De medewerkers waren behalve kundig ook bijzonder aardig en deden hun best de boel ook zo schoon mogelijk te houden/achter te laten. Werken lekker door, maar nemen de tijd om problemen die ze zien uit... Näytä lisää
Na een super slechte ervaring met een andere reparateur bij dit bedrijf uitgekomen en wat een verademing! Snel, optijd, vriendelijk en vakbekwaam. Nooit meer zoeken naar ander bedrijf om de kozijnen t... Näytä lisää
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Duidelijke communicatie. Keurige monteur en werkt (uitzonderlijk) netjes. Bedrijf is heel duidelijk over de kosten op voorhand. Toch geen enkel vertrou... Näytä lisää
Schuifdeur was na jaren intensief gebruik vastgelopen en vanmorgen is rail en schuifwerk vervangen. Aanvaardbare prijs, 1.200. Snel en goed. Zeer correcte en duidelijke jongens! Erg blij mee.
Yrityksen kirjoittama
Al ruim 35 jaar is Kozijn Service Nederland dé specialist op het gebied van repareren van kozijnen. Kozijn Service Nederland voert reparaties uit aan alle soorten en merken ramen, deuren en schuifpuien van zowel hout, kunststof als aluminium. Steeds...
Waalsdorperlaan, 2244 BN, Wassenaar, Hollanti
- www.kozijnservicenederland.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Afspraak werd op tijd nagekomen
Afspraak werd op tijd nagekomen, keurig en snel gewerkt.
Beetje rommelig maar goed resultaat
De communicatie met het bedrijf was erg goed. De eerste keer kwam een vriendelijke jongeman die 1 kozijn gerepareerd had en zei dat het andere kozijn alleen een nieuw handgreep nodig had. Maar toen de tweede keer een andere jongeman kwam, bleek het een ingewikkelder verhaal en klopte de diagnose van de oorspronkelijke medewerker dus niet helemaal. Gelukkig kon hij een collega met nog meer ervaring erbij halen. Uiteindelijk waren ze best een tijd bezig. Maar er werd niet extra voor gerekend. Wel lieten ze een leeg energiedrank blikje achter en hebben ze een spijker waar een poster aan hing kwijt gemaakt zonder het te benoemen. Maar beide kozijnen werken nu wel heel goed en iedereen was beleefd. Weet niet of het relatief heel duur was maar voor iets onder 500 eur zijn beide kozijnen gefixt dus ik ben tevreden.
Goed werk hoge kosten
Na een afspraak blijkt in de bevestigings mail dat er een vrij hoog start bedrag gevraagd wordt, de monteur is een uur aan het werk geweest en prima werk geleverd. Maar nogmaals, gezien het werk en het uiteindelijk te betalen bedrag is de verhouding mijnsinziens wel wat zoek.
Heel tevreden over de afhandeling,zeer…
Heel tevreden over de afhandeling,zeer tevreden.
Nette monteur . Ik was zo tevreden dat ik uw bedrijf
Bij mijn schoonzoon heb aangeraden heeft inmiddels ook al een afspraak . Ik kan alleen maar zeggen
Zeer tevreden
Professioneel, kundig en vriendelijk - top!
Omschrijving op de website van de diensten incl kosten is duidelijk. Inplannen van de afspraak via de website ging gemakkelijk. En ik hoefde niet lang te wachten op een bevestiging van de aanvraag en werd ook snel gebeld voor het inplannen van de afspraak. De twee heren die langskwamen waren professioneel, vriendelijk en duidelijk in hun advies en communicatie. Ik ben een tevreden klant na deze prettige ervaring en zal jullie zeker aanraden bij anderen :)
Snelle service, top!
Monteur kwam exact op de afgesproken tijd en ging direct aan de slag zodat de klus in ongeveer 3/4 was geklaard. Gaf ook uitleg bij wat hij had geconstateerd en wat hij er vervolgens aan had gedaan
De kozijndeur
De kozijndeur, die niet meer haaks in de schuifpui stond is vakkundig gerepareerd. De deur sluit weer goed. Verder is het prettig dat KSN vooraf transparant is over de kosten (basistarief en uurtarief).
Zowel degene die de het mankement kwam…
Zowel degene die de het mankement kwam opnemen als degene die het gerepareerd heeft waren heel erg vriendelijk, betrouwbaar en leverden uitstekend werk af. Ook degene die ik aan de telefoon sprak was vriendelijk beleefd, doelgericht en snel.
hele vriendelijke monteur Had de bel…
hele vriendelijke monteur Had de bel niet gehoord toch de moeite genomen om even te wachten en het nog eens te proberen Gelukt dus Heeft ook nog iets aan mijn voordeur gedaan die hing ietswat scheef en daardoor viel hij niet goed in het slot Kortom ik ben tevreden over het bedrijf en zijn personeel.
Goed onderhoud!
Vriendelijke service, heel behulpzaam. Zorgvuldige en uitgebreide controle, alle deuren werken weer sopel.
Goed werk binnen de tijd en tarief.
Monteur was keurig op tijd. Ging om opnieuw afstellen hang- en sluitwerk van 4 draai/kiep-ramen uit 1999. Was in een uur klaar. Samen met mij alles nog even nagelopen. Alles viel nu binnen het afgesproken aanvangstarief van circa 200 euro. Ben erg tevreden.
Excellent service from start to finish…
Excellent service from start to finish - professional, efficient, reliable and superb repair job on our sliding door by Daan. Fully recommend Kozijn Service Nederland.
veel te duur
ik heb al een mailtje gestuurd ; het werk wat gedaan is was prima, geen lange wachttijden. Er werd mij verteld dat het wel eeven een flinke klus was, de deur moest er uit en er m oesten wat zaken aangepast wordeen. Op basis van dit verhaal vond ik de offerte redelijk. Maar uiteindelijk was het een half uurtje werk, een scharnier eruit, nieuwe er in, en dat vier keer. De opname heeft 20 minuten geduurd. de klus 30 minuten. Met 4 nieuwe scharnieren die 12,95 kosten vind ik 751 euro veel te duur. De mannen hebben wel nog een uur voor onze deur in de bus gezeten. Ik vind het een rare gang van zaken en vind het veel te duur, en zal dus ook voor de verdere werken aan onze gevel een ander bedrijf zoeken. Ik heb overigens reeds keurig betaald.
Achterdeur.
Achterdeur.
Na mijn mail direkt een (automatisch?) antwoord.
De volgende dag een telefoontje.
Afspraak gemaakt voor 2 werkdagen later. Monteur op het gemaakte tijdstip. Nam ruim de tijd, gaf uitleg over de verrichtte werkzaamheden. Probleem netjes opgelost. Prijs zoals
vooraf afgesproken.
Ervaren vakman die de klus snel…
Ervaren vakman die de klus snel geklaard had helemaal tevreden met het resultaat
Correct
Keurige communicatie via kantoor en de monteurs. Het 1e bezoek was wel minder goede kwalitiet dan het 2e bezoek.
ik vraag voor een nieuwe strip van 4,70…
ik vraag voor een nieuwe strip van 4,70 en moet betalen 217,01 dat is wel veel voor voorrijden en inzetten het andere had ik niet om gevraagd ze gaan gewoon hun gang zonder iets te zeggen HEEL slecht

Vastaus yritykseltä Kozijn Service Nederland
Erg tevreden
Makkelijk contact te krijgen, duidelijke informatie, vriendelijke, kundige monteur
Mijn ervaring met KSN was op zich heel…goed maar geen perfecte afwerking
Mijn ervaring met KSN was op zich heel goed, goede communicatie en prettige mensen.
Eén ding ging minder goed, toen het raam klaar was met nieuw beslag, zat de handgreep zo vast dat ik het met grote moeite recht naar beneden kon draaien.
Toen een sterke mannenhand het even flink ging draaien werd het beter, maar het zit nu toch weer vast. Als ik de handgreep schuin laat staan, tocht het in de hoek van het raam. Volgens de mannen kan het niet beter, dus moet ik als alleenwonende vrouw steeds met twee handen en kracht de klink recht zetten.
Vriendelijk, veel kennis, maar weinig rendement
Vriendelijke monteur met veel kennis.
Helaas kon hij minder dan 25% van de problemen oplossen ter plekke, en de rest zouden vooral veel grotere reparaties zijn met hoge kosten.
Voor wat er uiteindelijk is verricht vond ik de kosten te hoog.