Kozijn Service Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers waren behalve kundig ook bijzonder aardig en deden hun best de boel ook zo schoon mogelijk te houden/achter te laten. Werken lekker door, maar nemen de tijd om problemen die ze zien uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een super slechte ervaring met een andere reparateur bij dit bedrijf uitgekomen en wat een verademing! Snel, optijd, vriendelijk en vakbekwaam. Nooit meer zoeken naar ander bedrijf om de kozijnen t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Duidelijke communicatie. Keurige monteur en werkt (uitzonderlijk) netjes. Bedrijf is heel duidelijk over de kosten op voorhand. Toch geen enkel vertrou... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden problemen met een raam die niet meer wilde sluiten. Na een belletje stonden 2 dagen later de monteurs al voor de deur. Zij hebben het probleem opgelost en meteen uitgelegd hoe ik het de vo... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Al ruim 35 jaar is Kozijn Service Nederland dé specialist op het gebied van repareren van kozijnen. Kozijn Service Nederland voert reparaties uit aan alle soorten en merken ramen, deuren en schuifpuien van zowel hout, kunststof als aluminium. Steeds...

Erinomainen

Kaikki arvostelut

114 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Keurige mensen maar spannend tijdens wachten

Keurige mensen en de juiste informatie gekregen over een reparatie. Wel moest ik zelf informeren naar wanneer werkzaamheden gepland zouden worden: "dat zou ik vanzelf horen van de afdeling planning". Na 4 weken zelf maar even gebeld en toen kon direct een afspraak ingepland worden.
Ook was het even spannend op de dag zelf: vanaf het maken van de afspraak tot de dag van reparatie geen berichten of smsjes ontvangen. Dan ben je wel even bang dat er niks gaat gebeuren, tot er om 9.50u gelukkig toch iemand komt om de reparatie uit te voeren, je neemt er toch een vrije dag voor op.
De reparatie was snel en netjes uitgevoerd.

4. maaliskuuta 2025
Kozijn Service Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Kozijn Service Nederland

Beste heer Everts,

Bedankt voor uw reactie. Na de telefonische afspraak sturen wij altijd een afspraakbevestiging toe met daarin de afgesproken dag en het tijdsblok van de afspraak.

U kunt er dan ook altijd vanuit dat onze afspraken doorgaan. Mocht er onverhoopt toch een wijziging optreden waardaar we genoodzaakt zijn om de afspraak aan te passen dan nemen we altijd contact op.

Veder erg goed om te horen dat u overwegend positief bent over de door ons geleverde service en werkzaamheden!

Saanut 3/5 tähteä

Ik had een afspraak tussen 8 en 11

Ik had een afspraak tussen 8 en 11, maar de reparateur kwam pas rond kwart over 11. Dit was niet echt ideaal.

25. helmikuuta 2025
Kozijn Service Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Kozijn Service Nederland

Beste mevrouw Scholtanus,

Bedankt voor uw reactie.

Verveld\end dat we verlaat waren, onze excuses hiervoor. Tijdens de werkzaamheden is het voor onze monteurs soms lastig in te schatten hoe laat ze bij de ene klus afronden en bij de volgende klus arriveren.

Op basis van alleen uw naam kunnen wij geen gegevens in ons systeem vinden dus gaan wij ervan uit dat de rest van onze service en werkzaamheden naar wens zijn verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

De hele ervaring was professioneel

De hele ervaring was professioneel, vriendelijk, snel en goed. Een pluspunt was dat heel duidelijk van tevoren werd uitgelegd hoe de prijsstructuur werkt. De monteur zelf kwam keurig op tijd en verstond zijn vak. Hij gaf ook tips hoe ik kon voorkomen dat bij de andere kozijnen dezelfde reparatie zou moeten gebeuren.

14. helmikuuta 2025

Fantastisch geholpen

Schuifpui tijdens openen was iets binnenin gebroken waardoor ik deze niet meer kon openen.
Op 10 februari gebeld voor offerte en dezelfde dag ontvangen. Na akkoord zijn 3 dagen later 2 zeer vriendelijke en deskundige monteurs gekomen die de schuifpui binnen een paar minuten konden openen en de afgebroken delen konden vervangen.
Tijdens de werkzaamheden misten zij alsnog een onderdeel die met 1 telefoontje gelijk bezorgd werd. Alles bij elkaar 3 uur gewerkt en de schuifpui liep weer als zonnetje.
Jongens, bedankt.

14. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ongelofelijk maar waar; reparatie in 1 dag!

Op maandag 3 februari om ca 11.30 eerste contact met KSN. Afspraak over ca 14 dagen om reparatie mogelijkheid op te nemen. Ook 3 februari ‘s-middags gebeld door monteur Raymond die aangaf, vanwege werk in de buurt, in staat te zijn gelijk langs te komen. Zo gezegd zo gedaan. Raymond zag de verzakte serredeur en gaf aan de voor reparatie benodigde onderdelen bij zich te hebben. Reparatie is uitgevoerd en om ca 16.30 loopt de serredeur weer als een zonnetje. Het is bijzonder dat na een eerste contact met KSN op dezelfde dag 5 uur later de reparatie is gefikst. Wat mij betreft een grote pauwenstaart op het conto van Kozijnen Service Nederland.

3. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prima en duidelijk

Nadat de eerste afspraak vergeten was, is de tweede prima verlopen. De mannen vertelden wat ze deden, hoe het euvel heeft kunnen ontstaan en hoe we het kozijn/rubber beter kunnen onderhouden.

22. tammikuuta 2025

Snelle reactie

Snelle reactie, snelle reparatie. Vakmensen, ze wisten precies wat er mis was en repareerden het snel.

13. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prettig contact

Prettig telefonisch geholpen en goed meegedacht bij het maken van de afspraak.
Monteur was ook prettig in de omgang en ging pas weg toen alle punten waren afgewerkt (daar was ook ruim de tijd voor gepland).

3. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin