Hab am 21.04 nach 18 Uhr bestellt und hatte meine Bestellung Zuhause am 23.04 kurz nach 13:00 Uhr Alles sauber verpackt, Produkte tippitoppi
Unseriöser geht es kaum. Versucht bei einem 4 Euro Artikel zu betrügen. Deoroller nie erhalten, immer dubiose Ausreden am Start. Musste Paypal einschalten und der Fall wurde zu meinen Gunsten entschi... Näytä lisää
Het bestelde product (DJ koffer) had vertraging in het containervervoer waardoor het bijna 2 weken later verwacht werd, Iwonatec bood daarop de mogelijkheid het product in een andere kleur, zwart ipv... Näytä lisää
A good reliable retailer, from my recent experience. I ordered some aftershave. It was shipped almost immediately and arrived in a couple of days in good condition from Germany to France. Also, GL... Näytä lisää
Stapper Str. 36 - 38, 52525, Heinsberg
- +49 (0) 2452 97708-0
- info@iwonatec.com
- www.iwonatec.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Beste,
Beste,
Wat mij verbaaste was dat ik DHL als bezorger heb opgegeven en dat 1pakket door DHL werdt bezorgd en 1 pakket later door Post.NL.
Ik verwachte 1 zending door DHL
Verder ben ik tevreden, alles is bezorgd.
Maar ik moest er wel 2x voor thuis zijn. En het gevoel blijft
Waarom niet 1 zending door DHL?.
Ik bestel als ik nodig heb en heb geen klachten over IwonaTec.
Een verder tevreden klant.
Snelle levering.Goede producten.
Keurige en snelle levering van de door…
Keurige en snelle levering van de door mij bestelde dvd boxen.
Bestelling werd zeer vlot afgeleverd in…
Bestelling werd zeer vlot afgeleverd in prima conditie. Zeer tevreden! Complimenten.
Iets vertraging met de verzending
Iets vertraging met de verzending, verder goede kwaliteit en uitstekend verpakt.
nette afhandeling van bestelling
Draak van een website.
Iwona is snel, voordelig, behulpzaam.
Ze hebben een groot assortiment.
Daarop aansluitend hetgeen wat minder goed is:
Een minpunt is, dat er wat betreft de website geen doorkomen aan is.
Men hoeft slechts op zoek te zijn naar een enkel artikel (wat overigens mij niet lukt) om een lawine aan artikelen over je heen te krijgen. De filterinstellingen zijn volgens mij niet goed.
Dit kost ze veel klanten.
Ik mailde hier al eerder over overigens.
Vlugge levering en alles in tiptop-staat
Het is nu meer dan 2 weken dat ik iets…
Het is nu meer dan 2 weken dat ik iets bij jullie besteld heb maar ik heb hem nog steeds niet binnen meerder keer contact gehad met jullie maar zonder resultaat ik moet zelf achter na gaan ik vind het niet kunnen want ik heb bepaalt voor de zending
Afgeleverde bestelling
Aardige vrouw. Volledig naar wens afgeleverd.
Ze maken waar, wat ze beloven!
Ze maken waar, wat ze beloven.
Snelle levering, perfect.
Zeer snelle en nette levering van het…
Zeer snelle en nette levering van het bestelde product
Dvd+r besteld en op tijd ontvangen on…
Dvd+r besteld en op tijd ontvangen on perfecte staat
DHL00340433951323034450
Goedemiddag,
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen!
Ik hoop en vertrouw erop dat het snel bezorgd zal worden.
Met vr. groet Fam. Kooij
er is geen betere Kukident te krijgen…
er is geen betere Kukident te krijgen hij laat niet los en houd de hele dag prima kwaliteit
Prima prijs, levering duurde lang
De prijs is prima, assortiment ook. De vertaling van de website uit het Duits laat op sommige punten nogal te wensen over, maar het is allemaal wel te vinden.
Levertijd is me erg tegen gevallen. Er wordt geadverteerd met vandaag besteld, morgen in huis, maar toch heeft het 11 dagen geduurd voordat ik mijn bestelling in huis had... terwijl voor zover ik kan zien alles op voorraad was.
Bestelling was verder wel prima verpakt en is goed aangekomen.
Snelle levering.
Snelle levering.
Produkt functioneert goed.
Snel en goed afgeleverd
Na mijn aankoop werd mij verzocht om…
Na mijn aankoop werd ik gevraagd om meer spullen te kopen, omdat ze er niet uitkomen met de verzendkosten. Ik ben een transactie overeengekomen en heb verzendkosten betaald. Raar dus om op terug te komen.
Hierna heb ik het verkeerde pakket ontvangen. En iemand anders mijn pakket. Nu moet ik de verzendkosten voorschieten / declareren bij Iwonatec.

Vastaus yritykseltä IwonaTEC
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.