Min kone og jeg prøvede at bestille en julegave inde fra deres hjemmeside. Varen var ikke på lager, men på vej. Ifølge telefonsamtaler med dem, ville varen være der snart og skulle blive sendt inden e... Näytä lisää

Virkelig dårligt på alle parametre... 28.12 bestilte jeg 6 varer. 10 dage senere kom 1 af dem så gik der yderligere 1 uge, så dukkede 3 yderligere op. De sidste modtog jeg aldrig. Ibob s... Näytä lisää

Første, men ikke sidste gang jeg har kontaktet iBob. - Bestilte den ønskede vare kl. 20.45 og modtog varen næste formiddag kl. 11.45 - altså vel at mærke en transport fra Esbjerg til modtageradresse... Näytä lisää

Jeg bestilte igennem mit arbejde nogle farvepatroner/papir til en fotoprinter mandag i uge 36. Der blev oplyst 2-3 dages levering, hvilket var fint, da vi skulle bruge printeren søndag i uge 36. To... Näytä lisää

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

5 t. arvostelua

Ringe service/kommunikation

Jeg har før købt i deres butik i Esbjerg og fået god service. Så derfor valgte jeg at handle hos dem på nettet. Det skulle jeg aldrig have gjort.
Jeg bestilte 2 blækpatroner (1 farve og 1 sort) d. 31/3 - 2020. Jeg modtog en pakke d. 1/4 - 2020 med 1 sort patron. Farvepatronen manglede. Jeg ringer samme dag for at høre hvordan og hvorledes. Han sagde så at den var til forventet levering senest d. 6/4 - 2020.
D, 3/4 - 2020 ringer jeg for at høre hvordan og hvorledes. Det kunne hun ikke svare på men ville få en til undersøge sagen og give et svar tilbage på mail. Jeg har stadig ikke modtaget farvepatronen og ringede i dag igen for at høre hvordan og hvorledes. Der blev jeg så lidt paf over at det var red office/scanoffice der svarede. Da det så var opklaret hvorfor det var dem der svarede så ville hun få hende jeg snakkede med d. 3/4 - 2020 til at ringe for patronen var ikke på lager (hvilket den var da jeg bestilte) og kom først på lager igen i påsken. Og jeg har ikke modtaget nogen besked om at den ikke var på lager. Men hende der skulle ringe, ringede så og fortalte det samme at den først kom på lager igen i påsken. Alt i alt en dårlig service og kommunikation. For da jeg bestilte patronerne var de begge på lager og der stod intet om på ordrebekræftelsen at farvepatronen ikke var på lager. Og har ingen mail fået på at den ikke er på lager, ej heller om at varen er pakket og sendt som der står på ordrebekræftelsen at man ville gøre.
Så nu må jeg vente til efter påske og se om jeg så også modtager den sidste del af min ordre. Jeg tør ikke engang håbe på at jeg gør. Så kan absolut ikke anbefale at handle hos dem.

6. huhtikuuta 2020

Utrolig dårlig styr på deres ordre

Utrolig dårlig styr på deres ordre, leverer varer der er afbestilt, og forlanger penge for varene. Kan ikke anbefales, find en anden leverandør til dine varer

20. lokakuuta 2019
iBob.dk-logo

Vastaus yritykseltä iBob.dk

Hej Kurt,

Her kan jeg vist ikke andet end sige at der er sket et stort kommunikations svigt fra vores side - da man i første omgang har afbestilt den samtidig med at man forsøger at sende den direkte til dig fra en af vores butikker. De får den så desværre ikke send med det samme og derfor bliver den først leveret ved dig 18/10 og det er under alt kritik, så derfor sørger jeg for at du får den farvede uden beregning.

Vi beklager fejlen,
Med venlig hilsen
Kundeservicechef
Katja Kvist

Blækpatronerne virker ikke

Blækpatronerne virker absolut ikke i min printer - fik tilsendt nye - virker heller ikke - min datter har mailet med Jer og sidst ikke fået svar - jeg har mailet til Jer og I gider ikke besvare - har skrottet min printer og købt en ny - heri virker Jeres farve patroner heller ikke - MEGET mærkeligt!!!
Der reklameres for JERES produkter men de duer jo ikke!!
ALLE Jeres råd er fulgt til punkt og prikke men med samme resultat nu i 2 printere - Dårligt I ikke gider besvare vore mails når det bliver “lidt besværligt” og få løst problemet - vi har ovenikøbet tilbudt at betale differencen på nogle anmodede ORIGINAL patroner som åbenbart skal til men uden held for respons 😠😠

12. lokakuuta 2019
iBob.dk-logo

Vastaus yritykseltä iBob.dk

Hej Berit,

Beklager at du ikke har fået noget svar på de defekte patroner i nu.
Men kan dog se at min kollega har svaret din datter på en mail der hedder m_haugshoej@hotmail.com den 12/9 med følgende besvarelse.

Hej Berit

Den mail som jeg kan se Maria har sendt d. 2/8 har jeg desværre aldrig fået.
Det virker meget mærkeligt, at den ikke vil godtage Blybird i farvet patron, når den godt vil i sort. Så burde det være begge i ikke kan få den til at køre på. Det eneste jeg kan gøre, er at lave en kreditnota på den farvede patron og sørge for at pengene bliver overført til jeres kort. Så kan i selv gå ind og bestille en ny original. Når i er privatkunde der handler med kort, er det desværre den eneste måde jeg kan gøre det på, da vi ikke kan hæve differencen på dit kort.

Så hvis i svare tilbage på følgende mail adresse info@ibob.dk så skal der nok blive taget hånd om tilbagebetalingen af dine defekte toner.

Beklager ulejligheden
Med venlig hilsen
Kundeservicechef
Katja Kvist

BONDEFANGERI!!! *iBob.dk*

Købte 2 pakker blækpatroner til min printer.
De/eller den ene kom,
hvor var den anden ?,
en 4 pak med XL blækpatroner.
Jeg ringede til iBob.dk,
her blev jeg sat på vente,
mens hørte jeg noget musik,
som jævnligt blev afbrudt,
af en stemme,
der sagde noget jeg ikke forstod.
Det lød lidt som en svensker,
der talte gebrokkent engelsk.
Ikke det bedste indtryk af iBob.dk.
Endelig igennem,
den manglende 4 pak XL blækpatroner var i restordre.
Havde jeg overset det,
da jeg bestilte ?.
NEJ, min 4 pak var "på lager", ellers havde jeg ikke købt den.
Jeg ringede igen til iBob.dk,
som beklagede,
damen fra kundeservice,
ville gå videre med dette,
hvilket hun åbenbart ikke gjorde,
da blækpatronerne stadig står "på lager" her flere døgn senere,
de kom aldrig til at stå i "restordre".
iBob.dk bruger denne fidus,
til at få kunder i nettet,
de sælger reelt noget de ikke har, det er BONDEFANGERI iBob.dk.
Jeg MANGLER min 4 pak,
XL blækpatroner,
som skulle være "på lager".
iBob.dk i snyder kunderne,
nu har i så en kunde mindre.
iBob.dk, hvornår ser jeg min 4 pak XL blækpatroner ?.
DE ER BETALT!!!
iBob.dk
er IKKE en professionel netbutik.
Her har jeg handlet for sidste gang.

17. heinäkuuta 2019

Igen igen, altid en fornøjelse at handle os jer!

Jeg takker og bukker pænt både for en vild hurtig dag-til-dag levering såvel for en overordnede god forbrugeroplevelse.

Desuden er jeres website med til at fuldende den gode forbrugerservice for en simpel, let tilgængelig og intuitiv produktsøgning, som gør det klart anbefalingsværdigt.

På gensyn

1. maaliskuuta 2019

Kun positive oplevelser.

Kun positive oplevelser.
Jeg har handlet ved ibob flere gange, og der er altid god kunderservice og hurtig levering. Kan varmt anbefale ibob!

21. joulukuuta 2018

Man kan regne med Ibob!

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med Ibob!! De har virkelig nogle kompetente medarbejder der levere en yderst tilfredstillende service. Jeg har tidligere haft problemer med lignende virksomheder, men man kan sgu regne med Ibob. :-)

Hilsen en meget tilfreds kunde.

18. joulukuuta 2018

Fremragende service og produkter

Super nem og vel organiseret hjemmeside. Jeg havde lige et spørgsmål der skulle afklares inden bestilling. Jeg kom igennem til en sød og venlig kvinde, som var meget behjælpelig og ydet en kanon service.

Helt sikkert min førsteprioritet fremadrettet :)

14. joulukuuta 2018