En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Näytä lisää
Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Näytä lisää
Antennvägen 14, 13548, Tyresö
- 08-40811117
- kundtjanst@matkomfort.se
- www.matkomfort.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Glad att ni har tagit in mer ekologiska råvaror!
Känslan och kvaliteten är mycket bra!

Gott o tidsbesparande.
Gott o smidigt till mycket fin kvalité . Något dyrt men värt varenda krona.

Familjefavoriter
För stor mängd sås. Skulle önska mer kyckling-och fiskrätter i familjenfavoriter

Mycket bra koncept!
Super med Stockholmslådan utan rött kött. Och att allt är lagat från grunden utan halvfabrikat men ändå färdigt. Underbart! Att ris, bulgur, ägg o d inte kommer i stora förpackningar utan precis så mycket man behöver och att man kan välja antal portioner helt fritt. Det enda jag skulle önska är en familjelåda med mindre rött kött, t ex en fisk, en kyckling, en veg och en kött per vecka. Det vore jättebra då vi vuxna älskar Sthlms-lådan men barnen inte alltid uppskattar alla rätter och vi tycker att det är för mycket kött i familjelådan idag.

Vardagens räddare
Underlättar vår vardag enormt. Goda och välsmakande rätter. Lite trött på fläskkarr'en som är med så gott som varje vecka, annars hade jag satt fem stjärnor utan att tveka. Om Matkomfort hittar på något nytt här kan jag inte se att vi skulle sluta med deras leveranser över huvud taget.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Perfekt hjälp i vardagen!
God, vällagad mat som alla i familjen gillar!

Lättlagad mat och god !
Har matlådan varannan vecka och tycker det är skönt att inte behöva tänka på vad vi ska äta denna vecka och inte behöva handla heller, utsökt goda såser !

Snabbt och superenkelt!
Perfekt när man vill äta riktigt god mat av hög kvalitet, slänga lite/inget och har begränsad tid i köket (det tar aldrig mer än 10-15min!). Ibland (men väldigt sällan) lite snålt tilltaget av huvudråvaran.

Premium
Enkla recept och goda rätter men........i regel för lite sås

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Matkomfort gör livet enkelt och gott
Är så nöjd med matkomfort. Deras service, mat, recept och råvaror gör vardagen enkel spännande god och inspirerande!

Gott och bekvämt!
Vi gick över från en annan mat kasse och tycker väldigt mycket om smaken, råvarorna och det räcker alltid. Skulle ibland önska lite mer grönsaker men det är en smaksak. Vi fortsätter med Premium!

Bra och varierad mat.
Jättebra variation, toppkvalitet på råvaror, goda såser, punktliga leveranser.
Två mindre invändningar:
- Kyckling är otillräckligt rensad (har höga krav på det). Det gör inget att själv rensa hela fileer, med tar förskräcklig tid med grytbitar.
- Ibland för lite grönsaker jmf med mängden ris/pasta/potatis. Mer grönt!

Ovärderlig vardagshjälp
Vi har tidigare haft andra matkassar, det har varit mycket som man själv ska ha hemma och ofta mycket att förbereda/ varit krångligt att laga. Nu har vi hittat den perfekta kassen för oss. Gott, enkelt och inget behov av att handla extra. Dessutom tycker barnen jättemycket om maten!

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Snabbt, lättlagat och fantastiskt gott!
Har sparat mig mycket tid i köket och gör att jag slipper planera mat och ta tiden till att handla samtidigt som jag slipper kompromissa med matens kvalité. Jag har tidigare provat andra matkassar hos andra företag men denne kasse passar mig helt enkelt bättre eftersom det går så snabbt att laga rätterna, de är lätta att laga och varje dag med denna kasse är ren vardagslyx! Med tanke på kvalitén på maten anser jag inte heller att mina utgifter för mat har blivit högre utan ligger på ungefär samma nivå som tidigare.

Anbefales!!!!
At det følger med deilige sauser o.l. og at det er meget bra råvarer fra meget bra leverandører er de viktigste punktene for oss. I tillegg synes vi det er bra varierte menyer som er enkle å lage - alle i husholdningen vet hva vi skal ha hver dag og kan lage måltidene på egenhånd. Vi liker godt designet på menyen og esken- så vi gleder oss til å se boksens innhold hver søndag når den blir levert på døren- og det er veldig behagelig:)

Helhetsupplevelse
Maten är oerhört bra och okompliceras, min present till mig själv. Betyget dras ned pga krånge och felaktigheter kring periodicitet och fakturor.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Fantastikt hög kvalitet och leveranssäkerhet!
Gott varje gång! Bra, varierade, lättlagade recept och råvaror av högsta kvalitet. Punktlig leverans och bra receptguide = genomtänkt!

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Matkomfort är den bästa matkassen/lådan
Matkomfort sätter smakerna och man blir aldrig besviken. Tillagningen är väldigt enkel då alla såser och smaksättningar kommer färdiga. Man får klockslag för förväntad leverans som fungerar jättebra. De har tyvärr ingen helvegetarisk meny än men en av lådorna i sortimentet är utan rött kött och innehåller en kycklingrätt, en fiskrätt och en vegetarisk.

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Mycket god mat av hög kvalitet
Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept, med allt vad det innebär, passar vår familj bäst. Vi varvar just nu Premium med Familjefavoriter varannan vecka. Vi är väldigt nöjda!

Vastaus yritykseltä Matkomfort
Bra recept och råvaror, såserna är fantastiska
Genom att hitta rätt paket för oss blev detta precis vad vi ville ha.