Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wa... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

4,6

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Goeie beschrijving van het artikel en uitleg.

27. marraskuuta 2024

Beste Marcelle,

Hartelijk dank voor deze review.
Gewedlig om te lezen dat alles naar wens is.

Hele goede kwaliteit producten

Hele goede kwaliteit producten. Altijd snel geleverd.
Ben gewoon 💯 fan.

28. marraskuuta 2024

Beste Desiree,

Hartelijk dank voor deze review.
Gewedlig om te lezen en dankjewel voor het vertrouwen.

Blij

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Mail gekregen dat was gestuurd maar GLS had niet geleverd! So sorry voor de onvoldoende beoordeling maar ik heb mijn bestelling niet
Na deze reactie meteen e-mail gekregen en ook nogmaals mijn bestelling was opgestuurd met een andere bedrijf,ook was een verrassing erbij toegevoegd. Ben heel blij en ga ik zeker terugkomen 😉

31. toukokuuta 2024

Beste Anna,

Hartelijk dank voor de review en wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet is bezorgd. Hier had u ons natuurlijk meteen een berichtje over mogen sturen. We gaan u meteen een persoonlijk bericht sturen en het oplossen.

Snelle service maar het is niet lekker

Snelle service maar het is niet lekker

29. toukokuuta 2024

Hoi Anne,

Hartelijk dank voor je review. We maken gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. Dat kan er soms voor zorgen dat het niet zo zoet is, of je een smaakje mist. Gelukkig kun je dit altijd op smaak brengen met onze Flavordrops. Zo breng je op natuurlijke wijze je favoriete smaak aan onze producten, ze zijn er speciaal voor.

Stuur ons gerust een mailtje als we kunnen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Levering was veel te laat vanwege…

Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doen. Elektrolyten wel een kleine verpakking waar je snel door heen bent en kosten al snel oplopen. Product zelf wel goed.

28. toukokuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor deze review. We doen altijd ons uiterste best om zo goed en snel mogelijk te leveren. Helaas zijn we ook afhankelijk van andere partijen waardoor het soms wat vertraging oploopt.

Gelukkig zullen we er altijd alles aan doen om dit op te lossen.
Fijn om te lezen dat dit uiteindelijk helemaal goed is gekomen. geniet van onze producten.

Gr Bas

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin