Matkomfort Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gott o tidsbesparande.

Gott o smidigt till mycket fin kvalité . Något dyrt men värt varenda krona.

Tack Carina!
Härlig att höra att du uppskattar oss och vår kvalitet - och att det då blir prisvärt.

Familjefavoriter

För stor mängd sås. Skulle önska mer kyckling-och fiskrätter i familjenfavoriter

Tack Petra!
Bra att höra hur såserna upplever. I vissa familjer är det för lite! Vi har valt att i Familjefavoriter inte ha fisk varje vecka, då några familjer inte vill ha fisk alls. På grund av smak men framför allt då någon kan vara allergisk. Eftersom du enkelt byter bland våra menyer kan du fritt välja till exempel Baslådan istället, när Familjefavoriter är utan fisk. Och ibland har vi två kycklingrätter på en och samma vecka - vilket några gillar och andra tycker är för mycket! Vi tar in alla kommentarer och önskemål och jobbar vidare framåt, med våra menyer.

Mycket bra koncept!

Super med Stockholmslådan utan rött kött. Och att allt är lagat från grunden utan halvfabrikat men ändå färdigt. Underbart! Att ris, bulgur, ägg o d inte kommer i stora förpackningar utan precis så mycket man behöver och att man kan välja antal portioner helt fritt. Det enda jag skulle önska är en familjelåda med mindre rött kött, t ex en fisk, en kyckling, en veg och en kött per vecka. Det vore jättebra då vi vuxna älskar Sthlms-lådan men barnen inte alltid uppskattar alla rätter och vi tycker att det är för mycket kött i familjelådan idag.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Kajsa för fint omdöme och betyg!
Härligt att vår matlagning och våra portionsstorlekar uppskattas och att ni gillar Sthlmslådan. Vi får se hur önskemål och utveckling blir framåt - om det finns plats för ännu en variant, 4 dagars för familjen, med mindre rött kött och mer vegetariskt. Vi lägger det i "önskelådan"! Tillsvidare hoppas jag att det funkar att varva Sthlmslådan med Familjefavoriter för att få en mix.

Vardagens räddare

Underlättar vår vardag enormt. Goda och välsmakande rätter. Lite trött på fläskkarr'en som är med så gott som varje vecka, annars hade jag satt fem stjärnor utan att tveka. Om Matkomfort hittar på något nytt här kan jag inte se att vi skulle sluta med deras leveranser över huvud taget.

Tack Susanna!
Härligt att vi får hjälpa er i vardagen! Fläskkarré och kotlett är bra vardagsråvaror som är uppskattade hos de flesta. Vi tittar givetvis vidare på alternativ hela tiden och kommer lägga ännu mer fokus på det nu under året som kommer. Då vi vill hålla oss till svenskt och färskt och behöver leverantörer som klarar att packa 1-6 portioner, blir utbudet något smalare. Återkom gärna om det är något speciell råvara du skulle vilja se i våra menyer! Och håll utkik på hemsidan och byt bland våra menyer, kanske är det någon som inte innehåller fläskkarré som du kan byta till? Sthlmslådan är alltid utan rött kött och fläsk.

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt hjälp i vardagen!

God, vällagad mat som alla i familjen gillar!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Mia för fint betyg och omdöme!
Toppen att vi får underlätta er vardag och att ni alla gillar oss och vår mat!

Lättlagad mat och god !

Har matlådan varannan vecka och tycker det är skönt att inte behöva tänka på vad vi ska äta denna vecka och inte behöva handla heller, utsökt goda såser !

Tack Helene!
Härligt att det smakar och att vi får underlätta för dig!

Snabbt och superenkelt!

Perfekt när man vill äta riktigt god mat av hög kvalitet, slänga lite/inget och har begränsad tid i köket (det tar aldrig mer än 10-15min!). Ibland (men väldigt sällan) lite snålt tilltaget av huvudråvaran.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Johanna för fint omdöme och betyg!
Toppen att höra att vi hjälper er att äta god mat och minska matsvinnet. När det gäller huvudråvaran blir jag nyfiken! Vi beräknar samma vikt för dem alla (150 g), förutom när det är en meny där fisken till exempel är ett garnityr till en soppa där det även ingår bönor och/eller bröd eller om råvaran är förädlad.

Premium

Enkla recept och goda rätter men........i regel för lite sås

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt toppbetyg Axel!
Roligt att höra att det smakar - så pass att det känns som för lite sås ;) Vi hälsar köket.

Saanut 5/5 tähteä

Matkomfort gör livet enkelt och gott

Är så nöjd med matkomfort. Deras service, mat, recept och råvaror gör vardagen enkel spännande god och inspirerande!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Amelie för ditt fina betyg och omdöme!
Underbart att höra att du är så nöjd med oss när det gäller alla delar från service till råvaror.

Gott och bekvämt!

Vi gick över från en annan mat kasse och tycker väldigt mycket om smaken, råvarorna och det räcker alltid. Skulle ibland önska lite mer grönsaker men det är en smaksak. Vi fortsätter med Premium!

Toppen Veronique!
Tack för fint betyg och omdöme. Som du skriver, det är en smaksak. Vissa upplever att det blir lite för mycket. Senare under året kanske vi kan ha möjlighet att erbjuda ett komplement med extra grönsaker - för de som vill.

Bra och varierad mat.

Jättebra variation, toppkvalitet på råvaror, goda såser, punktliga leveranser.
Två mindre invändningar:
- Kyckling är otillräckligt rensad (har höga krav på det). Det gör inget att själv rensa hela fileer, med tar förskräcklig tid med grytbitar.
- Ibland för lite grönsaker jmf med mängden ris/pasta/potatis. Mer grönt!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för bra omdöme och betyg Liza!
Härligt att höra att du gillar oss förutom de två punkterna. När det gäller grytbitarna ska de helst inte rensas. Fettet smälter bort i pannan och bär mycket smak till kycklingen. Vill man inte ha det kvar är det bara att hälla bort det från pannan eller lyfta ur kycklingen! Vår tanke med grytbitar är att spara ännu mer av din tid, inte att ge dig mer jobb. När det gäller grönsaker är det verkligen olika för olika familjer, vad man är van vid att äta. Förhoppningsvis kan vi senare i år ha möjlighet att erbjuda ett komplement med extra grönsaker - för de som önskar!

Ovärderlig vardagshjälp

Vi har tidigare haft andra matkassar, det har varit mycket som man själv ska ha hemma och ofta mycket att förbereda/ varit krångligt att laga. Nu har vi hittat den perfekta kassen för oss. Gott, enkelt och inget behov av att handla extra. Dessutom tycker barnen jättemycket om maten!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Anna för dit betyg och omdöme!
Toppen att ni hittat rätt hos oss och att vi och vår mat går hem hos alla i familjen.

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt, lättlagat och fantastiskt gott!

Har sparat mig mycket tid i köket och gör att jag slipper planera mat och ta tiden till att handla samtidigt som jag slipper kompromissa med matens kvalité. Jag har tidigare provat andra matkassar hos andra företag men denne kasse passar mig helt enkelt bättre eftersom det går så snabbt att laga rätterna, de är lätta att laga och varje dag med denna kasse är ren vardagslyx! Med tanke på kvalitén på maten anser jag inte heller att mina utgifter för mat har blivit högre utan ligger på ungefär samma nivå som tidigare.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Mathilda, tack för ditt härliga omdöme!
Underbart att vi kan hjälpa dig i och hålla den kvalitet du önskar ha på vardagsmaten. Och att vi underlättar men ändå inte ökar dina kostnader. Vi jobbar direkt med våra leverantörer, till exempel Bjärefågel, vilket gör att vi genom ett gott samarbete får lite bättre priser.

Anbefales!!!!

At det følger med deilige sauser o.l. og at det er meget bra råvarer fra meget bra leverandører er de viktigste punktene for oss. I tillegg synes vi det er bra varierte menyer som er enkle å lage - alle i husholdningen vet hva vi skal ha hver dag og kan lage måltidene på egenhånd. Vi liker godt designet på menyen og esken- så vi gleder oss til å se boksens innhold hver søndag når den blir levert på døren- og det er veldig behagelig:)

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack snälla Anne för ditt fina betyg!
Så roligt att höra att vi uppskattas även i Oslo!

Saanut 3/5 tähteä

Helhetsupplevelse

Maten är oerhört bra och okompliceras, min present till mig själv. Betyget dras ned pga krånge och felaktigheter kring periodicitet och fakturor.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack för ditt fina omdöme Cecilia, trots krångel med fakturor!
Hoppas det löst sig nu och att vi med nytt ekonomisystem under året, blir en bra hjälp i vardagen även med det administrativa.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastikt hög kvalitet och leveranssäkerhet!

Gott varje gång! Bra, varierade, lättlagade recept och råvaror av högsta kvalitet. Punktlig leverans och bra receptguide = genomtänkt!

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Ann för ditt fina betyg och omdöme!
Härligt att vi får hjälpa er med god mat av bra kvalitet och ett genomtänkt koncept.

Saanut 5/5 tähteä

Matkomfort är den bästa matkassen/lådan

Matkomfort sätter smakerna och man blir aldrig besviken. Tillagningen är väldigt enkel då alla såser och smaksättningar kommer färdiga. Man får klockslag för förväntad leverans som fungerar jättebra. De har tyvärr ingen helvegetarisk meny än men en av lådorna i sortimentet är utan rött kött och innehåller en kycklingrätt, en fiskrätt och en vegetarisk.

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Maria för ditt fina betyg och omdöme!
Vi får se framöver, vad som händer i sortimentet. Inom den allra närmsta framtiden har vi inga planer på att addera ännu en meny, en helvegetarisk.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket god mat av hög kvalitet

Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept, med allt vad det innebär, passar vår familj bäst. Vi varvar just nu Premium med Familjefavoriter varannan vecka. Vi är väldigt nöjda!

28. marraskuuta 2015

Vastaus yritykseltä Matkomfort

Tack Anna för ditt fina betyg och omdöme! Härligt att höra att ni är nöjda och att ni landade hos oss. Toppen att ni hittat en kombination som passar er, med att varva två av våra menyer, Premium och Familjefavoriter.

Saanut 5/5 tähteä

Bra recept och råvaror, såserna är fantastiska

Genom att hitta rätt paket för oss blev detta precis vad vi ville ha.

18. marraskuuta 2015

Underbart Mats, tack!
Toppen att ni provade igenom tills ni hittade den lösning som passar er vardag bäst.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin