Saanut 3/5 tähteä

Wel bezorgd op afgesproken dag, 2 uur later dan beloofd. Vriendelijke bezorger die zwaar pakket echt tot mijn voordeur brengt ondanks bovenwoning. Tip: hou ontvanger op de hoogte als het later wordt,... Näytä lisää

1. Postitus- ja lähetyspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Overnight en Innight aflevering van zendingen voor bedrijven en particulieren in de Benelux. Packs heeft 70 zelfstandige PacksPartners in de Benelux die vanuit hun PacksCenter van maandag t/m zaterdag zorgen voor de aflevering van zendingen.

2,2

1 tähti

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Wat een goede service.

Mijn pakket bestond uit 2 delen en in het depot was maar 1 deel geladen. De chauffeur is aan het eind van zijn dienst terug gereden naar het depot om het 2e deel op te halen en bezorgen daar ik de volgende dag niet thuis zou zijn. Dat noem ik een hele goede service.

24. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Laten pakketen op straat staan

Cadeau (ballonen) via Greetz besteld helaas wordt dit door packs bezorgd. Of laten we zeggen op straat gezet bij het adres. Nu al 3x meegemaakt 1x in Maastricht, 1x Amsterdam en 1x Wormerveer gewoon alles verpest. NIET THUIS BETEKEND NIET ONBEHEERD BUITEN NEERZETTEN. Rot bedrijf….. geen goed woord voor over!

24. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Pakket van Greetz bij iemand laten…

Pakket van Greetz bij iemand laten bezorgen ivm verjaardag. Krijg bericht dat pakket is bezorgd, maar er is niemand geweest. Er hangt een camera dus dan hadden ze het wel gezien als er iemand was geweest. Gelukkig heeft Greetz de bestelling opnieuw gestuurd, maar die komt dan toch achteraf terwijl je iemand oo de dag zelf een kado wil geven.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nog nooit zo slecht meegemaakt!

Eerst leggen ze ons pakket in een ander warehouse opzij en scannen het niet in waardoor het niet werd verwerkt. Vervolgens zeggen ze dat we niet thuis waren voor aflevering, terwijl wij dat wel waren.
Dan wordt 1 van de 2 pakketten geleverd, over het 2e pakket kregen wij 3 dagen lang te horen dat het er nu echt aan kwam.
We zijn nu een week verder en je raadt het al: taal noch teken!
Wij hebben de verkopende partij ingeschakeld, maar ook die nemen zij bij Packs blijkbaar niet serieus.
Wat een aanfluiting van een transporteur!

16. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nu al voor 2de keer dat het fout gaat…

Nu al voor 2de keer dat het fout gaat via vidaxl.
Eerste keer leveren ze en toevallig ging mijn man naar buiten (om weg te gaan) en zag bezorger vroeg toen of pakketje voor ons was dit was het geval.
Kreeg later in de avond mail dat pakketje eraan kwam.
Nu weer vrijdag net voor levering een mail dat ze komen zijn niet thuis (moeten werken).
Word niet gekeken of buren thuis zijn moet dus nieuwe bezorgafspraak malen doe dit voor zaterdag en tijdsbestek krijg ik vrijdagavond.
Helaas heel de zaterdag voor niks thuis geweest want niks geleverd en vervoerders niet bereikbaar in het weekend.
Ik raad packs niet aan en vidaxl zou moeten stoppen met deze vervoerder als ik alle andere hier ook lees..

Saanut 5/5 tähteä

Op tijd en goede service

Het waren hele zware pakketten maar de bezorger, die keurig op tijd kwam, heeft ze vrijwillig voor mij in huis gezet: echt top!

Saanut 1/5 tähteä

Rouwboeket op 18maart besteld en…

Rouwboeket op 18maart besteld en advies was vers boeket de 20e laten bezorgen. Is door Bijzondergroen op 19 maart overgedragen aan Packs.
Zou 20e in ochtend bezorgd worden, toen werd het middag, en toen avond.
Niets bezorgd nu moet vandaag de 21e uiterlijk 14.10 uur bezorgd wordt en waarschijnlijk helemaal verlept als ze nu wel komen.
Wat een loser organisatie is Packs. Ze bieden excuus aan en geen uitleg waarom ze niet leveren respectloos.

Bagger service

Bagger service. Greetz gebruikt deze service dus ik kan ook niet kiezen maar maandag heb ik een bestelling gedaan op Greetz en dat zou dinsdag - uiterlijk woensdag geleverd worden. Gebeurde helemaal niets dus pakket kwijt. Nieuwe poging op woensdag. Greetz maakt dezelfde bestelling aan. We zijn nu op zaterdag. Bestelling is nog alleen maar gesorteerd en geen enkele informatie wanneer ze gaan leveren. Dan wil je iets liefs sturen naar een vriendin die moeilijk nieuws heeft gehad en na een week is er nog niets! En daar betaal ik €5 voor. Menig groot zwaar pakket met dezelfde verzendkosten gaat helemaal prima.

Saanut 1/5 tähteä

Status bezorgd maar niets ontvangen!

Levering status : Bezorgd…

In werkelijkheid niets bezorgd?? Geen bezorger langs geweest terwijl ik heel de dag thuis was.

Contact opgenomen met packs, die stuurt me door naar greetz, greetz zegt afwachten..

Waarom zou je überhaupt werken met een bedrijf als packs, ze hebben letterlijk niets op orde!!

20. maaliskuuta 2026

Zeer slechte bezorgservice

Zeer slechte bezorgservice. Ik wacht al 3 dagen thuis op een pakket dat volgens de bezorger niet geleverd kan worden omdat ik zogenaamd “niet thuis” ben, wat absoluut niet waar is.
Ik heb mijn plannen en activiteiten meerdere dagen aangepast om het pakket te ontvangen, maar het komt gewoon niet aan. Erg frustrerend en onbetrouwbaar.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte bezorg dienst!!

Wat een slechte bezorg dienst!!!
3x via greetz besteld deze maand, 3x extra betaald voor een gewenste aflever dag, hele dag thuis gebleven ervoor er word niks geleverd en dan staat er niemand thuis! Leuk voor de jarigen die niks ontvangen… NOT !!
Slechtste service ooit echt !

Super service!

Een dag na bestelling van een verjaardagskaart bezorgd. Precies op de verjaardag. Track and trace goed te volgen. Via de mail op de hoogte gehouden van de status van verzending. Packs komt zijn beloftes na!!

Saanut 2/5 tähteä

Bloemen besteld via Greetz, nooit aangekomen

Bloemen besteld bij Greetz. Als een verassing om iemand op te fleuren, op een specifieke dag. Heb bij Greetz de hoogste verzendkosten betaald, want die specifieke datum was heel belangrijk. Pakket nooit aangekomen. Track en trace van Packs zegt van wel. Ring deurbel bevestigd van niet. Packs niet bereikbaar op de zondag. Greetz gelukkig wel, maar ik moest tot 22.00 wachten en dan is geen Greetz medewerker meer bereikbaar. Maandag weer contact op genomen met Greetz en hebben hun excuses aangeboden, compensatie voor de verzendkosten gehad en me bestelling opnieuw geplaatst. Dit keer bloemen wel aangekomen, daarom twee sterren ipv 1. Als je niet bereikbaar bent en je track en trace informatie klopt niet, dan ben je niet een partij om aan te raden. Zeer slecht. Ben wel heel blij met de afhandeling van Greetz.

15. maaliskuuta 2026

Via Greetz.nl een bestelling gedaan. Packs levert niet

Via Greetz.nl een bestelling gedaan.
Packs zou bezorgen; netjes email ontvangen dat bezorgd gaat worden. Nieuwe email met aanpassing bezorgtijd.
MAAR: er wordt niet bezorgd!!!
Datum bezorging cadeau verjaardag 79 jarige was 13 maart. Vandaag is 18 maart en nog steeds niet bezorgd door Packs.
De customer service heeft dringend training nodig. Geen empathie, geen fatsoenlijke benadering tegenover een KLANT die wel hun opa zou kunnen zijn.
De oplossing dat de klant maar zelf met een louche firma/persoon contact moet opnemen om de bezorging te laten plaatsvinden is absurd.
Packs huurt kennelijk andere entiteiten in om namens hun bestellingen te bezorgen. Zij gaan de verbintenis aan, niet Greetz en zeker niet de klant.
Ik heb geen behoefte aan een reactie van Packs.
Dat ze maar lekker genieten van het cadeau dat betaald is door een goed gelovige Joris.
God straft, maar niet altijd onmiddellijk

Onbetrouwbare bezorgdienst

Een kaart en cadeau besteld via Greetz, verzonden met Packs, maar de bestelling is nooit aangekomen. Bestelling zou vrijdag geleverd worden, maar bezorgvenster is tussen vrijdag en maandag meermaals aangepast, en tot 3x toe stond aangegeven dat de bestelling bezorgd was, ook terwijl ik per mail weer een nieuw bezorgvenster ontving. Je kunt dus niet vertrouwen op de bezorgvensters en de updates die ze aangeven. Bezorger geeft aan dat pakketje is afgeleverd maar hier is niets van waar. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in deze bezorgdienst. Greetz heeft het overigens netjes voor mij opgelost.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Blij met kaart en cadeau

De ontvanger was erg blij met het kaartje en cadeautje.
Ze was minder blij dat het pakketje voor haar voordeur werd gedeponeerd terwijl ze gewoon thuis was. Ook helemaal geen bel gehoord.
Een geluk dat ze thuis was en dat de afzender haar had geattendeerd dat het pakketje was geleverd.

16. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf bezorgt de pakketten niet…

Dit bedrijf bezorgt de pakketten niet op de aangegeven datum of helemaal niet. Je krijgt een email dat er niemand thuis is en er een ander afspraak gemaakt moet worden.
Dit is glashard gelogen want de ontvanger is de hele dag en avond thuis.
Zelfs geen bericht in de brievenbus of bij de buren afgeleverd.
Ze zijn gewoon niet gekomen!!
Ik heb een nieuwe bezorgdatum moeten inplannen.
Update; op de nieuwe datum zijn ze ook niet gekomen. Dit keer hebben ze helemaal niets laten horen!!

14. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin