Præcist som lovet - 14 dage efter bestilling, så har jeg modtaget min pakke. Jeg var ellers lidt skeptisk, da jeg først efter min bestilling, kiggede efter her på TrustPilot. Men jeg har ikk... Näytä lisää

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Præcist som lovet

Præcist som lovet - 14 dage efter bestilling, så har jeg modtaget min pakke.

Men jeg har ikke haft nogle problemer vedr. bestillingen/modtagelse - samt leveringstiden. Alt var som lovet/(be)skrevet.

Så alt i alt - 4 stjerner herfra.

God dag til alle der måtte læse dette. 👌

16. huhtikuuta 2026

Vildledende og tvivlsomt produkt

Jeg vil kraftigt fraråde at handle hos lunzo.dk.

Jeg bestilte en creme med oplyst leveringstid på 5–14 hverdage. Der var ingen tracking eller opdatering undervejs, og da jeg kontaktede dem, fik jeg blot et standardsvar om, at man skulle vente op til 60 dage, hvilket er helt urimeligt.

Da varen endelig ankom, var det endnu værre: Produktet havde “Made in China”-mærkater klisteret ovenpå emballagen, flere steder, som tydeligvis ikke er en del af den originale pakning. Det giver alvorlig tvivl om produktets oprindelse og ægthed.

Jeg føler mig vildledt i forhold til, hvad jeg har købt, og kvaliteten virker ikke troværdig. Hele oplevelsen bærer præg af manglende gennemsigtighed og useriøs forretningspraksis.

Køb et andet sted, det her er simpelthen ikke pengene værd.

8. huhtikuuta 2026

Hold jer langt væk – Billigt bliver hurtigt dyrt

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at handle her. Selvom vi skriver 2026, opererer dette firma med et serviceniveau, der hører fortiden til Du bør finde et andet sted at lægge dine penge. Kunderservice og levering er elendige.
Levering er inden 60 dage, selvom de lover inden 14 dage.Og når du skriver svare de tilbage med de kan ikke gøre noget, heller ikke de vide ikke hvor er din ordre nu!!!!

16. maaliskuuta 2026

Dårlig kvalitet og tæt på umuligt at returnere vare

Drop-shipper firma -dvs. varer sendes fra Kina. Jeg bestilte et par bukser og de kom frem efter et par uger - dog af meget lavere kvalitet, end hvad man skulle forvente ud fra både pris og billede på hjemmesiden. Produktet ligner slet ikke billedet - er af tynd kvalitet og anden farve end på billedet. Hjemmesiden lover mulighed for at returnere ved utilfredshed. Det tager lang tid før jeg langt inde på siden, finder frem til, at varen dog skal sendes tilbage til firma fra Kina og ikke forhandler inden for EU. Dvs. meget dyrt og besværligt at returnere. Ud fra andre anmeldelerser herfra tør jeg slet ikke bruge penge på returnering med risiko for ikke at få dækket det oprindelige køb. Køb aldrig herfra.

27. maaliskuuta 2026

Lad være med at køb her

Jeg har bestilt voks til at forsegle kuverter d. 23 marts - jeg modtager konstant mails fra dem om at jeg skal betale IGEN, fordi de ikke har fået min betaling. Jeg har sendt dem bevis fra min konto at beløbet er trukket, og endda fået bekræftet fra min bank, at de har modtaget beløbet.

De vil ikke sende min vare, før jeg betaler igen:)

De vil heller ikke svare på mine mails eller returnere mine penge i stedet.

23. maaliskuuta 2026

Den værste onlinebutik, køb ikke fra dem

Den værste onlinebutik, køb ikke fra dem. Jeg bestilte et produkt, betalte via MobilePay, og et øjeblik senere modtog jeg en besked om, at transaktionen mislykkedes. Jeg modtog en anden besked om, at jeg ikke skulle bekymre mig, fordi jeg kunne betale igen. Det gjorde jeg, hvilket betyder, at jeg betalte igen. Konsekvensen var, at de opkrævede mine penge to gange. De snyder kunderne.

4. huhtikuuta 2026

Slet ikke et seriøst firma

Slet ikke et seriøst firma. Lad være med at bruge dine penge her. De tager dine penge med det samme og ændrer leveringstiden fra 2-5 dage til 5-14 dage, når du har betalt. Så når der ikke dukker noget op, overdriver de igen til 60 dage. Undgå det for enhver pris.

2. huhtikuuta 2026

Præcis som lovet, og hurtigt leveret!

Jeg vil gerne være en af de få, der skriver en god anmeldelse! 😁 Vi fik besked d.23 marts om at varen var afsendt, og i dag modtog vi den med Dao, hvor jeg skulle hente den i min lokale pakkeshop. Det er altså 7. Hverdag pakken kommer, og den er som den skal være, så måske har vi bare været heldige, men det håber jeg bestemt også at andre kan have lov at være i fremtiden! ☺️

1. huhtikuuta 2026

Utilfreds

Den ikke godt service jeg har oplevet! hvis vern kommer ikke efter 14 dage så skal man venter 60 dage!

30. maaliskuuta 2026

Den dårligste service jeg har oplevet

Den dårligste service jeg har oplevet. De lover max 14 dages levering, men efter mere end 14 hverdage har jeg endnu ikke modtaget den bestilte vare eller besked om levering.
Efter henvendelse til deres kundeservice fik jeg besked om, at jeg skal henvende mig igen, hvis varen ikke er ankommet efter 60 dage!!! Tydelig vis får de varer fra Kina til videresalg...bedre at bestille direkte fra Kina så, hvis man vil det.
Det frarådes absolut at benytte Lunzo

26. maaliskuuta 2026

Ordered 2 items in early february

Ordered 2 items in early february , confirmed receipt from the bank regarding payment , 2 months later no products and 30+ emails and messages from lunzo that i need to pay again, send them emails with proof of payment and it s like talking to a dumb rock. They say yes your products are one the way , no worries , i requested a refund , and they say the products are on the way, ( you can reach china by foot faster than their delivery date) It s a complete scam

23. maaliskuuta 2026

Glemte at tjekke firmaet på trust 🙈…

Glemte at tjekke firmaet på trust 🙈 Gået 2 måneder siden bestilling. Nu skriver de at budet har været, men ikke truffet nogen hjemme og at jeg ikke har afhentet pakken på leveringsstedet. Jeg har aldrig fået en besked om at de har været her eller hvor pakken skulle befinde sig. Men pengene er hævet med det samme.
Total svindler firma.

29. tammikuuta 2026

Svindel firma

Svindel firma! Hold dig væk! Har efter mere end 2 måneders venten endnu ikke modtaget min ordre men pengene trak firmaet med det samme.

14. maaliskuuta 2026

Returnering

Jeg havde desværre ikke tjekket op på firmaet her, inden jeg bestilte en vare. Den kom indenfor angivne leveringstid, men da jeg ønskede at benytte mig af returretten, fik jeg blot at vide, at jeg selv måtte organisere returningen med den oprindelige forhandler. Denne har virksomhed i Spanien så fragtprisen for returnering af varen ville ende med at koste mere end selve varen. Der var kun én respons fra kundeservice, da jeg efterspurgte et returlabel, jeg selvfølgelig nok skulle betale for, og det var, at jeg selv skulle betale returfragten, hvilket jeg også var indstillet på, men ikke i det prisleje. Det skal man lige være opmærksom på, inden man handler på hjemmesiden.

9. maaliskuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili