Wij hadden rouwkaarten besteld, door kaart2go snel gedrukt en bij postNL, postNL heeft daarna in twee dagen tijd 4x levering gewijzigd, de dag voor afscheid heb ik contact opgenomen met kaart2go omda... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Toen ik wat vragen had en problemen ondervond bij de bestelling hebben ze me ontzettend goed op weg geholpen. Vlotte communicatie per mail, tegenmoetkoming en echte klantgerichtheid. Zo is alles naar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit bedrijf doet wat ze beloven , geven goede service, denken mee met klanten , hebben een leuk spaar systeem, en maken je het erg gemakkelijk om toch een kaart te sturen terwijl je thuis kan blijven... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OPLICHTING!! Niet te geloven bijna 30 euro kwijt geen antwoord op mijn telefoon, druk druk kunnen niet opnemen!! Ongelooflijk nou mijn geld weg!! Ik ga juridische stappen ondernemen!! Alice Van der H... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Kaartje2go en wij maken wenskaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij zelf jouw kaart en wij helpen je er een handje mee. Dat is het concept: zelf de mooiste kaarten maken met een mooie foto. Of met een ontwerp uit onze kaartengalerij waar je keuze hebt uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten uit prachtige collecties: het grootste aanbod van Nederland!
Emmawijk 11, 8011CM, Zwolle, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heerlijk om een kaart helemaal zelf te kunnen samenstellen.
Heel veel mogelijkheden qua lay out, kaart keuze en pimp opties.
En....altijd op tijd verstuurd.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Ik had een tegeltje laten afdrukken voor iemand die ging emigreren. Stond de afbeelding er superklein op. Mijn fout. Na contact te hebben gehad met de klanten service kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd.
Complimenten!! Dat kom je niet meer vaak tegen

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Bestel al jaren kaartjes bij Kaartje2go. Altijd tevreden. En super goede service! Bij vragen ook vrijwel direct een antwoord via de mail. Vanmorgen een kaartje besteld welke ik via de avondbezorging wilde laten bezorgen, waar ik extra verzendkosten voor moest betalen. Helaas heeft de bezorger het niet dezelfde avond kunnen bezorgen. Contact opgenomen met Kaartje2go via de mail en binnen 10 minuten al en antwoord. Ondanks dat Kaartje2go daar niks aan kan doen, hebben ze wel een compensatie gegeven.
Wat een klantvriendelijkheid en wat een fantastische service! Voor mij geen andere kaartjes dan die van Kaartje2go.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
We vroegen het kaartje op 28 mei te bezorgen en ze stuurden het pas op op die dag. Het is pas op 1 juni bezorgd! VEEEEEEEL te laat! Het is besteld op 10 mei, dus zeker op tijd.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Ik ben tevreden over het assortiment en de kwaliteit van de kaarten en de eenvoudigheid van de website.
Echter maak ik zeer vaak mee dat de kaart te laat wordt bezorgd.
Ik bestel de kaart ruim op tijd, ook laat ik de kaart nu al extra vroeg bezorgen (wat dus niet leuk is) dan presteren ze het nog de kaart te laat te bezorgen. Echt niet te geloven, en de kosten voor de bezorging zijn gigantisch hoog !!
Kaartje 2go vergoedt de kaart (netjes) maar dit is niet de oplossing !!!!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Het bestellen is prima gelukt. De bestelling van een kaart en cadeau is niet op tijd geleverd. Ik kon mijn geld terug krijgen of alsnog te laat laten leveren volgens een AI reactie. Slechte service en voor mij nooit meer dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Onvoorstelbaar goede service, waar vind je dat nog..?
Kaartjes besteld voor een 50jrg huwelijksfeest, helaas de feestdatum vergeten in de tekst, maar ze waren al geleverd. Na contact met hen een nieuwe verbeterde set gekregen zonder enige kosten in rekening te brengen.. Hulde van het bruidspaar aan Kaartje2Go..!

Snelle levering. Alles netjes verpakt. Prima service👍

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Goede sortering, steeds nieuwe kaarten. Gemakkelijk te maken met behulp van het programma, je kan zo een kaart persoonlijk make.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Super service. Kaartje met cadeau was niet goed aangekomen, zonder probleem is het nogmaals verzonden en gelukkig nu wel goed ontvangen. Nogmaals dank voor deze service

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Kaartje was niet aangekomen heel snel en accuraat opgelost, erg netjes

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Afbeelding is gekreukeld ingepakt en verzonden!!!
Eens en nooit meer!!
Prutsers!
Hoi Marlayn,
Dank voor uw reactie.
Een passende oplossing is in deze te laat daar ik hem voor morgen nodig heb!
Dat iets niet goed gaat of beschadigd raakt kan gebeuren..alle begrip daar voor..maar als je ziet dat de afbeelding niet naar behoren is gemaakt maar het vervolgens toch gewoon opstuurt ben je gewoon een prutser.
U wordt bedankt!
De groeten

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Met Kaartje2go kon ik heel snel nog leuke verjaardagskaart en cadeaukaart opsturen. Helaas zelf door haast foutje gemaakt in adres. Ook dat lost Kaartje2Go heel snel op. Na mijn bericht werd cadeaukaart geblokkeerd en gelijk nieuw kaartje + cadeaukaart opgestuurd. Prima service.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Alles wat mis kon gaan ging mis. Voor Moederdag ruim optijd twee cadeaubestellingen gedaan. Beide bestellingen zouden zaterdag voor moederdag worden geleverd. Op zaterdag krijg ik een bericht dat een van de twee opeens niet wordt geleverd. Het cadeau wordt pas dinsdag (twee dagen na Moederdag geleverd). Nou het hele idee dus weg. Erg jammer. Gemaild en wordt aangegeven dat je moet uitgaan van twee dagen bezorgtijd, maar dat werd niet zo op de website vermeld. Pech dus en kreeg een compensatie van de verzendkosten voor een volgende bestelling (die er niet meer gaat komen als men toch te laat levert). Dus een cadeau kwam te laat. Nu het leukste bij het andere cadeau werd het verkeerde cadeau bezorgd. Kreeg een fotocadeau met verkeerde foto's erop. Niet hetgeen wat is besteld. Super raar. Opnieuw gemeld en nu zou het opnieuw worden bezorgd. Benieuwd of nu wel iets juist en optijd wordt verstuurd. En dan met zoveel dingen die fout gaan een compensatie een tegoedbon...

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
klanten contact professioneel alsook erg klantvriendelijk. Aandachtige aandacht met oog voor de mens

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Na een slechte ervaring met een andere kaarten website besloot ik op aanraden van mijn zus bij Kaartje2go mijn trouwkaarten te bestellen. Toen ik de kaarten aanvankelijk ontving, was ik niet helemaal tevreden over de afwerking van de hoeken en de gekozen kleur. De klantenservice medewerkers (2 verschillende aan de lijn gehad) waren zo begripvol en service gericht dat ik uiteindelijk eindigde met prachtige trouwkaarten in 2 verschillende kleuren zonder extra betaald te hebben. Dit was denk ik een uitzonderlijk geval maar ik stond echt versteld van de geboden service. Echt klasse! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Leuke cadeaus en kaarten tot nu toe gelukt, maar deze keer is de tekst doormidden gesneden en de klantenservice reageerde ongelofelijk bot. Kwam er achter dat als er een keer iets is je dus niet netjes geholpen wordt of samen oplossing kan vinden........ je bent dus leuk als klant zolang alles leuk gaat

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Zoals altijd is de service super goed.
Ruime informatie en mogelijkheden.
De kaarten worden goed ontvangen.
Mijn complimenten van mijn kant en de ontvangers.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Sorry voor ons geen aanrader.
Met alle ellende rondom de opname van onze dochter dachten wij snel een kaartje met een aardigheidje op te sturen.
Best prijzig voor iets kleins maar ja dachten dat vrolijkt wat op. Intussen is ze gelukkig weer thuis en nog steeds niets ontvangen.
Voor ons geen aanrader en zonde van het geld.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Al veel kaarten verstuurd in volle tevredenheid nu een kaart met cadeautje mogen ontvangen.
Misschien een tip om de kaart samen met het cadeautje te versturen. Nu kreeg ik eerst de kaart en 3 dagen later het overigens super verpakt cadeautje.