KeukenKranen Arvostelua

1 293
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige producten en zeer goede opvolging/service naar klanten toe. Een dikke pluim voor Dimitar die ons probleem tot in de puntjes onderzocht heeft en letterlijk alles uit de kast heeft gehaald om... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerd item ontvangen, gegevens op hun website kloppen niet. Meer dan een maand op mijn bestelling gewacht, zonder uitleg. Na herhaaldelijk contact via mail en telefoon komt er geen voorstel tot opl... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Lange levertijd en slechte afspraken naar levering toe. Ze zeggen we bellen een halfuur op voorhand. We worden niet opgebeld opeens staat de persoon al aan ons deur. Terwijl wij afgesproken hadden dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super kraan waarvan na anderhalf jaar zich een klein "mankementje " voordeed. Rubbertje gebroken in de kraanmond. Op zich niet erg maar voor ons een vervelend geluid. Een nieuwe kraan werd voorgesteld... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Kylpyhuonetarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn de grootste internet aanbieder van keukenkranen en spoelbakken in België. Door onze grote eigen voorraad kunnen wij direct dezelfde dag nog uw bestelling versturen. Wij verkopen keukenkranen en spoelbakken van o.a. Franke, Blanco, Lorreine, Reginox, Grohe, PB, Waterevolution en SB Rubinetterie

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 293)

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

beschadigd product

Ondanks een onbeschadigde verpakking was het product binnenin toch beschadigd (spoelbak+isimo).
De verpakking werd wel door de verzender geopend om de bijbestelde producten (sifon,..) toe te voegen aan het pakket.
Omdat de oude spoelbak reeds uitgebroken was en net voor het weekend was hebben wij het product geplaatst waardoor we achteraf niet meer geholpen konden worden door keukenkranen.be

3. toukokuuta 2024

kraan lekt

kraan lekt, waarschijnlijk O-ringen defect

technische info niet beschikbaar.
Als ik vraag naar de documentatie wordt me aanbevolen een loodgieter te contacteren!!!!
Daarmee ben ik helemaal niet geholpen.
Als ik een kraan koop van €80 en ik moet nadien €100 aan een loodgieter spenderen, dan ben ik beter af van ergens een nieuwe kraa te kopen.

29. helmikuuta 2024

Herhaaldelijk uitstel

Al 6 maanden aan het wachten op een deel van mijn bestelling. Wanneer ik vraag voor meer info wordt de datum steeds verschoven. Zeer slechte service.

10. maaliskuuta 2024

GEEN GARANTIE!!! GEEN SERVICE

Ik kocht een vuilbak (+-200euro) online. Helaas mocht ik 2 maanden wachten op mijn bestelling. Eens mijn bestelling gekregen bleek er een defect aan te zijn. Na over en weer gemail met de technische dienst was de uitleg dat ik de vuilbak 'waarschijnlijk' niet correct had geplaatst had ( ik ben een doehetzelver, moeilijk is dit dus niet) dus moest ik van hen de vuilbak laten plaatsen door een PROFESSIONELE vuilbakplaatser... na weer over en weer gemail kreeg ik een nieuwe oplossing. Ik mocht het product terugsturen maar moest opdraaien voor een groot deel van de verzending!!!! Zij leveren een defect stuk en ik moet opdraaien voor de verzending, dit kan ik echt niet begrijpen. Ik vraag om me te bellen maar helaas geen antwoord meer... IK KOOP NIETS MEER BIJ DEZE FIRMA, ECHT GEEN SERVICE!!!!

1. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben geen kraan ontvangen

Wij hebben geen kraan ontvangen? Maar de DPD dienst heeft wel een "bewijs" dat wij zouden hebben afgetekend. Absoluut niet oké! Hopelijk krijgen we ons geld terug of alsnog een kraan op ons adres geleverd. Schandalig!

20. helmikuuta 2024

retourneren is ramp

retourneren is ramp, bellen niet terug als ze dit beloven enz...

26. helmikuuta 2024
KeukenKranen-logo

Vastaus yritykseltä KeukenKranen

Beste Walter Van Roy,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat ons retourproces niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Echter, zoals duidelijk vermeld op onze website en tijdens het aankoopproces, zijn de kosten voor het retourneren van producten voor rekening van de klant. Dit is een standaardpraktijk in de industrie en is een essentieel onderdeel van ons beleid.

We begrijpen dat dit tot verwarring kan hebben geleid en het spijt ons als dit niet volledig duidelijk was op het moment van uw aankoop. Toch is het belangrijk dat klanten de voorwaarden van onze service begrijpen en accepteren voordat ze een aankoop doen.

We waarderen uw zaken en hopen dat u begrijpt dat deze voorwaarden zijn ingesteld om een efficiënte en eerlijke service voor al onze klanten te waarborgen.

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte bestelling en snelle levering!

Op 28/02 online een kraan besteld van Porta & Bini bij Keukenkranen.be. Op 01/03 werd de kraan al afgeleverd bij mijn ophaalpunt. Bestelling vlot verlopen en heel snelle levering!

2. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin