Kære Børn Webshop Arvostelua

1 500
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Utroligt lang leveringstid… 3 uger… Lagde en ordre via hjemmesiden og modtager en mail efter jeg har bestilt ordren at der kan forekomme “længere leveringstid”. Det stod der intet om på hjemmesiden.... Näytä lisää

Vi fik en rigtigt god service, da vi ikke fik vores pakke, en opringning til en super service minded mand, som hjalp med at få købet frem til os

Jeg købte en barnevogn, og da den ankom, opdagede jeg, at der ikke fulgte en madras med – noget jeg ikke var blevet informeret tydeligt om på forhånd. Jeg kontaktede Kære Børn, og de erkendte stra... Näytä lisää

Super service og MEGA hurtige Vi var kommet i problemer med et lift der skulle bruges MEGA hurtigt og den var desværre udsolgt i Tilst afdelingen hvor vi ellers som hovedregel handler. Blev... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa
  3. Lelukauppa

Hos Kære Børn har vi alt hvad du som forældre skal bruge, både til det den helt nyfødte baby og til de større børn. I vores udvalg af barnevogne og klapvogne kan du finde modeller der tilfredstiller alle dine behov og ønsker, og vores omfattende udvalg af børnemøbler gør dig i stand til at indrette børneværelset på den bedste måde for dig og dit barn.

Hyvä

(1 500)

344 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ufattelig ringe kundeservice

Ufattelig ringe kundeservice. Det er umuligt at få fat på dem telefonisk og på mail går der +5 dage før man får et svar. Tlf tid oplyst online er ligeledes længere end den de oplyser i tlf svarer. Jeg har ventet næsten en måned på et produkt og bedt om at få en status, dernæst forsøgt at annullere min ordre uden held.

6. toukokuuta 2026

Hej

tak for din henvendelse.
der er desværre kun en til at besvare alle opkald, så det er desværre ikke utænkeligt at der har været optaget med en anden kunde.

Din mail oplevelse kan vi desværre ikke genkende, vi har modtaget en mail fra dig den 23/4 klokken 13.19 og den har vi svaret på klokken 13.30 altså 11 minutter efter. Derefter har vi intet modtaget

hvis du ønsker at annullerer ordren må du meget gerne skrive det til shop@kaereb.dk

med venlig hilsen
Kære Børn, Webshop

Dårligt til at give besked omkring mine…

Dårligt til at give besked omkring mine pakker, som jeg bestiller.

Og stadigvæk uvist på den ene pakke, jeg mangler... Og de har allerede trukket pengene fra mig

Ja, jeg har hentet pakken. Men i fortalte mig, den ene varer jeg har bestilt. Var ikke på lager. At i vil sende den, når den komme på lager.

Og der snart gået rimelige lang tid...

28. huhtikuuta 2026

Hej Maj

Vi kan se at du har hentet din pakke.
Hvis du mener der mangler noget i pakken vil vi klart anbefale at du kontakter os på shop@kaereb.dk da vi så vil have mulighed for at hjælpe.

med venlig hilsen

Dårlig oplevelse

Bestilte varer d.18/4 til afh.i kære børn Frederikshavn blev ringet op d.24/4 at nu kunne jeg afhente varerne i kære børn i Haderslev.derefter blev den efter aftale sendt til pakkeshop i Fredericia da jeg var på ferie i Frederikshavn.

22. huhtikuuta 2026

Hej Ruben

vi kan godt se at din pakke ikke er endt der hvor den oprindeligt var tiltænkt, og det beklager vi rigtig meget 🥺

vi har desværre oplevet at vores shipping system har valgt C&C lokation ud fra geografisk placering på hjemmeadressen, i stedet for at bruge den indtastede data.

VI ved godt at det ikke gør situationen mindre irriterende, men vi kan garanterer at det er noget vi arbejder på at få løst.

Kære Børn, Webshop

Da jeg startede med at bestille

Da jeg startede med at bestille, stod der ikke noget om længere leveringstid. Kort tid efter bestillingen modtog jeg dog en e-mail om dette. I mailen stod der, at man ikke kunne ringe til deres kundeservice for at høre, hvor langt pakken var, men at man kunne skrive en mail.

Jeg skrev derfor en mail, men hørte stadig ikke noget. Da jeg fortsat intet havde hørt efter over en måned, forsøgte jeg at ringe til deres kundeservice for at høre, hvornår jeg kunne forvente svar. Det var helt umuligt at komme igennem, selvom jeg ringede flere gange over flere dage på forskellige tidspunkter inden for deres åbningstider.

I mellemtiden hørte jeg stadig intet, men fik mine penge retur. Jeg antog derfor, at min ordre var annulleret. Efter flere e-mails fik jeg endelig svar – 1,5 måned efter min første henvendelse og cirka 2 måneder efter, at jeg havde bestilt varen. Her skrev de, at de forventede at sende den inden for få dage. Derefter trak de pengene fra min konto og sendte pakken.

I mellemtiden havde jeg naturligvis bestilt varen et andet sted.

Virkelig dårlig service, når man handler via hjemmesiden. Jeg har dog kun oplevet god betjening, når jeg besøger butikken i Køge.

16. huhtikuuta 2026

Hej

vi kan se at en af de bestilte varer var markeret med længere leveringstid ved bestillingen, og derfor mailen omkring længere leveringstid.

Vi har kun modtaget 1 mail med fra dig, og den modtog vi 15. april klokken 09:50 denne mail svarede vi på samme dag klokken 12:28 - så de mange mails der skulle være gået forud er desværre ikke endt hos os. 😕

I mailen fra den 15. april nævnes der ikke noget om et ønske om annullering, blot en update på leveringstiden.
Da vi ikke modtager yderligere svar på den mail vi svarer på den 15. april sender vi naturligvis varen når den kommer hjem.

Med hensyn til tidslinjen der er beskrevet, så er der ingen tvivl om at leveringen var længere end normalt, hvilket vi ville kunne oplyse om hvis vi havde haft kontakt med dig tidligere - men for god ordrens skyld kommer her tidslinjen:

- Ordren bliver lagt fredag 6, marts
- Vi sender en mail omkring den længere leveringstid lørdag den 7 marts.
- vi modtager din mail den 15. april omkring en status og samme dag svares der.
- 16. april kommer varen endelig hjem og sendes
- 17 april er den klar til afhentning i pakkeshoppen.

Så desværre lang leveringstid, men ikke 1,5 - 2 måneder.

Super service og MEGA hurtige

Super service og MEGA hurtige

Blev sendt samme dag og kanon service da vi ringede og skrev. Præcis som i Tilst hvor vi gerne handler med Simon.
Men alle at vildt søde og hjælpsomme

TAK herfra 💪🤩

Hilsen Jytte

20. huhtikuuta 2026

Ønskeboks

Ønskeboks

Tredje gang lykkens gang i at hente en ønskeboks fra den lokale Kære Børn i Skalborg, Aalborg. Da de siden slut januar har været udsolgte hver gang jeg har været forbi.

Hvis jeg vidste der ville være en rød gummiand (med trygs logo 🙈), to ammeindlæg, og to sutter, hvoraf den ene var helt mat og dermed smidt ud, havde jeg simpelthen ikke brugt dieselpenge på at køre derud. I kan ligeså godt lade være med at lave dem… og så i en kæmpe papkasse, så man rigtig føler sig snydt. Gratis eller ej, spild af materiale, tid og penge… 🤣

20. huhtikuuta 2026

Pakken blev ikke afsendt.

Pakken blev ikke afsendt.

først da jeg sendte en e-mail efter 2 uger valgte Kære børn at sende min vare, inden da havde jeg forsøgt at ringe adskillige gange uden at kunne komme igennem.
Ringer man til butikken som ligger på samme adresse kan de ikke hjælpe på web ordre.

Min vare er nu ankommet, jeg åbner den men der er ingen brugsvejledning med. når man skanner den QR er kode som man bliver vejledt til for at få brugsvejledningen, så går anti virus programmerne helt amok.. selv min router melder at jeg ikke må komme ind på siden..

Det virker helt vildt at bestille noget hos en dansk butik og så har man ikke kontrolleret de produkter man får hjem..

Kunne ligeså godt have bestilt lignende fra Kina, det havde gået ligeså hurtigt og været ligeså risiko fyldt for at få en bruger manual til mit produkt..

8. huhtikuuta 2026

Hej Steffen

Som vi også har nævnt i vores mail korrespondance, så beklager vi rigtig meget at håndteringen har taget så lang tid, og vi har ikke nogen forklaring på hvorfor ordren er faldet mellem 2 stole 😕

Hvad angår siden med brugsanvisningen, så har vi testet den og vi kan ikke finde spor på at der skulle være nogen problemer. Vi har alligevel sendt din oplevelse videre til producenten og bedt dem følge op på det.