Kozijn Service Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers waren behalve kundig ook bijzonder aardig en deden hun best de boel ook zo schoon mogelijk te houden/achter te laten. Werken lekker door, maar nemen de tijd om problemen die ze zien uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een super slechte ervaring met een andere reparateur bij dit bedrijf uitgekomen en wat een verademing! Snel, optijd, vriendelijk en vakbekwaam. Nooit meer zoeken naar ander bedrijf om de kozijnen t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Duidelijke communicatie. Keurige monteur en werkt (uitzonderlijk) netjes. Bedrijf is heel duidelijk over de kosten op voorhand. Toch geen enkel vertrou... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden problemen met een raam die niet meer wilde sluiten. Na een belletje stonden 2 dagen later de monteurs al voor de deur. Zij hebben het probleem opgelost en meteen uitgelegd hoe ik het de vo... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Al ruim 35 jaar is Kozijn Service Nederland dé specialist op het gebied van repareren van kozijnen. Kozijn Service Nederland voert reparaties uit aan alle soorten en merken ramen, deuren en schuifpuien van zowel hout, kunststof als aluminium. Steeds...

Erinomainen

Kaikki arvostelut

114 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima bedrijf

Na een telefoontje van uw bedrijf kwam de reparateur gelijk de volgende dag en ruim op tijd. Na de reparatie werkt de schuifpui weer perfect. De monteur was vriendelijk, ter zake kundig en vermelde de oorzaak over hoe het defect kon ontstaan. En het was goed betaalbaar. Een aanrader voor iemand met problemen met zijn of haar problemen met kunststof kozijnen.

13. toukokuuta 2025

Very reliable

From first point of contact with the office until the departure of the mechanic who carried out repairs on problem window efficiently and professionally I can highly recommend KSN

12. toukokuuta 2025

Goed werk

Efficiënte planning, waardoor ze meteen op de dag dat ik belde langs kon komen. Goede werknemers die hun werk goed uitvoeren en ook nog plezier in hun vak hebben!

9. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Duur en zeer onbeleefde telefonische…

Duur en zeer onbeleefde telefonische communicatie. Afrader.

12. maaliskuuta 2025

Beste Lucas,

Bedankt voor de review.

Op basis van uw reactie kan ik niet achterhalen of u klant van ons bent en wie u heeft gesproken. Omdat wij dergelijke meldingen serieus nemen wil ik u vragen om contact met ons op te nemen via klacht@ksn.nl zodat wij dit kunnen oplossen.

heel langzaam bedrijf

Begin februari een melding geplaatst dat mijn raamhendel niet meer goed werkt, dus er is een monteur langs gekomen en die gaf aan dat er onderdelen besteld moeten worden, we zijn nu ruim 2 maanden verder en ze wachten nog steeds op onderdelen van de leverancier.
Ze kunnen me geen indicatie geven voor een datum omdat de leverancier heeft geen leverdatum heeft bevestigd...
Ik vind dit een rare gang van zaken.

15. huhtikuuta 2025

Beste Jan,

Bedankt voor de review en vervelend dat de reparatie zo lang op zich laat wachten. Graag willen wij met u in contact komen om dit zsm op te lossen. Ik wil u dan ook vragen om contact met ons op te nemen via 088-0202500 of per mail via klacht@ksn.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Good service / Poor communication

The service was of high quality and very professional, but there was a lack of information on the timelines, we had to wait 5 months since contracting the project until execution with no contact from the company to give us any updates or reasons for the delay.

3. huhtikuuta 2025

Deas Csanal,

Thank you for your review and good to hear that you are satisfied with our service!

It is true that we have had some backlogs in the past period. These have now been resolved.

Should you have an unexpected problem with a window or door in the future, we will of course be happy to assist you again (a lot faster)!

Saanut 5/5 tähteä

Afspraak is afspraak en keurig gewerkt

Gebeld, Afspraak gemaakt voor bezoek offerte gekregen en opdracht verstrekt. 25 maart hebben de monteurs diverse kozijnen opnieuw gewrapt. Alles volgens de offerte. Netjes en snel gewerkt. Resultaat is perfect, wat een vakmensen. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.

25. maaliskuuta 2025

Vriendelijk

Vriendelijke jongen. Heeft me goede instructie gegeven over hoe het kozijn te onderhouden. Hele goede ervaring.

20. maaliskuuta 2025

Oog voor de klant.…

Ondanks drukke planning kon toch op korte termijn afspraak worden ingepland. De monteur nam de tijd om goed te luisteren en vast te stellen wat het probleem was. Het probleem is vervolgens keurig verholpen.

7. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin