Utroligt lang leveringstid… 3 uger… Lagde en ordre via hjemmesiden og modtager en mail efter jeg har bestilt ordren at der kan forekomme “længere leveringstid”. Det stod der intet om på hjemmesiden.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi fik en rigtigt god service, da vi ikke fik vores pakke, en opringning til en super service minded mand, som hjalp med at få købet frem til os
Jeg købte en barnevogn, og da den ankom, opdagede jeg, at der ikke fulgte en madras med – noget jeg ikke var blevet informeret tydeligt om på forhånd. Jeg kontaktede Kære Børn, og de erkendte stra... Näytä lisää
Super service og MEGA hurtige Vi var kommet i problemer med et lift der skulle bruges MEGA hurtigt og den var desværre udsolgt i Tilst afdelingen hvor vi ellers som hovedregel handler. Blev... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Kære Børn har vi alt hvad du som forældre skal bruge, både til det den helt nyfødte baby og til de større børn. I vores udvalg af barnevogne og klapvogne kan du finde modeller der tilfredstiller alle dine behov og ønsker, og vores omfattende udvalg af børnemøbler gør dig i stand til at indrette børneværelset på den bedste måde for dig og dit barn.
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dårlig kundeservice
Jeg kommer ikke til at købe online igen. Kommer kun til at handle i butikken. Har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice og så lang en ventetid på sine varer.
Hurtig levering, selvom de skrev at der ville være længere leveringstid på enkelte dele. Der gik 1 uge fra bestilling til det hele var hjemme
Produktet levede klart op til forventningerne
Hurtig levering og en hjemmeside der…
Hurtig levering og en hjemmeside der var til at finde rundt på
Stor udvalg til børn til gode priser og…
Stor udvalg til børn til gode priser og og en hurtig leveringstid
God pris og hurtig levering
Købte voksipose, der var nedsat til virkelig god pris. Trods der stod længere leveringstid pga. fjernlager kom pakken i løbet af få dage.
Bestilte et autostol boundle 2/1 med…
Bestilte et autostol boundle 2/1 med ‘længere leveringstid’. Jeg rykker ufatteligt mange gange i løbet af januar for hvad status er med levering af stolene og tidsrammen.
Jeg ender med til sidst at måtte nøjes med en anden farve baby autostol end den jeg oprindelig havde bestilt, for at kunne nå at få den i brug inden baby vokser ud af den og modtager først min ordre 5/2. Ellers kunne der jo gå længe endnu før jeg ville modtage den rigtige vare.
Helt igennem sløv omgang dialog med kundeservice hele vejen igennem og mega træls at skal nøjes med en anden vare end den man oprindelig har bestilt, fordi der ikke er styr på det hos Kære børn.
Bestiller aldrig herfra igen.
Sendte først efter 9 dage
Bestilte varerne og fik ingen opdatering om afsending. Ventede 9 dage og skrev til dem om de mon havde afsendt, hvortil jeg ikke fik et svar men blot et gls-link jeg selv kunne følge. Ubehagelig oplevelse. Handler ikke igen.
Dårlig kundeoplevelse
Dårlig kundeoplevelse. Jeg købte en stol til mine børn og ventede i to uger, men den ankom aldrig. Jeg sendte dem en e-mail, men de svarede ikke godt. Deres service var forfærdelig; de drillede kunden, så jeg annullerede min ordre. Jeg anbefaler ikke at handle med dem.

Vastaus yritykseltä Kære Børn Webshop
Spændende
Jeg bestiller en autostol hos jer, der allerede på hjemmesiden er oplyst som en vare fra fjernlager - derfor længere leveringstid. (Bestilt i Januar).
Omkring en uge efter får jeg en mail om at stolen først vil være leveringsklar i midt-april, med et tilbud om at jeg kunne afbestille hvis det var for lang tidshorisont.
Den tyggede jeg på i 2 dage og overvejede situationen, hvor der så tikker en mail ind om at stolen nu er afsendt.
Jeg er da glad for at have fået stolen og den var pakket ganske forsvarligt (5 stjerner dér)..
Men i har brug for at få styr på jeres kommunikation
Lang leveringstid og dårlig kundeservice
Leveringen tog 2,5 uge fordi min vare kom fra fjernlager, hvilket ikke stod da jeg købte den. Jeg var undervejs i kontakt med kundeservice to gange for at rykke for varen. Der var svartid på 4 dage, og de var ikke specielt undskyldende for ubelejligheden - og det virkede som om at ordren kun rykkede sig, når jeg skrev.
Alt er bare perfekt 👍
Dårlig service!
Hej. Jeg lagde en bestilling d.6/1. Onsdag den 14/1 kontaktede jeg på mail, men fik svar om de havde haft sendt en mail. Dog havde jeg intet modtaget. Dagen efter får jeg en mail som de siger var sendt den 9/1. I denne mail står der jeg har bestilt noget med længere leverings tid. (Denne vare ligger i butikken, har tjekket). Der går yderligere en uge eller to. Og torsdag d. 22/1 får jeg yderligere en mail hvor der står jeg har bestilt vare med længere leveringstid. Nu prøver jeg så at kontakte på mail, ingen svar. Og de tager heller ikke telefonen.
Bedste service lænhe
Jeg bestilte en triptrap stol, da de havde et godt tilbud. Under hele processen får jeg hele tiden information på mail om processen - da der var en vare, der skulle bestilles hjem. Dejlig trygt! Da jeg henter pakken var der dog sket en fejl og jeg var blevet sendt hynden til stolen. Jeg skrev straks til “Kære Børn” der beklagede og fik fundet en ny stol - ledte endda i deres butikker for at jeg ikke skulle vente unødigt længe. Betrækket fik jeg lov til at beholde grundet besværet. Aldrig har jeg oplevet så god service, når der sker en fejl.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.