ZEER TELEURGESTELD IN DE PREMIUM SERVICE VAN IMMOWEB Ondertussen staat mijn zoekertje al 20 dagen online met een Premium-pakket, maar het bijhorende raambord heb ik nog steeds niet ontvangen.... Näytä lisää
Je recommande vivement Immoweb car grâce à eux, j’ai pu tomber sur une superbe agence immobilière qui se trouve à Mons c’est l’agence IMMOTOP. J’ai pu vendre ma maison en mois de quatre mois. Je recom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles loopt perfect tot aan kortingscodes/betaling Telkens ik mijn kortingscode wil ingeven verschijnt er 'servers reageren niet, probeer later opnieuw'. Deze boodschap krijg ik al dagen. Betale... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
So many dreams, one address.
Rue aux Laines, 70, 1000, Brussels, Belgia
- +3223332506
- annonces@immoweb.be
- www.immoweb.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
ZEER TELEURGESTELD IN DE PREMIUM…
ZEER TELEURGESTELD IN DE PREMIUM SERVICE VAN IMMOWEB
Ik heb hiervoor al contact opgenomen met de klantendienst. Daar kreeg ik te horen dat ze ermee bezig zijn, maar ondertussen zijn we weer dagen verder en is er nog altijd niets geleverd. Ik heb inmiddels ook een e-mail gestuurd.
Een raambord is vooral belangrijk in de eerste weken dat een woning te koop staat. Als het pas weken later aankomt, heeft een groot deel van de meerwaarde ervan weinig nut meer.
Voor een Premium-pakket, waarvoor je toch behoorlijk wat betaalt, verwacht ik een betere en snellere service. Na 20 dagen nog steeds geen raambord en zelf meerdere keren achter de service moeten aangaan, vind ik echt niet kunnen.
Op dit moment heb ik dan ook absoluut niet het gevoel dat je waar krijgt voor je geld.
Pour moi location et vendre immobilier…
Pour moi location et vendre immobilier c’est le meilleur site plus facile
Convivialité du site Immoweb et professionalisme de leurs collaborateurs
Le site Immoweb est fort convivial, agréable à utiliser et donne une estimation fiable du marché, renseigne automatiquement les agences immobilières des environs.
Il est prévu messages & entretiens téléphoniques de suivi par des collaboratrices d'Immoweb qui donnent des pistes supplémentaires de réflexions.
Alison m'a suivi durant plus de 6 mois en restant fort à l'écoute de mes besoins en fonction de l'évolution du dossier, avec respect des priorités de chacune des parties, me proposant et m'expliquant bien les services supplémentaires auxquels j'ai accès en cas de réelle utilité: c'est précieux, merci à elle.
La proposition de Immoweb de confronter…
La proposition de Immoweb de confronter 3 agences immobilières le même jour à une heure différente afin de vendre notre maison, nous a permis de sélectionner l’agent immobilier et de mettre rapidement en vente. Le bien a finalement été vendu en 48 heures. À recommander
Le support d’Ines d’Immoweb m’a permis…
Le support d’Ines d’Immoweb m’a permis de trouver rapidement une société immobilière et grâce à son suivi la maison a été très rapidement vendue.
Un grand merci pour cette aide
Dankzij Immoweb de ideale makelaar gevonden
Na onze waardebepaling op Immoweb zijn we dankzij de opvolging van Alison bij Immovasta terechtgekomen voor de verkoop van onze woning met een heel succesvolle verkoop als resultaat. Fantastisch en dankjewel!
0 service
Bij het herplaatsen van een verlopen zoekerje anderhalve week geleden koos ik voor een publicatie van 2 maanden. Ik betaalde hiervoor 105.37 euro. Als ik mijn zoekertje open merk ik dat het helemaal achteraan staat, dat er niet bij staat nieuw en dat mijn statistieken van het zoekertje gewoon doorlopen alsof het zoekertje al anderhalve maand online staat. Ik contacteer een medewerker 2 dagen na publicatie telefonisch. Deze toont begrip maar zegt me te mailen naar een dienst met meer bevoegdheid. Dit doe ik dezelfde dag , een week nadien heb ik nog geen reactie op mijn mail. Ik contacteer weer een medewerker , deze doet hetzelfde verhaal en toont begrip en zou zelf een andere collega mailen om hem erop te wijzen dat ik nog geen antwoord kreeg op mijn mail. In mijn mail had ik voorgesteld deze vergissing recht te zetten en mijn zoekertje als NIEUW en VOORAAN te plaatsen ofwel me te laten betalen voor een verlenging en een terugstorting te doen van het teveel betaalde bedrag. HEEFT U AL REACTIE GEHAD BESTE LEZER ? IK NIET !!!
Immoweb fiasco
Op 22/6 wilden we ons huis te koop zetten op Immoweb. Eerst waren er problemen met de server waardoor het niet lukte. Toen het uiteindelijk wel lukte, stonden de foto's in de foute volgorde. We hebben alles geprobeerd maar kregen dit niet aangepast. We hebben verschillende keren gebeld en kregen telkens iemand anders onprofessioneel aan de lijn die ons keer op keer garandeerde dat ze het first thing gingen oplossen, wat nooit gebeurde. We kregen ook steeds andere informatie voorgelogen: 'Het staat als eerste op de planning om 9u morgenvroeg.', bel je de volgende dag terug 'Het staat deze namiddag ingepland.'... De zo belangrijke eerste indruk van onze woning was eraan, wat ongetwijfeld een grote impact had, aangezien de eerste foto helaas die van de kleinste ruimte was... en nu, een week later, nog steeds is. We betaalden hiervoor 180,59€, ironisch genoeg voor het pakket met meer en grotere foto's. Dit was het dus absoluut niet waard, zeker niet gezien de slechte service - of eerder de slechte communicatie en het totale gebrek aan service. Vroeg je naar compensatie of herpublicatie, werd je afgewimpeld. Schandalig! Ik neem contact op met TestAankoop en raad Immoweb ondertussen ten zeerste af. Gelukkig konden we de woning zonder enig probleem én voor een fractie van de prijs te koop zetten via Immoscoop, waarlangs heel wat potentiële kopers ze vonden. Maak dus niet dezelfde fout als wij: bespaar je veel geld, moeite en gedoe met Immoweb en ga ineens voor Immoscoop!

Vastaus yritykseltä Immoweb
Cette plate-forme propose de signaler…
Cette plate-forme propose de signaler les annonces frauduleuses etc... J'ai visité 2 logements présenté comme des appartements de standing, sur l'annonce, et la réalité est que ces logements sont dans un état d'insalubrité in admissible mais immoweb pretend ne rien avoir constaté d anormal hors qu'il n'ont rien pu vérifié car j'ai obtenu leur réponse juste quelques heures après mes signalement en soirée. Site pas fiable et mal géré par de simple algorithmes. Vous demandez plus d'informations IMMOWEB et bien tâchez de lire vous même les signalements de fraude au lieu de laisser faire vos algorithmes inutile car vous ne respectez pas les lois en laissant de fausses annonces en lignes malgré des signalements avec preuves à l'appui. Mais bon L'IPI va s'en occuper. Bonne chance car tous les signalements que vous avez refusé par mails ont été transmis. Fin de session définitive.
Zeer onprofessionele klantendienst
Zeer onprofessionele klantendienst. Callcentermedewerkers kunnen op geen enkele vraag antwoorden over kwaliteit foto's bij desktop en mobile. Zoekertje opnieuw plaatsen na 1.5 dag mislukte verkoop: krijg ik als antwoord test het eens uit en dan zal je zien welke prijs je krijgt. Goede periode om zoekertje te plaatsen: dit weten wij niet. Echt? Het gaat om de zogenaamde 'grootste immowebsite' en jullie werken met onprofessionele mensen!
Justine est d'excellent conseil et son…
Justine est d'excellent conseil et son approche très professionnelle. Merci
IMMOWEB : offre mensongère!
Actuellement la publicité de Immoweb est MENSONGERE. Pour un compte PREMIUM, ils annoncent la possibilité de publier jusqu'à 100 photos de votre bien à vendre. ET une fois avoir payé 345 euros, vous découvrez que vous ne pouvez en publier que 30!! ce qui fait une énorme différence, mais TROP TARD c'est payé!
J'ai appelé le service clientèle poliment pour leur poser la question (pensant qu'il y avait un bug avec mon compte), et je me suis littéralement faites engueulée... Soit disant que je ne payais pas plus cher que pour 30 photos, que c'était le prix, que l'option serait bientôt active, etc... Sauf que ce n'est pas la question du prix. C'est une question de malhonnêteté dans l'offre!
De plus, mon annonce publiée, elle ne pourra pas être UP Gradée à "100 photos" quand l'option sera active (quand? ils ne savent pas). c'est donc trop tard, coincée avec 30 photos! A moins de payer à nouveau.
Merci IMMOWEB! Tromperie sur la marchandise...
A bon entendeur....
Bonne aide pour trouver la meilleure solution de vente
Après évaluation en ligne, bien aidé, bien guidé pour trouver la meilleure solution pour la vente de la maison
Foto uploads
Toen ik problemen had met het uploaden van de foto's naar de website, werd ik direct geholpen door de klantenservice. Geweldig!
Tres bon
Je remercie immoweb , ils m'ont permis de me mettre rapidement en contact avec une agence et de vendre mon bien tres rapidement :)
Merci
Très bonne expérience
Très bonne expérience. Ils m'ont mies en relation avec plusieur agence dont une où nous sommes très content. Century 21 Best House. Nous avons eu une conseillère immoweb à l'écoute et de bon conseils. Je recommande vivement. De plus ça n'engage rien de les écouter.
Plate-forme pratique et rapidité de…
Plate-forme pratique et rapidité de réponse. Personne sympathique et agréable, à l'écoute et réactive
Service très sérieux personne a…
Service très sérieux personne a l’écoute du client il s’occupe de vous du début à la fin de la vente à recommander
Ik probeer al een week iets aan te passen…
Ik probeer al een week om aanpassingen aan mijn geplaatst zoekertje te doen. Al zo'n 20x geprobeerd via gsm en PC. Helpdesk gecontacteerd. Ik krijg antwoord met hoe ik het de wijzigingen moet doen maar het werkt niet, nadien krijg ik geen reactie meer... Ik weet echt wel hoe ik met een PC moet werken dus daar ligt het niet aan...
Valse beloftes en onprofessioneel
Op 16 april zetten wij onze woning te koop online. Wij betaalden daarvoor 310€ en kozen voor het duurste pakket omdat er dan een gepersonaliseerd V-bord wordt beloofd.
Na 12 dagen en 3 telefoons met de klantendienst is er nog steeds geen enkele mail van Bpost die het versturen van het bord aankondigt. Wij hebben ondertussen zelf nog een bord gekocht. Deze valse beloftes en onprofessionele begeleiding zijn zeer teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Immoweb