Heel vlot onze geboortekaartjes kunnen ontwerpen op de website. Uiteindelijk ook heel blij met het resultaat. Tot we nog extra kaartjes moesten bijstellen. Plots hadden de kaartjes een andere kleur wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super fijne service, prachtige kaartjes en snelle levering! Ook hebben we een leuke geboortevlag hangen van hun. Mooie kwaliteit en echt aan aanrader, staat zo gezellig! Wij hangen deze ook uit al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hebben een prachtig kaartje ontworpen en keken enorm uit naar de levering. Helaas kwam het pakket helemaal nat aan, wat natuurlijk erg teleurstellend was. Hoewel de fout bij de bezorgdienst lag en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hippe-Geboortekaartjes.nl is al meer dan 16 jaar de specialist in gepersonaliseerde geboortekaartjes in Nederland en België. In onze editor ontwerp je eenvoudig zelf; wij drukken met vaste kwaliteitscontroles en leveren snel. Prijzen, levertijden en papiersoorten zijn vooraf helder en je kunt eerst een proefdruk bestellen om ons product te testen. Gaat er iets mis, dan lossen we het uiteraard snel en netjes op. We zijn transparant over onze service: op onze site vind je een stap-voor-stap uitleg over bestellen, papier en afwerking, plus duidelijke voorwaarden voor herdruk of nalevering. Onze jarenlange klanttevredenheid is onafhankelijk onderbouwd met 20.000+ geverifieerde beoordelingen via Trusted Shops (publiek profiel). Waarom aankomende ouders voor ons kiezen: een grote, trendy collectie van professionele ontwerpers; consistente kleur- en drukkwaliteit; opties zoals folie/reliëf en bijpassende adreslabels; en de mogelijkheid om later eenvoudig bij te bestellen. Hippe-Geboortekaartjes.nl staat voor betrouwbare kwaliteit, duidelijke informatie en persoonlijke service — al jaren. Vragen? Ons klantenserviceteam reageert snel via verschillende kanalen.
Arnhemse Bovenweg 180, 3708 AH, Zeist, Hollanti
- info@hippe-geboortekaartjes.nl
- hippe-geboortekaartjes.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De mooiste geboortekaartjes en bord
Hele mooie geboortekaartjes voor ons zoontje Luca laten drukken en ontwerpen via hippe geboortekaartjes. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en de kleuren komen perfect uit. Krijgen er al veel complimenten over van iedereen. De service is ook echt heel goed. Na een grote bestelling deed ik een verzoek voor een digitaal kaartje, binnen no time was dit geregeld. De klantenservice reageert super snel en is heel vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden hier kaartjes te bestellen. Tevens het geboortebord ook hier besteld en super tevreden over!
Voor de 2de x onze geboortekaartjes…
Voor de 2de x onze geboortekaartjes hier besteld. Zeer vriendelijk geholpen, snelle verzending en goede communicatie via de klanten service!
Top geboortekaartjes en klantenservice
We hadden eerst een geboortekaartje op het oog bij een ander bedrijf, maar zagen een geboortekaartje hangen van deze firma en hebben dan deze gekozen last minute.
Het samenstellen van het kaartje is makkelijk en vlot. Ook is de website gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk en is er zeer veel keuze over hoe je het samenstelt.
We hebben de kaartjes besteld in de avond en de dag erna was het al binnen, dus de snelheid van verzenden is top!
Maar bij aankomst zagen we dat de kaartjes reclame bevatte, wat we niet wouden. Achteraf bleek dat je deze moet verwijderen tijdens het samenstellen van de kaartjes, wat wij niet gezien hadden.
We hebben toen contact gehad en ze hebben rap nieuwe kaartjes gestuurd zonder reclame en op hun kosten, wat heel klantvriendelijk is.
Kortom, een hele goeie website met hele mooie kaartjes en veel keuze en we zullen deze in de toekomst ook gebruiken.
Ps: doe eerst een proefdruk op voorhand, zo weet je zeker dat alles is zoals je wilt. Ze bieden dit aan en wij hadden dit beter ook gedaan om fouten te vermijden. Maar doordat we last minute deden, kon dit niet.
Voor het bedrijf zelf, misschien beter aangegeven dat er reclame opstaat en je dit kan verwijderen indien gewenst, zo voorkom je problemen en nodeloos 2de druk.
Ik had een vraag over het geboortebord…
Ik had een vraag over het geboortebord en heb via de mail contact opgenomen. Ik werd via de mail snel geholpen en hadden ze al meegekeken naar het bord voordat ik reactie had. Dit was heel erg fijn. Toen ik nog een laatste check vraag had gesteld, kreeg ik ook weer snel de bevestiging dat alles goed stond. Heel erg fijn, snel en vriendelijk geholpen. Overigens waren de proefdrukken ook snel binnen en waren wij daar enthousiast over.
Kwaliteitsprobleem maar degelijk opgelost door klantenservice
Wij bestelden onze geboortekaartjes, enveloppen en sluitstickers bij Hippe Geboortekaartjes.
Over de kwaliteit van de sluitstickers zijn we heel tevreden. Ze zijn mooi afgewerkt en voldeden volledig aan onze verwachtingen.
Bij het uitpakken van de geboortekaartjes en enveloppen merkten we helaas wel enkele kwaliteitsproblemen op. Bij meerdere geboortekaartjes waren in alle hoeken druksporen zichtbaar en ook verschillende enveloppen vertoonden vuile plekken.
We namen contact op met de klantendienst en waren aangenaam verrast door hun snelle en vriendelijke reactie. Er werd niet moeilijk gedaan over onze melding en we kregen meteen de keuze uit twee klantgerichte en correcte oplossingen. Die professionele aanpak gaf ons veel vertrouwen en zorgde ervoor dat het probleem snel en naar tevredenheid werd opgelost.
Fouten kunnen altijd gebeuren, maar de manier waarop een bedrijf ermee omgaat maakt het verschil. Daarin heeft Hippe Geboortekaartjes voor ons echt het verschil gemaakt.
Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en zouden er in de toekomst opnieuw bestellen.
Ik had een probleem met de levering en…
Ik had een probleem met de levering en heb hun hulp gevraagd. Na wat mails heen en weer zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Ze reageren snel en beleefd. Staan voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt. De kwaliteit van dit bedrijf is echt heel goed. Ik zou het aanbevelen als je kaartjes nodig hebt. Mijn complimenten voor dit toffe bedrijf.

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Wij hadden een fout in onze bestelling
Wij hadden een fout in onze bestelling, hierna Hippe Geboortekaartjes gemaild en zij hebben een nette passende aanpassing kunnen betekenen voor ons. Onze dank is groot en zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Mooie exemplaren en de klantenservice…
Mooie exemplaren en de klantenservice helpt enorm goed.

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Top website voor de mooiste geboortekaartjes!
Al tweemaal bij Hippe Geboortekaartjes de geboortekaartjes van onze kindjes besteld en ik ben super tevreden over de kwaliteit en snelle levering!
Verder ben ik altijd heel snel geholpen als ik een vraag had. Ik zou Hippe Geboortekaartjes zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Service hoeft u hier niet te…
Service hoeft u hier niet te verwachten. We bestelde eerste een sample, super leuk en snel geleverd.
Vanaf daar begon de ellende! Vele pogingen gedaan om te sample te bestellen in veelvoud. Uiteindelijk weer een sample besteld, een mail gestuurd dat ze de order moeten aanpassen naar veelvoud tegen extra betaling aan onze kant.
Reactie: uitverkocht, fout op de webshop. Er is een alternatief beschikbaar. Klik hier voor de aanpassing, alles is overgezet en gecontroleerd. Wat blijkt, stond iets fouts overgezet. Ca. 1 a 2 uur de betaling kwamen wij hier achter en gelijk gemaild. Reactie was: Sorry, kunnen niks voor je betekenen, order is al doorgezet.
Service? Dikke 1, owja en het geld voor de sample moesten wij ook nog eens een aparte mail voor sturen om deze 7 euro teruggestort te krijgen. Dit moesten ze even doorzetten naar de juiste afdeling bij navraag.
Hooguit schandalig, hou de 7 euro maar... consument: Bestel ergens anders.

OPGELET: Teleurstellende kwaliteit en misleiding
OPGELET: Misleidende prijstool en teleurstellende drukkwaliteit
Hoewel de ontwerptool erg gebruiksvriendelijk is, raden wij deze website niet aan. De prijscalculator klopt simpelweg niet. Onze kaartjes bleken bij het afrekenen ineens € 150,- duurder te zijn dan de indicatie. Volgens de klantenservice lag dit aan de foliedruk die we aan hadden moeten vinken in de calculator, maar die optie bestaat helemaal niet in de tool. Omdat ik net bevallen was, had ik geen tijd om elders opnieuw te beginnen en heb ik toch besteld. De aangeboden 5% korting maakte het prijsverschil helaas niet goed. Ze weten goed dat je, na zoveel designwerk, niet plots na de bevalling op zoek kan naar een nieuwe provider.
Na ontvangst bleek ook de kwaliteit teleurstellend. De kaarten zijn ongelijk geprint (sommige hebben een witte rand van een paar millimeter) en er zitten kleine beschadigingen op de randen. Heel jammer voor zo'n duur product in een speciale periode.

Opgelost!
Er was wat mis gegaan met onze bestelling. Via de mail werd er super snel gereageerd en hebben zij gezorgd voor een goede oplossing. Hele fijne service!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Geboortekaartjes besteld en was iets mis gegaan met de kleur. Meerdere keren contact gehad met Iris die me ontzettend goed heeft geholpen en mee dacht voor een oplossing. Alles is goed gekomen met dank aan Iris! Hele fijne service en een mooi geboortekaartje.

Super fijne service
Super fijne service, prachtige kaartjes en snelle levering!
Ook hebben we een leuke geboortevlag hangen van hun. Mooie kwaliteit en echt aan aanrader, staat zo gezellig! Wij hangen deze ook uit als ons zoontje jarig is, met een ballon met leeftijd erop.
Wij hadden nog eens extra geluk want wij wonnen de 'glazen bol' actie. Maar ook als we deze niet gewonnen hadden, hadden we ons kaartje hier besteld.

Memorybox
De memoryboxen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Contact en service is top! Ik kan iedereen aanraden hier een bestelling te plaatsen.

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Goede service en fijne communicatie.
Goede service en fijne communicatie.
Geboortekaartjes hadden een spelfout, na bellen kwamen ze met een passende oplossing.
Na te mailen werd er direct gereageerd!
Wij raden het zeker aan!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Ik ben net bevallen van ons zoontje en…
Ik ben net bevallen van ons zoontje en had de geboortekaartjes besteld zonder ze aan te passen. Hij is 7 dagen vroeger gekomen dan zijn uitgerekende datum. Wij hebben hun direct gemaild en zij hebben ons direct goed verder geholpen en deze bestelling nog helemaal aangepast zoals wij het wouden! Top service en top kwaliteit

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Wij maakten voor de 2de keer onze…
Wij maakten voor de 2de keer onze geboortekaartjes bij Hippe geboortekaartjes. Net als bij ons eerste dochtertje zetten de een gepersonaliseerde tekening op het kaartje. Dit ging via mail en werd meteen in orde gebracht.
Bij het 2de kaartje lieten we het door jullie controleren. Zelfs op zaterdag werd hier voor gekeken en heel snel op geantwoord!!
Een echte aanrader wat service betreft, maar ook qua kwaliteit!!
Een grote dank je wel!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Top ervaring met dit bedrijf
Top ervaring met dit bedrijf. Zeer mooie geboortekaartjes ontvangen. Ik had een fout gemaakt met het teveel bestellen van de sluitzegels. Deze fout is meteen recht gezet en heel goed afgehandeld! Ik raad iedereen aan om hier je geboortekaarten te bestellen!

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes
Super goed geholpen met het…
Super goed geholpen met het perfectioneren van mijn ontwerp!