Saanut 4/5 tähteä

Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wa... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

4,6

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle levering, goede producten

25. kesäkuuta 2025

Beste,

Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Graag tot een volgende keer.

Saanut 4/5 tähteä

Fijne winkel, goeie producten!

Fijne winkel, proteïne tonnen kunnen beter zakken worden en ipv 750gram gewoon 4kg ofzo.

28. huhtikuuta 2025

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor deze fijne review. Goed om te lezen dat het product zo goed bevalt en dat we beter in 4kg kunnen leveren. we denken er over na. :)

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige samenwerking en Hulp!!!

Wanneer u getroffen bent door een vorm van K– in mijn geval: slokdarmK – en u kunt absoluut niets meer doorslikken (zelfs geen water), dan moet u een paar maanden gebruik maken van sondevoeding.
Dit gaat vaak gepaard met een aantal chemobehandelingen, die uiteindelijk de K een beetje doen krimpen, zodat het slikken van kleine beetjes vloeistof weer mogelijk wordt.

Dan komt het moment dat u moet aansterken.
Sondevoeding 24 uur per dag leverde ca. 2000 kcal.
Na overleg met Ton van Keton1 werd er een speciale receptuur samengesteld die ik in vier shakes, verspreid over ca. 12 uur, kon drinken. Deze shakes leverden ook minimaal 2000 kcal.

Ze bestonden uit een combinatie van de volgende producten:

Keton1 Protein 90

Keton1 Egg Protein 90

Mineral Powder

MCT-olie

En naar smaak: Flavour Drops, verkrijgbaar in veel smaken

Wat ik zelf erg belangrijk vond: deze shakes zitten boordevol échte voeding en geen chemische toevoegingen zoals je die vaak in standaard ziekenfonds-shakes ziet. Zo geef je je lichaam de bouwstoffen die het echt nodig heeft om te kunnen herstellen.

Mijn advies: niet twijfelen. Stuur Keton1 een mail en je krijgt duidelijke recepten voor de shakes.
KETON1, CHAPEAU!!!
Succes met aansterken, en van mij: beterschap! 🙏

1. toukokuuta 2025

Bestellen bij Keton1 is een feestje

Bestellen bij Keton1 is een feestje. De website werkt heel goed, de updates per mail zijn goed en de bestellingen worden altijd de volgende werkdag geleverd. Zeer goede service. De producten zijn puur en top. Betere kwaliteit en service ga je je niet vinden.

1. huhtikuuta 2025

Een echte aanrader

Ik ben erg tevreden met de elektrolyten van Keton1.nl! Het product werkt uitstekend en heeft me geholpen om de frequentie van mijn hoofdpijn te verminderen. Daarnaast is de levering altijd snel en nauwkeurig. Een echte aanrader!

27. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mensen hebben absoluut geen vertrouwen…

Mensen hebben absoluut geen vertrouwen in TV-shopping. Deze verkoopmetode heeft geen meerwaarde, integendeel.

19. helmikuuta 2025

Beste Fillip,

Dank voor deze review. we verwachten dat deze voor een ander bedrijf is bedoelt daar wij geen TV-shopping of dergelijke aanbieden. We hebben u een persoonlijke email gestuurd om te kijken wat er mis is gegaan.

Mvg Bas

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos werkt niet en krijg ook geen…

Waardeloos werkt niet en krijg ook geen geld terug zoals vermeld

28. tammikuuta 2025

Beste Colinda,

jammer om te horen dat u deze ervaring heeft. We kunnen echter geen bestelling of contactmoment van u terugvinden. We hanteren altijd onze 'niet goed, geld terug'-garantie en staan klaar om te helpen. We hebben u eerder al benaderd, maar helaas geen reactie ontvangen. Mocht er toch iets niet kloppen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag mee naar een oplossing!

Bas

Goede snelle levering en ook al

Goede snelle levering en ook al
Was ik iets gratis vergeten aan te vinken werd t de dag daarna gewoon gratis (ook zonder verzendkosten) geleverd! Ik zeg Top!!!

3. tammikuuta 2025

Beste Moique,

Hartelijk dank voor deze fijne review. We doen altijd ons uiterste best voor een optimale klantenservice.

Gr Bas

Saanut 4/5 tähteä

Duurde iets langer dan normaal maar dat…

Duurde iets langer dan normaal maar dat kwam w.s door de feestdagen. Verder goed ontvangen

27. joulukuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor deze review en uw geduld. Zeker tijdens drukke dagen en feestdagen kan het soms iets langer duren voor de vervoerder bezorgd.

Gr Bas

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering, ben super blij met de pasgekocht keto bloed meter,en geniet dagelijks van de keto koffie,proteïne en de elektrolyten.

28. marraskuuta 2024

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor deze review.
Wat heerlijk dat wij jouw gezondheid mogen ondersteunen.

Gr Ton

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin