De reparatie was prima en vriendelijke medewerker. Geen 5 punten omdat ik bijna 6 weken moest wachten voor mijn raam gerepareerd kon worden en dit vind ik wel erg lang,
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over de service van SKK Kozijnwacht. De afspraak verliep prettig en professioneel. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte netjes. Alles werd duidelijk uitgelegd en goed uitge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond het een prettige, aardige mijnheer die bij ons het raam gecontroleerd en hersteld heeft. Hij dacht ook goed mee. Deze mijnheer stelde zich ook voor. Dat is bij sommige andere bedrijven weleen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä SKK Kozijnwacht B.V.
Yrityksen kirjoittama

SKK Kozijnwacht helpt bij reparatie, onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande kozijnen.
Onze monteurs hebben verstand van kozijntechniek, profielsystemen en geïntegreerd hang- en sluitwerk.
Speerpunten van onze dienstverlening:
- skk.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
monteur wist precies wat er gedaan…
monteur wist precies wat er gedaan moest worden, en was snel klaar!, 👍
Vakkundig en Vriendelijk
Zeer vriendelijke en vakkundige meneer kwam netjes op de aangekondigde tijd en het kapotte slot keurig vervangen werkt zeer netjes
Reparatie ventilatie rooster
De monteur was zeer vriendelijk en heeft het probleem vakkundig opgelost.
Slechte service en onaardig…
Slechte service en onaardig telefoniste.
Totaal geen begrip voor de situatie.
De monteur was heel vriendelijk en…
De monteur was heel vriendelijk en duidelijk. En heeft topwerk geleverd.
Snel en deskundig werd het probleem…
Snel en deskundig werd het probleem (niet meer sluitende deur) verholpen door een bijzonder aardige man.
Probleem met draai/kiepraam opgelost
De monteur was heel punctueel en met veel geduld en precisie heeft hij het probleem met onze draai/kiepraam opgelost.
Klemmend voordeur
Mijn voordeur was stuk, ik kon met moeite dicht krijgen, in de zomertijd het probleem is erg geworden dat ik moest een afspraak met SKK maken. Vervolg zij heeft zo goed het probleem opgelost, dus mijn gezin en ik zijn erg blij mee met de resultaat
De schuifpui ging niet goed dicht,ik…
De schuifpui ging niet goed dicht,ik belde naar de WBV ze hebben meteen iemand gestuurd dat was wel fijn
Dus de deur is nu gerepareerd
Planig en contact
De monteur was snel en wist wat hij moest doen na ruim 1 jaar wachten mer veel bellen kou en irritatie in 20 min. KLAAR
Professioneel personeel
Professioneel personeel. Duidelijk uitleg. Helaas probleem niet kunnen verhelpen. Wordt terug gekoppeld naar woningbouw voor nieuwe raam
Was zeer tevreden. Afspraak ook duidelijk en herinneringen ook goed
We hadden een afspraak op 6-10 staan…
We hadden een afspraak op 6-10 staan maar, omdat de deur helemaal niet meer open kon kwamen ze direct dezelfde dag. Complimenten
De reparatie was prima en vriendelijke…

Controle raam
Deze mijnheer stelde zich ook voor. Dat is bij sommige andere bedrijven weleens anders.