Kozijn Service Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers waren behalve kundig ook bijzonder aardig en deden hun best de boel ook zo schoon mogelijk te houden/achter te laten. Werken lekker door, maar nemen de tijd om problemen die ze zien uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een super slechte ervaring met een andere reparateur bij dit bedrijf uitgekomen en wat een verademing! Snel, optijd, vriendelijk en vakbekwaam. Nooit meer zoeken naar ander bedrijf om de kozijnen t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Duidelijke communicatie. Keurige monteur en werkt (uitzonderlijk) netjes. Bedrijf is heel duidelijk over de kosten op voorhand. Toch geen enkel vertrou... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schuifdeur was na jaren intensief gebruik vastgelopen en vanmorgen is rail en schuifwerk vervangen. Aanvaardbare prijs, 1.200. Snel en goed. Zeer correcte en duidelijke jongens! Erg blij mee.

Yrityksen kirjoittama

Al ruim 35 jaar is Kozijn Service Nederland dé specialist op het gebied van repareren van kozijnen. Kozijn Service Nederland voert reparaties uit aan alle soorten en merken ramen, deuren en schuifpuien van zowel hout, kunststof als aluminium. Steeds...

Erinomainen

112 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Snel oplost, wel duur voor 15 min hulp

Fijn dat ze snel langs konden komen en het snel opgelost is.
Echter erg jammer dat er in hun voorwaarden staat dat ze sowieso 1 uur blijven (waar je ook voor betaald) maar hier door de monteur niets over wordt gezegd. Hij was binnen 15 minuten weer vertrokken. Heeft niets gezegd over dat uur of gevraagd of hij nog iets voor ons kon nakijken/onderhouden. Daardoor ging ik ervan uit dat ik de voorwaarde verkeerd had gelezen en ik gewoon de 15 minuten zou betalen. Helaas blijkt dat je toch een uur betaald. Na hierover gemaild te hebben, krijg ik reactie dat er altijd een uur staat gereserveerd en verder geen oplossing o.i.d.
Duurste 15 minuten dienst ooit..

12. joulukuuta 2025
Kozijn Service Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Kozijn Service Nederland

Beste Jvs,

Goed om te horen dat we uw storing hebben kunnen verhelpen.

Jammer dat u niet helemaal tevreden bent met de service er omheen. Onze monteurs denken altijd mee, maar mogen niet op eigen initiatief ruimtes betreden zonder overleg. Wellicht is hij door een drukke planning vergeten u te vragen naar de overige ruimtes en is hij snel doorgegaan.

Uiteraard bent u vrij om hem hieraan te helpen herinneren. Het is immers bij het plannen van de afspraak én bij de afspraakbevestiging aangegeven dat hij een uur tot uw beschikking staat.

Indien u uw klacht stuurt naar klacht@ksn.nl kunnen wij bekijken of we u op een manier tegemoet kunnen komen.

Jonnie is een topper…

Jonnie is bij ons langs geweest en heeft ons echt goed geholpen. De deur kruk leek lam en draaide door en hij had makkelijk kunnen zeggen dat we nieuwe moesten kopen maar hij ging echt op onderzoek uit om te kijken hoe hij het zelf kon oplossen met wat aanpassingen is dat ook idd gelukt. Echt een top goser!!!!

5. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Plezierige en nette werknemer (Daan)

Plezierige en nette werknemer (Daan). Duidelijke uitleg bij wat hij deed. Vergrote daarmee onze kennis over het huis. Effectief werk met zichtbaar en voelbaar resultaat. Was pas tevreden toen het echt goed af was. M.a.w. geen halfwerk. Wij zullen uw bedrijf bij anderen aanbevelen.

28. marraskuuta 2025

Prima reparatie

Monteur heeft niet alleen de scharnieren vervangen maar ook alles wat niet goed bleek te zitten in orde gemaakt. Helemaal blij mee.

2. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Onze deur kon niet meer op slot. Gereageerd via website. Snelle response met duidelijke informatie vooraf en hierna op korte termijn netjes opgelost.

26. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke monteurs die erg schoon…

Vriendelijke monteurs die erg schoon werkten, ze hadden een eigen mat mee om hun voeten af te vegen en deden dit ook telkens als ze van buiten naar binnen liepen. Er wordt goed nagedacht voor dat ze de schuifdeuren uit de rails tilden, hadden oog voor het voorkomen van beschadigingen. Hebben de werkzaamheden adequaat uitgevoerd, tot nu (2 weken na de werkzaamheden) zijn wij tevreden de deuren en de sluiting lopen weer als nieuw en de tocht klachten hebben zich niet meer voorgedaan.

17. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Moeizaam

Bestellen materiaal duurt erg lang en blijkt bij monteren niet compleet. Hierdoor weer afspraak maken en weer terugkomen, factuur wordt dus erg prijzig.!

7. marraskuuta 2025
Kozijn Service Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Kozijn Service Nederland

Beste Roy,

Vervelend dat het materiaal niet goed bleek te zijn. Helaas maken ook wij fouten. Het extra bezoek dat hier voor moet worden gepland kost echter niks extra en zal dus geen invloed hebben op de factuur.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons uiteraard bereiken via 088-0202500 en via klacht@ksn.nl.

Overall a positive experienxe

The person who came was very nice, however he wasn’t sure what was causing the leakage. Nevertheless he replaced the external kit and adjusted the closure of my windows and it helped. The kit work could have been done better though.

14. marraskuuta 2025

Vakkundige mensen

Goede communicatie vanuit KSN en een Vakkundige servicemonteur, hij zag meteen wat er aan de hand was met ons kozijn. Hij heeft de problemen goed opgelost en omdat er nog wat tijd over was, heeft hij ook de voordeur nog even recht gehangen. Al met al zeer tevreden.

30. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin