KeukenKranenArvostelua

1 293
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige producten en zeer goede opvolging/service naar klanten toe. Een dikke pluim voor Dimitar die ons probleem tot in de puntjes onderzocht heeft en letterlijk alles uit de kast heeft gehaald om... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Kylpyhuonetarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn de grootste internet aanbieder van keukenkranen en spoelbakken in België. Door onze grote eigen voorraad kunnen wij direct dezelfde dag nog uw bestelling versturen. Wij verkopen keukenkranen en spoelbakken van o.a. Franke, Blanco, Lorreine, Reginox, Grohe, PB, Waterevolution en SB Rubinetterie

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 293)

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Misleidende praktijken

Bestelling geplaatst als particulier, niet in het B2B programma. Levering product was voorzien voor week er na. Na 12 dagen nog geen nieuws dus ik informeer eens, waarna wordt gezegd dat de levering voorzien is voor einde juli - oftewel +4 maanden na voorziene leveringdatum.

Om die reden annuleer ik mijn bestelling, wegens niet nakomen leveringstermijn, ook nog netjes binnen termijn van 14 dagen na bestelling.
Plots word ik toegevoegd aan hun B2B programma en krijg ik te horen dat ik als zakelijke partner geen recht heb op herroepingsrecht. Ook stellen ze dat laattijdige levering geen reden is voor annulering bij zakelijke partners.

1. Ik was geen zakelijke partner op moment van aankoop, dit account hebben ze aangemaakt zonder onderling overleg 14 dagen na mijn bestelling op basis van mijn BTW nummer. Dat is dus ronduit misleiding! Dit kan niet retroactief worden ingezet als reden voor het wegvallen van mijn consumentenrechten.

2. Een onredelijke vertraging van +4 maanden is voldoende reden voor annulatie, ongeacht of het hier B2C of B2B aankopen betreft.

Ze weigeren echter de bestelling te annuleren en zijn ronduit onmogelijk om redelijk mee te praten. Lijkt zelfs dat ze er plezier in hebben om klanten zo te misleiden.

Geld is maar geld, en karma doet gelukkig altijd zijn werk ;) Onvoorstelbaar wat sommigen op het spel zetten gewoon voor wat euro's. Dit zegt heel veel over de gezondheid van de webshop (of de persoon er achter).

Het lijkt dat dit een vaste strategie is van het bedrijf om kleine zelfstandigen ea. op te lichten of er zit iemand achter met cognitieve problemen.
En goede reviews worden geschreven door kennissen, cfr. de verwijzing naar de persoonlijke naam.

Blijf weg hier! ZEKER als B2B (wat ik dus NIET was ;)

1. huhtikuuta 2026

Verkeerd item ontvangen

Verkeerd item ontvangen, gegevens op hun website kloppen niet. Meer dan een maand op mijn bestelling gewacht, zonder uitleg. Na herhaaldelijk contact via mail en telefoon komt er geen voorstel tot oplossing. Ik moet zelf de retourkosten betalen, plus een administratiekost en zou dan een voucher krijgen voor de webshop, alles onder het mom van een zakelijke klant. Dit klopt niet uiteraard maar ze verplichten je om eerst hun voorwaarden goed te keuren alvorens je een retourproces kan opstarten. Denk goed na voor je hier bestelt. Misschien iets goedkoper maar geen klantenservice, ofwel krijg je een antwoord van AI bot ofwel van een incompetente dame, die doet alsof ze het niet begrijpt, of het ook gewoon echt niet begrijpt. Ik kan deze webshop alleen maar afraden.

26. maaliskuuta 2026

Klanten service o,o

Na het bestellen van een verkeerde kraan en deze niet meer te kunnen annuleren. Is het volgens hun niet mogelijk om mijn geld terug te krijgen. Nu sta ik hier met een voucher voor de winkel waae ik niets meer nodig heb, klantenservice 0,0

25. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Lange levertijd en slechte afspraken…

Lange levertijd en slechte afspraken naar levering toe. Ze zeggen we bellen een halfuur op voorhand. We worden niet opgebeld opeens staat de persoon al aan ons deur. Terwijl wij afgesproken hadden dat mijn partner binnen het halfuur er ging zijn. Dan rijd die man terug weg zegt ik ben binnen 20 min terug en dan mogen we nog een uur zitten wachten. Ze leveren ook alleen tussen 8-15u dus voor de gewone werkende mens is dit ook niet ideaal. Er zijn geen andere opties. Dus de mensen verwachten dat je verlof neemt om hun pakjes te aanvaarden. Ik vind dat hier wel rekening mag gehouden worden met mensen die moeten werken.

2. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prachtige producten en zeer goede…

Prachtige producten en zeer goede opvolging/service naar klanten toe.
Een dikke pluim voor Dimitar die ons probleem tot in de puntjes onderzocht heeft en letterlijk alles uit de kast heeft gehaald om tot de best mogelijke oplossing te komen. In 1 woord FANTASTISCH! Wij voelden ons als klant zeer gehoord, begrepen en ondersteund. Bedankt voor de fijne samenwerking, wij komen zeker terug. Vele warme groeten en nogmaals enorm bedankt!

21. tammikuuta 2026

Na 5 maanden nog steeds geen levering

Op 10/9/25 bestelden wij een kraan waarvan gemeld werd dat de levertermijn 2-3 weken was.
Tot op vandaag 06/2/26 -> 5 maand verder hebben wij nog steeds geen levering ontvangen.

Wij kunnen de bestelling niet annuleren, en ze willen ook ons geld niet terugbetalen.

We hebben geen idee of de kraan OOIT geleverd wordt, zodat we ze kunnen terugsturen. Wetende dat ze de retour toch niet zullen terugbetalen.

Ik noem dit oplichting, en zal hier ook nooit meer iets kopen!!

6. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Miserie als je pakket maar niet geleverd wordt

2e update;)
Het pakket is geleverd, het was verloren gegaan bij de vervoerder.
Update: na heel wat proberen via chat eindelijk een antwoord van "een mens" ontvangen. Ze onderzoeken waar het pakket gebleven is.

Bestelling geplaatst op 26 december. Op 6 januari de verzendbevestiging ontvangen.
Nu is het 14 januari en nog steeds geen levering ontvangen.
Ik krijg enkel een computerchat om te communiceren, zowel via telefoon als mail. Miserie zulke bedrijven.

14. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Keukenkraan defect waarin ik duidelijk…

Keukenkraan defect waarin ik duidelijk het probleem aangeef, echter menen ze dat de oorzaak iets anders is en lager ligt dan waar het water uit lekt. Dus met als gevolg dat de wetenschap is gewijzigd en water vanaf heden ook naar boven kan lopen...
Ook een zeer trage communicatie en het is duidelijk dat ze niet de volledige communicatie lezen waardoor belangrijke info verloren gaat. Het geleverde foutieve onderdeel dien je zelf te vervangen en dit zonder handleiding, hier moet je zelf dan nog eens naar vragen.
Al het bovenstaande heeft er voor gezorgd dat we vandaag net geen 3 weken zonder keukenkraan zitten en nog steeds geen oplossing hebben. Dit terwijl dit mits een goede communicatie op 1 week zou kunnen opgelost zijn. Ik raad deze website dus niet aan.

11. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super kraan en super service

Super kraan waarvan na anderhalf jaar zich een klein "mankementje " voordeed. Rubbertje gebroken in de kraanmond. Op zich niet erg maar voor ons een vervelend geluid. Een nieuwe kraan werd voorgesteld en geleverd. Wat een goede service is dat! Dimitar was super professionel en behulpzaam. Waarvoor dank.

6. lokakuuta 2025

Oplichters

Beste mensen
Ik raad niemand aan bij deze oplichters een kraan te kopen!!! Deze mensen zijn oplichters van het hoogste soort!!!
Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt!!!

30. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik kocht een spoelbak die in korting…

Ik kocht een spoelbak die in korting was aan een echt heel goede prijs. Gezien hier en daar toch zeer slechte reviews op trustpilot, verwachtte ik er niet veel van. Het pakket werd door DPD aan de poort gezet en niet aan de deur afgeleverd terwijl ik thuis was. De spoelbak zat in een grotere kartonnen doos, met rond het frame van de spoelbak een tweede, heel lichte karton. Mocht het van die tweede karton afhangen zou het product te weinig beschermd geweest zijn. De grote doos was intact.
De spoelbak is mooi nieuw, geen gebruikssporen en is gemaakt van RVS. Ik ben er heel blij mee, en zal deze op reis buiten gebruiken.

Keukenkranen.be zou ik aanraden om goed op te letten met welk bedrijf er verzonden wordt. DPD neemt tegenwoordig een foto als bewijs van de levering. Weigering van dit bewijs kan enkel door aan de chauffeur te zeggen dat hij geen foto mag nemen. Echter, als de chauffeur niet eens aan de deur komt, dan kan je niet weigeren, ten tweede, en erger, het pakket kan nog steeds fout geleverd staan met een foute foto.

17. huhtikuuta 2025

Aankoop 1000 euro niet geleverd

Aankoop van bijna 1000 euro werd niet geleverd terwijl de klantdienst beweert dat er wel werd geleverd. Als ik om een bewijs vraag, krijg een screenshot van gps coördinaten. Ik moet mijn klacht indienen bij hun koerier dpd maar die kaatst de bal nu terug dat enkel de opdrachtgever een claimen indienen. Klantendienst keukenkranen.be reageert niet meer. Dit is gewoon oplichting en zal werk voor advocaat en politie zijn.

27. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ze beloven 30 dagen dat je mag terug…

Ze beloven 30 dagen dat je mag terug sturen en dat klopt, dat je dat 16 euro kost zeggen ze er niet bij.
Bedankt voor de snelle levering maar voor mij nooit meer. Wees eerlijk in uw communicatie aub

18. helmikuuta 2025

KOOP HIER NOOIT IETS!!

KOOP HIER NOOIT IETS!!
Op deze website een spoelbak besteld. Bij aankomst bleek deze beschadigd te zijn. Hij had ook niet de correcte afmetingen, dus stuurden we hem terug en bestelden we een andere. We hadden er niet aan gedacht om de schade meteen te melden aangezien we hem sowieso terug moesten sturen. Daardoor krijgen we nu het bericht dat we geen terugbetaling zullen krijgen. We hebben zelfs nog € 7,50 transportkosten mogen betalen voor de retour. Wij voelen ons bedrogen en zijn ons geld kwijt. We bestellen dus nooit meer op deze website en raden het ook aan iedereen af!!!

27. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Beloven de dag daarna te leveren,maar…

Beloven de dag daarna te leveren,maar dat is helemaal niet waar.Als ze dat niet kunnen door de drukte,moeten ze dat ook niet beloven en zeker niet op hun site schrijven. voor 23 uur besteld,volgende dag geleverd. Wat een zever. Is aan de basis weer een hollands bedrijf zeker??????

23. syyskuuta 2024

Schade niet geruild

Ben vaste klant, ik had een spoeltafel met aan 3 hoeken een beschadiging. Ze willen die niet meer ruilen. Het is de eerste spoeltafel na vele te hebben gekocht, waar een beschadiging aan was vastgesteld.

29. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin