En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Näytä lisää
Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Näytä lisää
Antennvägen 14, 13548, Tyresö
- 08-40811117
- kundtjanst@matkomfort.se
- www.matkomfort.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
God mat som allt som oftast går snabbt att tillaga
Uppskattar de riktigt goda och välkryddade färdiglagade baserna till maträtterna! Det går snabbt och känns enkelt, men utan att tappa kvalitet!

Vastaus yritykseltä Matkomfort
mycket bra mat men sämre recept
Maten är mycket bra med fina ingredienser. Uppskattar mycket de färdiggjorda såserna. Recepten kan bli bättre. Fraser som " stek / koka tills maten blir färdig" påminner om gammaldags kokböcker och kanske passar för yrkeskockar men absolut inte för amatörer. Ange tidsramar i siffror istället.

Vardagsräddare
Kassen passar både vuxna och kräsna tonåringar. Såserna är väl tillagade och ingredienserna räcker till fyra personer. Ibland kunde man dock önska utförligare beskrivning av tillagning av övriga ingredienser då även de som är mindre vana i köket kan laga er mat. Annars rekommenderar jag kassen varmt.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Väldigt bekvämt sätt att få middagen på bordet!
Bra kvalitet på maten, stor variation på rätterna och väldigt enkelt att tillaga.

Fina råvaror!
God vardagsmat som går snabbt att göra färdig.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Suverän mat av högsta kvalitet som passar hela familjen
Vi upplever att måltiderna är välkomponerade och varierande. Hela familjen uppskattar variationen, smakerna och att det är extra bra att Matkomfort strävar efter att jobba med ekologiskt och närproducerat!
Vi är mycket nöjda och rekommenderar andra att prova!

Restaurangmat i hemmet
Genom bra välgenomtänkta menyer och råvaror skapar nu det bästa för kunden! Smakrik mat med känsla av lyx även om receptet var enkelt och råvarorna få. Högsta betyg!

Fantastiskt!!!
Supernöjd! Så skönt att slippa tänka på att handla o planera. Mycket mindre disk än om ska fixa alla såser själv. Det enda jag saknar är en vegetariskt veckomeny.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Bra mat med bra råvaror.
Kvalitativ mat med bra variation, dock för mycket tomatbserad mat. Hög kvalité på råvarorna och säkra leveranstider.

Ypperlig kvalitet!
Kvaliteten på råvarorna är utmärkt och maten/recepten kanon! Hade dock önskat ett fullständigt vegetariskt alternativ om det hade funnits. Har nu Stockholmslådan och den vegetariska rätten är oftast godast/festligast.

Fantastiskt!
Godaste gott på vardagarna, härliga menyer, goda såser, bra kryddat, fantastiska råvaror & mycket mat. En glädje att få sin Premium låda varje söndag & att laga maten varje vardag. Tack Matkomfort : )

God mat kvickt
Vuxna smaker som funkar till barn med bra tips från er meny.

Enklare och godare vardag
Att komma hem från jobbet och redan innan matlagningen veta att middagen kommer att bli god, känns toppen. Matkomfort passar verkligen oss. Riktigt bra råvaror och riktigt smakrik och god middagsmat. Räddar våran vardag och inspirerar och ger oss tips på nya smaker, de andra dagana då vi lagar maten helt från grunden själva.

Matkomfort räddningen i vardagen
Matkomfort är räddningen i vardagen. Med tre små barn är det perfekt att komma hem från skola och dagis och slippa fundera på vad man ska äta till middag. Räddning i vardagen helt enkelt.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Fantastisk tjänst som alla borde prova
Vi har provat flera matkasselösningar under åren, men återkommer alltid till Matkomfort. Fina råvaror, genomtänkta menyer och helt enkelt väldigt god och enkelt tillagad middag gör valet enkelt.
En av de största stressmomenten i familjelivet är att få ihop en varierad och hälsosam middag, vilket vi tidigare löst genom att spendera söndagsmorgonen till "brainstorming" med påföljande storhandling. Att eliminera denna källa till konflikt via Matkomfort vill jag rekommendera till alla.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Gott och omväxlande lättlagad mat utan inköpsbekymmer
Jag uppskattar variationen och förpackningarna som levereras. Jag skulle vilja föreslå att istället för hemtjänsts mat fler valde Matkomforts som är så smakrik och genomtänkt. Dessutom är det bra med olika storlekar på middagar, en - flera personer.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Fina råvaror men framför allt röror och såser
Positivt överraskad. Efter 55 år med egen matlagning (du skulle kunna öppna cateringfirma - sa familj och vänner) var jag så less på matlagning för två pensionärer som vill äta två varma måltider per dag, att jag lätt föll för det som presenterades i en galleria! Vi har gått över från Premium till Bas och vi uppskattar röror och såser samt de fina råvarorna. Förhoppning finns också att min man kan lära sig laga mat efter de tydliga recepten som följer matlådorna.
Jag gillar det.

Underlättar vardagen enormt!
Jag tycker att Matkomfort är toppen med god nyttig mat som är enkla att tillaga. Vi är supernöjda och det känns jobbigt att vi måste vara utan tjänsten under sommaren! :)

Vastaus yritykseltä Matkomfort
God & lite lyxigare mat på mindre än 30 minuter!
Maten är väldigt god, hälsosam och varierande, ofta något jag själv skulle kunna beställa på restaurang och bli jättenöjd!
Enda minuset är att det är lite dyrt.