Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Näytä lisää
Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Näytä lisää
Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wa... Näytä lisää
Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.
Boxtel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fijne winkel, proteïne tonnen kunnen beter zakken worden en ipv 750gram gewoon 4kg ofzo.

Vastaus yritykseltä Keton1
Wanneer u getroffen bent door een vorm van K– in mijn geval: slokdarmK – en u kunt absoluut niets meer doorslikken (zelfs geen water), dan moet u een paar maanden gebruik maken van sondevoeding.
Dit gaat vaak gepaard met een aantal chemobehandelingen, die uiteindelijk de K een beetje doen krimpen, zodat het slikken van kleine beetjes vloeistof weer mogelijk wordt.
Dan komt het moment dat u moet aansterken.
Sondevoeding 24 uur per dag leverde ca. 2000 kcal.
Na overleg met Ton van Keton1 werd er een speciale receptuur samengesteld die ik in vier shakes, verspreid over ca. 12 uur, kon drinken. Deze shakes leverden ook minimaal 2000 kcal.
Ze bestonden uit een combinatie van de volgende producten:
Keton1 Protein 90
Keton1 Egg Protein 90
Mineral Powder
MCT-olie
En naar smaak: Flavour Drops, verkrijgbaar in veel smaken
Wat ik zelf erg belangrijk vond: deze shakes zitten boordevol échte voeding en geen chemische toevoegingen zoals je die vaak in standaard ziekenfonds-shakes ziet. Zo geef je je lichaam de bouwstoffen die het echt nodig heeft om te kunnen herstellen.
Mijn advies: niet twijfelen. Stuur Keton1 een mail en je krijgt duidelijke recepten voor de shakes.
KETON1, CHAPEAU!!!
Succes met aansterken, en van mij: beterschap! 🙏
Snelle levering, kwaliteit product, mailtje erna met informatie, en mailtje later hoe het bevallen is.
Bestellen bij Keton1 is een feestje. De website werkt heel goed, de updates per mail zijn goed en de bestellingen worden altijd de volgende werkdag geleverd. Zeer goede service. De producten zijn puur en top. Betere kwaliteit en service ga je je niet vinden.
Ik ben erg tevreden met de elektrolyten van Keton1.nl! Het product werkt uitstekend en heeft me geholpen om de frequentie van mijn hoofdpijn te verminderen. Daarnaast is de levering altijd snel en nauwkeurig. Een echte aanrader!
Goede en snelle levering! Producten besteld, meteen volgende dag in huis. Erg blij met de Chocobars! 🍫
Mensen hebben absoluut geen vertrouwen in TV-shopping. Deze verkoopmetode heeft geen meerwaarde, integendeel.

Vastaus yritykseltä Keton1
Ik volg het Carnivoor dieet en was na 1 dag gebruik van mijn hoofdpijn af! Goede en onmisbare toevoeging bij sport en dieet!
Waardeloos werkt niet en krijg ook geen geld terug zoals vermeld

Vastaus yritykseltä Keton1
Goede snelle levering en ook al
Was ik iets gratis vergeten aan te vinken werd t de dag daarna gewoon gratis (ook zonder verzendkosten) geleverd! Ik zeg Top!!!

Vastaus yritykseltä Keton1
Duurde iets langer dan normaal maar dat kwam w.s door de feestdagen. Verder goed ontvangen

Vastaus yritykseltä Keton1
De Mineral-powder Keto 1 wordt snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen!

Vastaus yritykseltä Keton1
Goede producten en snelle levering, ben super blij met de pasgekocht keto bloed meter,en geniet dagelijks van de keto koffie,proteïne en de elektrolyten.