Saanut 4/5 tähteä

Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wa... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

4,6

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Heerlijke shake maar waarom geen navulzakken?

Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het dagelijks drinkt gooi je elke 3 weken zo’n enorme plastic pot in vuilnisbak.

Ik zou dan ook heel graag zien dat jullie het poeder ook in navulzakken leveren. Dat scheelt een hele hoop afval.

5. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke chocola voor keto-ers!!

Heerlijke chocola voor keto-ers!!
Snel verzonden.

7. lokakuuta 2025

Hoi Miriam,

Wat een leuke review! Geweldig dat je de Chocolade zo lekker vind!! Ook ik ben helemaal fan. Leuk he om te ervaren dat suikervrij ook zo lekker kan zijn. Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Gelijk gereageerd op de slechte…

Gelijk gereageerd op de slechte levering van DHL.

3. lokakuuta 2025

Beste Ann,

Dank voor deze review en goed dat je meteen contact met ons opnam. We doen altijd ons uiterste best om bezorgproblemen meteen op te lossen. Gezonde voeding en producten zijn onze specialiteit, bezorgen hebben we helaas geen invloed op, maar met onze klantenservice lossen we het altijd weer op.

Heel graag tot de volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Heb nog geen problemen gehad.

25. syyskuuta 2025

Beste Jolanda,

Heel veel gebruiksgemak gewenst met onze producten!!

Super snelle levering

Super snelle levering, deskundig verzonden

3. syyskuuta 2025

Beste Joke,

Dankjewel voor deze review. Hier doen we het allemaal voor!!
Graag tot een volgende keer! :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering! In 1 (één) dag in huis. Heel blij mee! Kon dus nog net mee met de vakantie…

4. heinäkuuta 2025

Zeer tevreden over ketosticks

Snelle levering en de ketosticks werken perfect.

3. heinäkuuta 2025

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor deze fijne review. Geweldig om te lezen dat alles naar wens is.

Gr Ton

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin