Kaartje2go Arvostelua

1 902
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Via " brievenbus " post pakketje ontvangen met 2 zgn laboratorium buisjes voor droogbloemen. Helaas bij open was er 1 kapot gegaan onderweg. Gemaild en wat een service!!!! Excuus namens kaartje2... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

OPLICHTING!! Niet te geloven bijna 30 euro kwijt geen antwoord op mijn telefoon, druk druk kunnen niet opnemen!! Ongelooflijk nou mijn geld weg!! Ik ga juridische stappen ondernemen!! Alice Van der H... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kaartje2go heeft mij heel erg geholpen nadat mijn herinneringkaartjes niet waren aangekomen bij mij door de bezorgingsdienst. Ze waren bijzonder meelevend en bode nieuw gedrukte kaartjes aan samen m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor een verjaardag wilde ik een leuk, persoonlijk kaartje sturen. Leuke kaartjes zijn te vinden, persoonlijke kaartjes zijn daarvan te maken. Simpel met wat klikken. Kosten zijn niveau Bruna. Het gem... Näytä lisää

1. Korttikauppa

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Kaartje2go en wij maken wenskaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij zelf jouw kaart en wij helpen je er een handje mee. Dat is het concept: zelf de mooiste kaarten maken met een mooie foto. Of met een ontwerp uit onze kaartengalerij waar je keuze hebt uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten uit prachtige collecties: het grootste aanbod van Nederland!

Erinomainen

(1 902)

328 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Kaart met track en trace gekocht

Kaart met track en trace gekocht. Zou worden bezorgd op 21 juli is bezorgd op 25 juli.

25. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Wat vervelend dat je kaart later is bezorgd dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak!
We hebben je een e-mail gestuurd met meer informatie en een passende oplossing. Hopelijk kunnen we het samen oplossen.

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastische service van Kaart2Go!

Een speciaal compliment voor Joëlla van Kaart2Go. Toen bleek dat mijn kaartbestelling mogelijk te laat geleverd zou worden, heeft zij direct meegedacht en een extra spoedbestelling geregeld, waardoor de kaart alsnog op tijd is bezorgd.

Deze persoonlijke benadering en uitstekende service maken echt het verschil. Je merkt dat de klant op de eerste plaats staat. Bedankt voor de zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Deze positieve ervaring zorgt ervoor dat ik Kaart2Go met veel plezier en vol overtuiging aanbeveel!

24. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Wauw, wat een prachtig compliment! Het is ontzettend fijn om te horen dat het met de extra spoedbestelling alsnog helemaal op tijd is goedgekomen. Ontzettend bedankt voor je vertrouwen, je prachtige aanbeveling en dat je de moeite hebt genomen om dit mooie bericht te sturen. Heel graag gedaan namens het hele team van Kaart2go, en heel graag tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, ruime keus in kaarten en altijd op tijd ontvangen. En fijne aanbiedingen van bijvoorbeeld een gratis postzegel.

24. heinäkuuta 2026

Goedenavond,

Dank je wel voor je mooie review. Het doet ons goed dat je blij bent met onze service, het assortiment en de bezorging. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit te laten weten.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een fout gemaakt met de rouw…

Ik had een fout gemaakt met de rouw bedankt kaarten. In mijn verdriet een fout gemaakt. En nadat ik dit vriendelijk had gemeld via de mail werd dit binnen een kwartier geregeld. Hoe fijn als een bedrijf je ziet als klant!

22. heinäkuuta 2026

Goedemorgen Annefleur,

We zijn blij om te lezen dat we je goed en snel hebben kunnen helpen in deze moeilijke periode, je hebt dan immers genoeg andere zorgen aan je hoofd. We helpen je graag.

We wensen je veel sterkte en kracht toe. Dankjewel voor je mooie woorden en review.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service van kaart 2go.

Geweldige service van kaart 2go.
Ik kwam er achter dat ik een kaart in een meisjes kleur rose had besteld voor een jongetje. Een belletje of dat veranderd kon worden in de blauwe kleur.
Geen probleem werd gelijk geregeld.
Dat is voor Kaartje 2 go een vette 10 waard.
Een aan rader voor kaartjes via
Kaartje 2 Go Fred altijd tevreden

22. heinäkuuta 2026

Goedenavond Fred,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het personaliseren van deze kaart. Bedankt voor alle mooie complimenten, daar worden we blij van!

Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat natuurlijk graag.

Nika van Kaartje2go

Saanut 5/5 tähteä

Fijne website en goede service.

Fijne website en goede service.
Kaart welke niet is aangekomen is direct opnieuw gestuurd.

1. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor de mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze website en service. Dat vinden we heel belangrijk. Hopelijk zien we je weer eens terug voor een volgend kaartje!

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige kaarten, maar wordt te duur

Prachtige kaarten, eenvoudig om teksten te veranderen , foto plaatsen enz maar helaas het wordt nu toch echt te duur, ik moet gaan selecteren en dat is jammer bijna 5 euro voor een kaart en zegel, kan beter een appje sturen
En die bonus die je kunt verdienen, kom op zeg, je kunt beter niks doen, dit is wel heeel minimaal

1. heinäkuuta 2026

Goedenavond,

Bedankt voor je eerlijke review! Leuk om te lezen dat je onze kaartjes zo mooi vindt en het ontwerpen soepel verloopt, maar jammer dat je de prijs te hoog vindt. We snappen dat je kritisch naar de kosten kijkt. Een appje is sneller, al blijft een échte kaart op de mat natuurlijk bijzonder.

We denken graag met je mee: wist je dat je bij de momenten op je kalender vaak een persoonlijke actiecode krijgt? Check zeker even je account of er nog eentje voor je klaarstaat, dat scheelt in ieder geval in de kosten!

Je feedback over de bonus nemen we mee; we willen natuurlijk dat dit als een beloning voelt.

Hopelijk helpt de tip en zien we je bij een volgend kaartje toch nog eens terug!

Grote sortering kaarten

Grote sortering kaarten. Kaart samenstellen gaat (redelijk) snel.

16. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn dat je tevreden bent en het je aardig snel afgaat met het samenstellen van een kaart! Mocht je hier eens vragen over hebben, laat het ons gerust weten.

Hopelijk tot bij een nieuw kaartje!

Aniek van Kaartje2go

Wat een vriendelijke service

Ongelooflijk. Ik snap dat ze meerdere awards hebben gewonnen. Ik had een stomme fout gemaakt, maar zij hebben mijn probleem opgelost (in avonduren zelfs veelvuldig contact gehad). Super vriendelijk, empathisch. Snelle reacties. Overzichtelijke site met vele mogelijkheden. Ik raad hen beslist aan!

19. heinäkuuta 2026

Goedemiddag Simone,

Wauw! Bedankt voor je mooie review, daar worden we heel blij van! Wat fijn om te horen dat we je hiermee zo goed hebben kunnen helpen, daar doen we het natuurlijk voor. We hopen je snel weer terug te zien bij een volgend kaartje.

Marlayn van Kaartje2go

Prachtige kaarten

Prachtige kaarten, op tijd bezorgd.
En ik heb er verder niks aan te doen.
En de ontvanger is altijd blij verrast.

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kaartje2go

Goedenavond, dank je wel voor je mooie woorden.

We zijn blij dat je de kaartjes mooi vindt en dat ze op tijd bezorgd worden. Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een kaartje in de brievenbus. Hopelijk zien we je gauw weer!

Saanut 3/5 tähteä

Misleidende tekst tijdige bezorging.…

Zaterdags verjaardagskaartje besteld voor bezorging op de daaropvolgende dinsdag.
Extra betaald voor Track&Tracé, omdat op de website staat dat tijdige bezorging voor meer dan 95% zeker is. Inmiddels donderdag en nog niet bezorgd. Zeer misleidend. Telefonisch waren ze uiteindelijk na 2 dagen, bereikbaar.
Ze vinden het heel vervelend, en storten hetgeen betaald is terug.
Daardoor alsnog 3 van de 5 sterren

16. heinäkuuta 2026

Goedemiddag,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt en dat je ons telefonisch niet te pakken kreeg. We helpen je natuurlijk graag bij deze situatie. Wil je je gegevens achterlaten? Dan nemen we graag contact met je op.

Tamara van Kaartje2go

Bezorging op juiste datum

2. heinäkuuta 2026

Goedenavond,

Dankjewel voor je positieve woorden! Fijn om te lezen dat jouw bestelling naar wens is bezorgd. Mocht je nog tips met ons willen delen hoe we jouw ervaring van 4 naar 5 sterren zouden kunnen brengen, dan lezen we dit graag in een mailtje naar info@kaartje2go.nl.

Tot het volgende kaartje!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het kaartje zaterdag besteld en…

Ik heb het kaartje zaterdag besteld en het was er pas woensdag!

13. heinäkuuta 2026

Goedenavond Margot,

Dankjewel voor het achterlaten van je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Kaartjes die in het weekend worden besteld, worden op maandag verstuurd. De post mag er twee dagen over doen om brievenbuspost te bezorgen. Sorry als dat niet duidelijk is geweest.
We vragen via Trustpilot om meer informatie, zodat we hopelijk nog even direct contact me je kunnen hebben.

Anneleen van Kaartje2go

Niet houden aan bezorgtijden

Een kaart met fruitmand op dinsdag 7 juli besteld voor een zieke kennis die in het ziekenhuis ligt. Tot op heden nog steeds niet bezorgd. Het is vandaag zaterdag 11 juli. Bij track en trace staat elke keer “Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt. Het lukt vandaag niet je pakket te bezorgen. “

Terwijl er door Kaartje2go geadverteerd wordt de volgende dag te bezorgen.

11. heinäkuuta 2026

Goedenavond,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer en vervelend dat de kaart met de fruitmand nog steeds niet is bezorgd bij je zieke kennis, zeker nu de bezorging al dagen vertraging oploopt. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit direct voor je op te lossen. Hopelijk kunnen we het zo alsnog netjes voor jou en de ontvanger regelen.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd optijd,en mocht er wat mis gaan…

Altijd optijd,en mocht er wat mis gaan word het goed opgelost.

3. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor!
Hopelijk tot een volgend kaartje.

Saanut 5/5 tähteä

wat een fantastische persoonlijk service!

Wat een fantastische persoonlijke service!
Onlangs heb ik een tegeltje besteld voor ons veel te vroeg overleden hondje. Nu wilde ik er graag 2 bestellen, maar dit lukte mij niet in het systeem. Klantenservice gebeld en zij kon het aanpassen in het systeem. Ze zag de bestelling en condoleerde mij meteen en wenste mij sterkte met het verlies. De tegeltjes zijn bezorgd en super blij mee. Een paar dagen later een kaart van de klantenmedewerkster in de bus met een zeer persoonlijke tekst om ons nogmaals sterkte te wensen met ons verlies. Ik was er helemaal ontroerd van, zo super lief!

30. kesäkuuta 2026

Goedenavond Jeanette,

Wat ontzettend fijn om te horen dat we je hiermee hebben kunnen helpen, daar doen we het natuurlijk voor! Je verhaal raakte ons, waardoor we je inderdaad een kaartje hebben gestuurd, fijn om te horen dat je deze zo kan waarderen. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We staan voor je klaar.

Marlayn van Kaartje2go

Genoeg te kiezen

Genoeg te kiezen, goede service.

2. heinäkuuta 2026

Goedemorgen Marion,

Dankjewel voor je complimenten en 5 sterren! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons aanbod en onze service. We helpen je altijd graag!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een goede service van Kaartje2go!

Wat een goede service van Kaartje2go!
Kaartje met pakketje was niet aangekomen.
Even gebeld met Kaartje2go, zij hebben kosteloos een nieuwe kaart met pakketje gestuurd.
Nu is de kaart met pakketje wel aangekomen!
Jullie verdienen 10 sterren!!🤩
Hartstikke bedankt voor deze geweldige service.

5. heinäkuuta 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat het pakketje uiteindelijk goed is aangekomen en dat we dit voor je hebben kunnen oplossen. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor.
Hopelijk tot een volgend kaartje!

Saanut 1/5 tähteä

Hoezo komt mijn kaart niet op tijd??

Wat gaat er hier mis?
Ik maak op 30 juni een bestelling voor bezorgen van een kaart voor op 3 juli.
Vandaag is het 4 juli en de kaart is nog steeds niet bezorgd. Wanneer wordt ie nu bezorgd??
Als je weet dat post.nl er 2 dagen over mag doen om te bezorgen, dan stuur je de kaart op 1 juli toch al door!! Belachelijk dat hier niet is over nagedacht. Bestel niet snel een kaart meer via kaart2go helaas!

30. kesäkuuta 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je review. Wat vervelend dat je kaartje nog niet bezorgd is. We hebben via Trustpilot informatie opgevraagd, zodat we je hiermee verder kunnen helpen. Je mag ons uiteraard ook een mailtje sturen op info@kaartje2go.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk om een kaartje te maken op…

Makkelijk om een kaartje te maken op kaartje2go. Ik maak hier dus ook altijd gebruik van. Het enige minpuntje is de prijs. Relatief is een kaartje sturen via zoiets als dit erg duur, maar het leuke is je kan punten sparen en daardoor kan je korting krijgen.

4. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je mooie review. We vinden het heel fijn dat je het makkelijk vindt om een kaartje te maken bij ons. Gelukkig hebben we regelmatig leuke kortingsacties. Hopelijk zit er vaak iets tussen wat bij jou past.

Joëlla van Kaartje2go

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin