Meerdanlicht Arvostelua

9 577
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waar blijft mijn bestelling of geld? Al bijna 3 weken geleden tuinlampen besteld. Zouden binnen 2 dagen worden geleverd. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Binnen een paar dagen zou de... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In Juli meerdere tuinlampen besteld omdat alles op voorraad was stond op de site dachten we dat het redelijk snel geleverd kon worden. Echter na 1 maand nog niks ontvangen geprobeerd te bellen ma... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(9 577)

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Betaald, niets gekregen.

Besteld, betaald, nooit iets ontvangen. Zelfs geen reactie. Ze waren zgn failliet. Curator laat ook niets horen. En nee wel gewoon reclame durven sturen! Oplichters die gewoon weer een doorstart maken en een spoor ellende achterlaten.

1. joulukuuta 2023

Oplichters

Hoe kan het dat deze klootzakken na in 2022 precies na Black Friday faiiliet gingen en nu in 2023 met Black Friday terug in de lucht? Dit kan niet goed gaan en ruikt aan alle kanten.

24. marraskuuta 2023

Klootzakken zijn het.

Klootzakken zijn het.
Laten nadat ze failliet zijn gegaan gewoon de website online en laten de mensen gewoon nog betalen voor artikelen die ze nooit leveren.
En hebben dan het gore lef om nog reclame sturen ook.

10. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ook één van de vele gedupeerde klanten…

Ook één van de vele gedupeerde klanten van meerdanlicht, al bijna een jaar en nog steeds geen concreet antwoord van de curator..

begreep na een telefoontje dat de naam is overgenomen en herstart.. echter blijkbaar niks te maken met de zaak, dus nog steeds geen geld terug.. ontzettend onhandig communicatie, en ik zit zeker niet te wachten op reclame van dit onhandige bedrijf..

10. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

De meerdanlicht site gaat na…

De meerdanlicht site gaat na faillissement van depalux gewoon verder zelfs met de accounts van gedupeerde klanten. Koop nooit iets bij deze oplichters. Wel klant gegevens onterecht gebruiken maar leveren van de nog openstaande zendingen kun je wel vergeten. Als je de naam overneemt geldt dit ook voor de lusten en de lasten als je ballen hebt.

12. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Belachelijk dat een bedrijf een…

Belachelijk dat een bedrijf een doorstart kan maken onder de zelfde naam die failliet is verklaard. Had netjes geweest om de oude klanten even in te lichten. Zal hier in ieder geval nooit meer wat bestellen.

6. marraskuuta 2023

Nieuw bedrijf, oude naam

Het is zoals het werkt in Nederland: een failliet bedrijf kan een doorstart maken. Al dan niet opgekocht door een andere ondernemer / onderneming. Dat is prima. Wat deze nieuwe eigenaar echter behoorlijk verkeerd heeft aangepakt: hierover geen enkele communicatie verstuurd naar gedupeerde klanten. Ik ben 300 euro kwijtgeraakt door het faillissement en heb van de curator of de nieuwe eigenaar nooit meer iets gehoord. Vervolgens krijg ik bijna één jaar na dato opeens reclamemails van het 'failliete' bedrijf (de goodwill / merknaam en het klantenbestand zijn gekocht, alle schulden uiteraard niet). Door zelf op onderzoek uit te gaan, kom ik er dan achter dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. En niet dat er iemand malafide mails zit te sturen vanuit naam van een failliet bedrijf. Dan heb je echt niet begrepen hoe communicatie werkt en hoe je klanten benadert. En verdien je dus één ster.

6. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Failliet, en nieuwe doorstart doet alsof hun neus bloedt

Bedrijf is failliet gegaan, heeft vervolgens de gedupeerden niets uitbetaald. Nu met een doorstart onder dezelfde naam halen ze het in hun hoofd om oude klanten zomaar berichten te gaan sturen waarvoor deze geen énkele toestemming hebben gegeven.

3. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Negatieve ervaring Op 28-10-22 een trio buitenlamp gekocht…

Op 28-10-22 een trio buitenlamp gekocht met 5 jaar garantie, die werkt nu niet meer, telefonisch contact gehad met als antwoord: vorige eigenaar failliet- dus wij kunnen niets hiermee. Na een mail …. geen reactie.
Hebben wel een “mooie site” en verkopen nog steeds hetzelfde product- conclusie : slechte zaak !!!
D. Mulder

22. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Meerdanlicht failliet en weer door…

Net voordat Meerdanlicht failliet ging heb ik er een lamp besteld en niets geleverd gekregen. Nu ontvang ik een mail dat het bedrijf terug is. De website en het klantenbestand zijn blijkbaar overgenomen door een nieuwe eigenaar. Hoe durf je alle oude klanten aan te schrijven en een kortingscode aan te bieden terwijl er vele gedupeerden zijn die hebben betaald en niets ontvangen. Zeker een goede deal gesloten en voor een prikkie een failliet bedrijf opgekocht. Voelt alsof ze van mijn geld nu korting weggeven.
Wel de lusten, niet de lasten!

25. lokakuuta 2023

Bedrijf van boeven!!!

In december 2022 een lamp besteld. Net voor het faillissement. Nooit informatie erover ontvangen. Nu is de bedrijf weer actief. Echter. Ze willen met de oude bedrijf en uitstaande orders/betalingen niets te maken hebben. Volgens hun is het een nieuwe bedrijf met oude naam. Maar ze gebruiken wel de >9000 referenties en 4,5* van het oude bedrijf! Volgens mij is dit fraude. Boeven Dit soort illegale bedrijven moet je maar niet gebruiken!!!

19. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Blijkbaar gaat het slecht met de omzet…

Blijkbaar gaat het slecht met de omzet hier. Opeens heb ik mij succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief. Jaren geleden voor het laatst daar iets gekocht. En daar zal het ook bij blijven. Zie ook dat ze failliet zijn gegaan. De nieuwe eigenaar denkt blijkbaar dat je gewoon oude adressen kunt heractiveren. Boevenclub dus.

16. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

In November 2022 voor €500 aan lampen…

In November 2022 voor €500 aan lampen besteld. Nooit iets ontvangen, geen berichtgeving dat bedrijf failliet ging. Nooit mijn geld terug ontvangen, noch de lampen. Nu maken ze een doorstart onder een nieuwe BV: "More Than Light". Weet waar je aan begint als je hier besteld! Je kunt je geld verliezen.

1. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wat een teleurstelling dit bedrijf

Wat een teleurstelling dit bedrijf, hun betrouwbaarheid is ver te zoeken. Ik had hier lampen besteld, maar enkele dagen later ging het bedrijf failliet. Ondanks mijn meerdere e-mails heb ik geen enkele reactie ontvangen, en ik heb zowel het product als mijn geld niet ontvangen.

Nadat ik herhaaldelijk contact heb opgenomen met de curator, kreeg ik te horen dat ik geduldig moest afwachten. Echter, tot mijn frustratie merkte ik vervolgens op dat het bedrijf plotseling weer online was en nieuwe producten aanbood voor verkoop. Deze situatie roept bij mij serieuze vragen op over de integriteit en de professionaliteit van het bedrijf.

Ik ben oprecht verbaasd over dit spel dat zij lijken te spelen, zonder enige consideratie voor de consument. Het gebrek aan respect voor klanten is teleurstellend en verontrustend. Als consument verwacht je op zijn minst eerlijke en transparante communicatie, vooral in dergelijke situaties.

15. joulukuuta 2022

Teleurstellende klantenservice

Failliet verklaard in december net na mijn retour. Rekening blijft open staan bij Riverty die mij ook maar steeds aan het lijntje houden. Al 8 maanden verder een openstaande rekening en geen producten want deze is netjes retour gegaan.
Vervolgens 2 maanden geleden bedrijf weer online gegaan en gaat vervolgens doodleuk door maar laat de klanten die gedupeerd zijn naast zich liggen.

14. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Topservice en snelle levering.

Woensdag lampen besteld na een perfect advies van de klantenservice. Vandaag zijn alle lampen geleverd en alles was keurig verpakt. Alles was helemaal naar wens. Ga hier zeker weer bestellen!

30. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Op 8 juni een tafellamp besteld

Op 8 juni een tafellamp besteld, deze werd keurig verpakt geleverd de dag erna. De lamp voldeed aan de verwachtingen zoals beschreven

Ik had nog wel een vraag welke ik telefonisch heb gesteld, ik ben prima geholpen door de klantenservice.

Al met al een aanrader!

8. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin