retourneren, ik houd u op de hoogte….

24. maaliskuuta 2025

bestellign niet te volgen

ik heb afgelopen dinsdag 18 maart een lamp besteld en betaald, vrijdag een mail gestuurd, ik kan nl niets zien over t verloop van mijn bestelling, ik kreeg er wel een link voor toegestuurd. In de reactie van meerdanlicht staat dat ik , als ik nog een mail stuur, weer onderaan de stapel kom. ik hoop dat mijn lamp snel kom. maar........twijfel bijgevoegd de reactie nav mijn vraag Goedendag,

We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 4 werkdagen te beantwoorden. Het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen zorgt ervoor dat uw aanvraag weer achteraan in de rij komt.

Klantenservice Meerdanlicht.nl

18. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Actie en reactie 100 punten.

Na het plaatsen van bestelling, tot ontdekking gekomen zelf foutje gemaakt. Vriendelijke telefoniste van klantenservice heeft order meteen geannuleerd en binnen 24 uur refund mogen ontvangen, compliment voor deze erg professionele aanpak en personeel wat goed meedenkt, ga zo door !

18. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een megaglobe lamp en een verloop…

Een megaglobe lamp en een verloop fitting bij ze besteld. Werd al aangegeven dat het iets langer zou duren.
Maar in werkelijkheid duurde het nog veel langer voordat er geleverd werd.
En er is geen communicatie van hun tussendoor, en ze reageren niet op mijn mail waar ik om de status vraag.
De verloopfitting die geleverd werd sneuvelde meteen met in draaien.
Ik heb meerdan licht gebeld en na 20min kreeg ik iemand aan de lijn. De volgende dag had ik een nieuwe fitting geleverd.
En deze sneuvelde ook maar dan op een andere plek. Zelfs bij Temu heb ik altijd beter spul geleverd gekregen. En die communiceerde misschien wel teveel.
Ik ga nu maar zelf een oplossing ineen knutselen want ik heb geen zin om weer 20 min aan de lijn te hangen.
Ik weet wel zeker dat ik hier niets meer bestel.
Ben gewaarschuwd.
T is niet malafide maar je gaat wel heel erg twijfelen.

6. maaliskuuta 2025

Lamp al bijna 2 maanden terug besteld

Lamp al bijna 2 maanden terug besteld. Na een aantal weken al contact gehad dat de lamp niet op voorraad is. Maar er wel voor einde januari zou zijn. nu gaan we al halverwege februari in en nog geen lamp mail/track and trace niks

7. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen levering en geen communicatie

Besteld op 14 januari (levertermijn was 4 werkdagen). Niets ontvangen, zelf contact opgenomen op 27 januari, geen reactie. Bestelling opvolgen lukt niet.
UPDATE: Na het posten van deze review krijg ik dan plots toch antwoord, namelijk dat de levering is vertraagd naar 30 maart 2025.

31. tammikuuta 2025

Slechte service en Lang wachten

Artikel stond op voorraad op de site. We zijn nu 4 weken en nog niks ontvangen. vanwege levering problemen. Heb ook geen reactie van de klantenservice meer gekregen na meerdere mails.
De lamp heb uit eindelijk wel ontvangen gelukkig na veel geduld.

24. tammikuuta 2025

Bestelling geplaatst en betaald op 01/01/2025

Bestelling geplaatst en betaald op 01/01 van goederen die volgens hun website op stock waren. We zijn nu 20/01 en nog steeds geen levering mogen ontvangen. Pogingen om contact te leggen zijn onsuccesvol. Er wordt niet gereageerd op mails naar hun klantendienst en ermee bellen lijkt ook een hele opdracht. M.a.w. waardeloze webshop en bijbehorende klantenservice.

20. tammikuuta 2025

Het wachten waard.

Ik had al gelezen dat je lang op je producten moest wachten.
Bij ons was dat 2 maanden.
Maar de bestelde lampen zijn het wachten meer dan waard.
Ze zijn precies wat ik zocht en kon ook nergens anders zoiets vinden.
Mooie kwaliteit.
Ben er heel blij mee.

9. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Verlichting besteld na 3 weken nog niks…

Verlichting besteld na 3 weken nog niks binnen , status link werkt niet, gebeld mevrouw geeft aan we wachten nog op bevestiging van de leverancier , we gaan het uitzoeken , na 4 dagen nog niks gehoord. Nu telefonisch onbereikbaar.
Vul zelf maar in of je bij dit bedrijf iets durft te bestellen.....

3. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik kan geen 0 sterren geven maar die is…

Ik kan geen 0 sterren geven maar die is dit bedrijf wel waard 0 tot 10 x 0
iets bestellen dan niets horen dan maar bellen en krijg te horen dat het artikel niet voorradig is na dat ik vroeg of ze de klant dan niet daarvan op de hoogte moeten stellen dat maakt de juffrouw aan de telefoon niet echt uit zoek t maar uit zei ze niet maar dat bedoelt ze wel reagren niet of zeggen we reageren na 4 dagen is echt een belachelijk bedrijf

9. joulukuuta 2024

Very Poor Service to Ireland

Ordered three bulbs 3 weeks ago and they still have not been sent. They are maintaining there is an issue with the address but there is not. An Eircode was provided also. Customer service response is very poor. It takes about a week for any response to your query.

18. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Drama, verkeerde levertijden, geen reactie op berichten

Tijdens het bestellen was er een error op de website, via whats app bericht gestuurd, werd vrij snel op gereageerd, ook dat ik nog gebruik kon maken van de Black Friday korting. Toen ik daarna nog gebruik wilde maken van de Black Friday korting werd er niet meer op mijn appjes gereageerd. Toch besteld, ik dacht dat wordt later wel geregeld, maar helaas, op whats appjes werd ik genegeerd. Mijn bestelde artikelen die volgens de website op voorraad waren bleken uiteindelijk pas eind januari leverbaar. Voor mij niet acceptabel, ik heb daarop via mail en whats app laten weten dat ik de order wil annuleren. Tot op heden geen reactie. Gelukkig heb ik via Klarna de betaling gedaan, want ik vrees dat geld terug een moeizaam verhaal zou worden.

7. joulukuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Buitenlamp gekocht

Buitenlamp gekocht. Meerdanlicht maakt op website reclame dat gratis lampje meegeleverd wordt. Lampje was niet bijgevoegd. Hierom twee x een mail gestuurd. Werd NIET op gereageerd.
Na een paar weken toch onverwachts het lampje ontvangen. Fijn dat er woord gehouden is.

15. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik las dat dit bedrijf enkele negatieve…

Ik las dat dit bedrijf enkele negatieve reviews heeft gekregen.Ik persoonlijk heb echter n zeer positieve ervaring met dit bedrijf.Ik bestelde er een rvs Sokkellamp.Deze ontving ik binnen 2 dagen.Zeer goed verpakt.En ook nog als extra een welkomst cadeautje..De prijs was ook zeer netjes.Gratis verzending.Dus op alle fronten erg goed.Elk bedrijf heeft wel eens n probleem , en krijgt zo snel een negatieve review.Ik persoonlijk heb een zeer positieve ervaring met het bedrijf.Dus ja!! Ik ben er graag klant..

19. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin