Matkomfort Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mycket nöjd!

Mycket god mat med bra val av ingredienser. Skulle vilja få önska att få recepten på engelska dock...

25. toukokuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt omdöme och ditt fina betyg Jenny!
Vi återkommer när vi har möjlighet att översätta våra menyer till engelska. I dagsläget har vi inte möjlighet att lägga den tid det tar att översätta, vi är inte så många här på Matkomfort.

Varierande mat

Hem till dörren med gott, lättlagat och nyttigt innehåll.

13. toukokuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Karin, för ditt omdöme!

Såå nöjd

Bra service, enkelt att laga, maten levereras punktligt och variationen i min premium låda är bra.
Snabbt svar vid frågor till kundtjänst och lätt att laga de flesta rätter , bra tips och numera mycket snygg meny.
Fin hemsida och enkelt att hitta det du söker.
Jag är extra nöjd med att det erbjuds lådor för singelhushåll, det borde fler göra utan att för den delen spara in på råvarornas kvalitet.
Valmöjligheten att du själv bestämmer vilka veckor du vill ha är oslagbar, nyheten " välja och byta meny "är ännu en fin fin tjänst och jag kan inte nog rekommendera den här tjänsten.
Priset är mycket bra då råvarorna är av högsta klass

13. toukokuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt fina betyg, ditt omdöme och sammanfattningen som får med allt Helen! Härligt att du uppskattar helheten, från vår kundtjänst till råvarorna.

Saanut 5/5 tähteä

Bra råvaror och bra recept

Mycket nöjd efter två Stockholmslådor.

30. huhtikuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt fina betyg Erik! Härligt att vi med Sthlmslådan kan hjälpa dig i vardagen.

Saanut 4/5 tähteä

Bekvämt och enkelt men med dålig variation och snåla portioner

Bekvämt, snabbt och enkelt att laga. Goda såser och komplement. De flesta rätterna uppskattade av både vuxna och ungdomar i familjen. Dålig variation med alla rätter i repris redan efter 4 veckor. Flera dagar per vecka är maten snålt tilltagen för 4 personer med ungdomar hemma.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt omdöme Christian!
Du skriver att vi upprepar menyerna efter 4 veckor, då gissar jag att du har vår låda Familjefavoriter. Den snurrar på 5 veckor för att barnen ska känna sig hemma med smakerna och menyerna. Vår rekommendation är att den varvas med någon av våra andra produkter, för att få större variation!
Portionerna är beräknade för en vuxen och jag förstår att det kan bli lite ibland, med ungdomar i huset. Härligt att de gillar maten! För vår Baslåda (och Premium) kan man lägga till 2 portioner extra protein, om det går åt mer av det. Vår Premiumlåda går att beställa i valfritt antal portioner.

Verkligen gott och proffsigt

Jag kan verkligen rekommendera Matcomfort. maten är så god och råvarorna fina. Matcomfort förgyller vardagen för hela familjen (nästan, när det inte är fisk tycker dottern). Testa, ni blir inte besvikna. Tycker det är toppenbra med varannan vecka.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Annika för ditt fina omdöme! Härligt att vi får förgylla er vardag.

Saanut 5/5 tähteä

Punktlig leverans av förstklassiga råvaror

Jag beställer en portion som oftast räcker för två. Hoppas Matkonfort fortsätter på detta vis.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Erik, tack! Absolut - det ska vi göra. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en portion för de lite mindre hushållen, som också önskar hjälp i vardagen.

God och snabblagad mat!

Mycket bra mat. Fina råvaror och goda såser. Snabbt att tillaga och många bra "kockens tips". Bra menyer för både barn och vuxna. Vi har Bas och då har vi dock fått köpa till huvudråvara för att det ska räcka. Önskar mindre fläskkotlett och mer kyckling, korv eller bacon istället alt ibland vegetariskt. Mer lax och mindre dagar med vit-fisk. Annars jätte-nöjda!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt omdöme Caroline! Härligt att du uppskattar vår snabbhet och våra råvaror. Portionerna är beräknade för en vuxen och alternativet att köpa till extra huvudråvara finns för de som behöver lite extra protein.
Vi försöker variera och möta allas önskemål, några föredrar vit fisk, andra lax. Några vill ha mer korv medan andra rent ogillar korv! Fläsket har vi valt bort i vår nya meny, Sthlmslådan. Variera gärna med den om ni vill. Den bjuder på en fågel, en fisk och en vegetarisk rätt, alltså tre middagar. Perfekt om man har någon vecka där man kanske i förväg vet att man inte kommer äta hemma alla dagar.

Variation

För mycket fläskkött och för lite fisk

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Bengt, tack för ditt fina betyg! Vill du helt undvika fläsket, testa gärna vår Sthlmslåda. Tre dagar med fågel, fisk och en vegetarisk rätt. Inget fläskkött, inget rött kött. Kanske något att varva med!

omsorgsvalda produktet

Ett sparsamt sätt att få tid över till mer socialt umgänge valde vi Matkomfort med smaskiga maträtter och stor variation och en jätte bra kundtjänst och service vid leverans.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Vi är glada att få hjälpa till att spara tid åt er i vardagen.

Saanut 5/5 tähteä

Bra och Lyxig hjälp i vardagen

Prova prova prova. Enligt mig det bästa som finns på marknaden. Avbokning veckovis, leveranser på en bra tid och dag, lyxig enkellagad mat som går åt. Finns ofta mat över till matlådan. Kundtjänst väldigt hjälpsamma. Det är ett stort plus att man kan minska eller öka portionsstorleken

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack June för ditt fina betyg och din rekommendation! Härligt att alla våra delar uppskattas och att vi får hjälpa er i vardagen.

Excellent

Bra innehåll med perfekt kvalitet, utmärkta leveranser med lysande tydlighet.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Anders, underbart att höra!

Fantastiskt bra!!

Så fina råvaror och såååå gott har det varit!! Mycket bättre än tidigare matkassar vi provat.
Absolut inte lätt att hitta mat för en familj med fyra barn , men allt nytt med matkomfort blir intressant.
Och mycket lättare för barnen att hjälpa till då det finns skriftliga instruktioner.

8. maaliskuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Anna, tack för din fina recension! Härligt att höra att vi även får barnen att hjälpa till.

Saanut 4/5 tähteä

God mat i enkel förpackning.

Matkomforts mat är mycket god och väldigt lättlagad. Uppskattas mycket när man varken har lust eller ork att laga mat en vardagskväll hemkommen efter jobbet. Maten känns genuin och smakar som sagt väldigt gott men tyvärr är portionerna lite väl snålt tilltagna. Positivt är att vi vet vad vi stoppar i oss och att det mesta är tillagat från "grunden" med riktiga råvaror, just därför brukar jag rekommendera Matkomfort till vänner och bekanta. Vi köper tre portioner och priset tycker jag är ok för dessa, men, som sagt, jag tycker att portionerna är små och att det kostar relativt mycket att "lägga till" så då känns det tyvärr inte längre prisvärt. Sammanfattat: Mycket god mat, bekvämt och bra upplägg men med för små portioner.

7. maaliskuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för din recension Marlene! Tråkigt att höra att portionerna inte riktigt räcker till och att det inte känns lika prisvärt längre, om ni ökar upp en portion alternativ lägger till extra huvudråvara. Är det proteinet som inte räcker till, testa 2 portioner + extra huvudråvara! Det kanske räcker för er om kolhydrater/grönsaker/sås är beräknat för 2 och köttet för 4. Prislappen - 10 kr mindre.

Mycket högkvallitet

Mycket bra mat och kundservice.
Maten är alltid i tid och levereras på ett föredömligt sätt.
Det är riktigt spännande att få leverans och se vad veckan bjuder på.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Härligt att höra Thomas, tack!

Bästa matkassen

God mat, bra service vad det gäller avlämnandet , bacon lite för ofta, hade önskat mindre förpAckning då en del fisk får slängas. Underbara såser. Totalomdömet mkt bra

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Lilianne! Härligt att du uppskattar våra såser och oss som helhet.
Jag ska kolla upp det där med bacon. Vi känner inte att det är så ofta, kanske har de alla hamnat udda/jämna veckor. I så fall meddelas kocken, absolut.
När det gäller fisken kan vi tyvärr inte dra ner på mängden. Flera kunder önskar tvärt om mer! Det man får göra är att välja Premium och antal portioner men då påverkas hela veckan.

Saanut 4/5 tähteä

Perfekt hjälp för någon utan matkunskap eller intresse

Helst skulle jag vilja att det fanns ett piller för att bli mätt, men när jag säger det blir en del arga. Med hjälp av matkomfort har jag fått avlastning i matstressen och prestationsångesten. Tydligen ska alla kunna laga mat. Jag mår bättre för jag äter bättre mat. En liten önskan är mer anpassning till olika matallergier och lite mindre kalorier.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Pernilla, tack! Härligt att vi får vara "ditt piller".
Vi får se om efterfrågan ökar och om vi har möjlighet att skapa flera varianter som matchar olika matallergier. I dagsläget har vi inte möjlighet att producera flera olika såser av samma sort men är tydliga med innehållsförteckningen på det vi lagar.
Angående kalorierna, har du sett vår näringsberäkning? Där kan du hålla lite koll på mängderna om du önskar. matkomfort.se/naringsinnehall. Så får vi se hur vår nya, 4:e produkt står sig. Mer information kommer inom några veckor!

Mycket nöjd.

Varierande recept, lätt att laga till, går snabbt.
Vi gillar att så mycket är förberett så att det går snabbt att laga. Har tidigare testat andra matkasseleverantörer men tyckte då att det var för krångligt att laga till och maten smakade för likt. Jag kan varm rekommendera Matkomfort till andra.

15. joulukuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Härligt att höra, tack så mycket Cecilia!

Mycket bra

Lätt att laga och bra råvaror.

8. joulukuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för att vi får underlätta din vardag, Lisa!

Enkelt och fenomenalt gott

Fräscha smaker, fina råvaror och framför allt - barnen älskar maten. Det här är den tredje matkasseleverantören vi provar - och här blir vi kvar. Lite dyrare men mycket bättre. Roligast är att det är så enkelt att barnen själva vill vara med och laga maten. TAck!!

8. joulukuuta 2014

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Underbart att även barnen hjälper till att laga maten och att de (också) älskar den!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin