Matkomfort Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Mycket bra råvaror och enkla recept.

Mycket bra råvaror och enkla recept. Alla i familjen tycker maten är jättegod, från vår sju-åring till vuxna. Det som ger fyra stjärnor istället för fem är priset.

24. marraskuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Kul att höra att alla i familjen gillar vår mat!

Med våra kockar i köket och då vi vill hålla oss till svenskt och färskt kött kommer vi aldrig kunna matcha "kassarna" i pris. Hoppas du fortsätter tycka det är värt den extra kostnaden att få vår hjälp!

komfort helt enkelt!

Gott, känns vällagat, enkelt, bra med tips om gör det barnvänligare.

26. lokakuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Härligt Magdalena! Kul att höra att vi underlättar din vardag med vår mat och våra barntips.

En ny matdimension

Goda middagar med färdiga tillbehör gör livet enklare. Nya recept och spännande såser ger middagen en ny dimension.

25. lokakuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack AnnaLotta! Toppen att vi på Matkomfort får göra ditt liv enklare med vår mat och våra recept.

Saanut 4/5 tähteä

Fantastiskt god mat, snabblagat och perfekt för barnfamiljen

Hos Matkomfort får man alltid god mat och jätte fina råvaror, vilket jag tycker är viktigt! Jag gillar egentligen att laga mat, men under veckan har jag varken kraft eller tid när man ska hinna med tre barn och jobb. Jag tycker att det känns skönt att veta att jag snabbt kan ge hela familjen bra och varierad mat hela veckan! Önskar det var mer grönsaker bara, men det kompletterar jag med själv.

23. lokakuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Just när man uppskattar god mat men inte har tiden, där vill vi gärna hjälpa till! Tack för din kommentar angående grönsakerna. Alltid bra att höra vad som efterfrågas. Vi får se om vi kan komma med något komplement framöver. Både för de med Premiumlåda som önskar mer grönsaker och för de som har vår Baslåda.

Fantastisk mat!

Det är verkligen inte lätt att hinna med att laga god mat på vardagar. Vi har hittat det optimala alternativet för oss! Matkomfort levererar fantastisk mat som är superlätt att tillaga. Eftersom såser och röror etc redan är klara kan man få supergod mat på ett kick. Det är nästan löjligt vad nöjda vi är:)
Enda nackdelen är att man inte kan återskapa maten eftersom det inte finns några recept med.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Sofia! Härligt att vi får hjälpa dig i vardagen.

Tyvärr har vi svårt att lämna ifrån oss fler recept än de vi tillexempel presenterar på vår Facebooksida. Vi provlagar inte recepten i liten skala för att kunna skriva ner det för 4 portioner. Vi smakar alltid av in i det sista så förändringar sker hela tiden. Plus att vi jobbar med buljonger kokta från grunden, skulle vi skriva ner ett recept med tillexempel en buljongtärning blir smakerna inte desamma. Men håll utkik i våra nyhetsbrev och på vår Facebooksida så hittar du ett par recept!

Saanut 5/5 tähteä

Lättlagat och väldigt gott med råvaror av klass.

Matkomfort kanske inte är ett så spännande namn, men har verkligen förenklat tillvaron för mig. Jag gillar mat och matlagning, men det är bara att konstatera att det ofta är svårt att varje vecka hinna med att planera veckans mat, handla och hinna laga mat på den nivån jag vill på en vanlig vardag.
Med matlådan från Matkomfort så slipper jag de tidskrävande momenten, utan att på något sätt offra kvalitet. Det är faktiskt tvärtom, nivån höjs markant :)

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Underbart att höra Håkan! Toppen att vi kan hjälpa dig i vardagen, så kan du koncentrera dig på helgens middagar och lägga lite extra tid och energi där istället.

Saanut 3/5 tähteä

Goda såser men tråkigt fläsk.

De "feta" såserna är alltid goda och de andra är oftast goda. Fisken brukar vara fin och god men det är för lite mängd fisk. I princip varje vecka kommer det fläskkotlett eller andra sega fläskdetaljer. Det är väldigt lite nötkött - i så fall korv eller färs. Det tar ju ofta längre tid med nötkött men ett förslag är ju t ex att ni gör en färdig köttgryta så som ni gjorde med chili con carne. Lövbiff går ju också fort att tillaga. Min familj skulle uppskatta lite mindre svamp i maten. De citrusfrukter som ni skickar med bör vara ekologiska. Bra att potatisen är eko. Vi tyckte att maten var godare i våras, har det kommit någon ny kock kanske!?

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för din feedback! Jag hälsar köket.
Härligt att fiskrätterna smakar - så pass bra att de tar slut. Vi har samma mängd som tidigare, inga förändringar där. Fläsket är bra vardagsmat som de flesta gillar. Vi tittar på varianter och just lövbiff blir lite i dyraste laget då vi alltid håller oss till svenskt och färskt kött. Men ibland kan det stå på menyn. Toppen att höra att grytor uppskattas. Där har vi som du skriver, ofta nötkött från Skärgårdskött ute i Stavsnäs. De citroner vi skickar med är mer eller mindre alltid ekologiska då vi ofta använder skalet. Det var en vecka nu nyligen då vi inte fick tag på några ekologiska, då fick vi tyvärr nöja oss med vanliga. En ny kock har vi, han är dock en av tre och han som har huvudansvaret för smakerna är densamma.

Hoppas du är inne och betygsätter våra rätter på Min sida, de betygen tittar vi mycket på inför framtida menyer.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra! Kunde knappt vara bättre.

Varierade menyer som gör att man får smaka nya rätter. Tips hur man kan anpassa rätten till barn. God kryddning, ofta vackra rätter och framför allt mycket god mat. Vi är mycket nöjda!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Underbart att höra Kaisa, tack!

Vardagslyx!

Jag är egentligen road av matlagning men dessa år med tre ganska små barn och två roliga heltidsjobb så är det ett sätt att lätta på trycket. Den stora vinsten är att slippa planera och handla och att det väntar god mat hemma de dagar jag själv kommer hem efter middagstid. Jag gillar att såserna består av bra råvaror, dvs att familjen får i sig vettig mat även på vardagar. Själv är jag inte så förtjust i fläskköttet som återkommer varje vecka men jag förstår att bättre kött blir dyrare och resten sv familjen gillar det. Leveransen fungerar strålande bra!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Amanda, tack för ditt fina omdöme! Härligt att vi kan hjälpa dig i vardagen och ja, även om man är road av matlagning finns inte alltid tiden... och där hjälper vi till!

När det gäller fläskköttet är det bra vardagsmat som de flesta, framför allt barnen gillar. Och det är förstås en prisfråga också. Premiumlådan innehåller lite oftare variation med nöt, än vår Baslåda. Håll utkik under nästa år då vi planerar att utöka våra menyer så det finns fler att välja på varje vecka! Mer information kommer när vi kommit en bit på vägen.

Saanut 4/5 tähteä

Vällagad o väl genomtänkta menyer

Jag rekommenderar matkomfort framför andra "matkassar" eftersom det verkligen underlättar min vardag. Det är stor skillnad i tidsåtgång om man jämför med andra och det är största orsaken till varför jag väljer matkomfort. Maten är hemlagad och färdiglagad. En kombination som passar mig och min familj just nu. Stort tack!!

23. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Sofia för att du rekommenderar oss vidare och för att vi får hjälpa dig och din familj att i vardagen få bra mat, lagad från grunden!

Saanut 5/5 tähteä

Jättegod mat med enkel tillagning

Matkomfort har under mina 5 år som kund varje vecka, levererat en mycket god, näringsrik och lättlagad middag för 4 dagar.

10. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Ewa! Vi är glada att vi fått hjälpa dig i vardagen under de här fem åren.

Underlätta vardagen!

Gör det lättare att få vardagen att gå ihop, speciellt när man kommer hem sent. På kort tid står maten på bordet. Fräscht, gott, oftast näringsriktigt och ekologiskt. Bland det bästa är att det inte blir något matsvinn. Över tid så har detta blivit billigare och bättre, både för plånboken och miljön. Rekommenderar företaget varmt.

9. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för din fina recension Birgitta!
Toppen att vi kan hjälpa till med snabba och goda middagar och som du säger, med att minska matsvinnet!

Tidssparande god mat

Väldigt god, varierande mat som inte tar lång tid att laga.

7. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Toppen att höra Cecilia, att vi får hjälpa dig att spara tid i vardagen!

Med vänliga hälsningar
Vännerna på Matkomfort

Saanut 5/5 tähteä

Bästa matkasseleverantören! Högsta kvalitet i råvaror och smak!

Har testat Middagsfrid innan men blev kund hos Matkomfort redan från deras första månad, har varit grymt nöjd med Matkomfort sedan dess! Har under dessa år som Matkomfortkund vid några tillfällen även provat Linas matkasse och Middagsfrid (igen) för att se om de är ett alternativ. Men Matkomfort är överlägset bäst av dem! Måltiderna går fort att tillaga utan att man behöva göra avkall på riktigt bra smak och kvalitet! En överlägsen kombination!

7. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Andreas, tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att du gillar oss och vi är glada att vi fått hjälpa er i vardagen ända sedan starten.

Med vänliga hälsningar
Vännerna på Matkomfort

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin