Min kone og jeg prøvede at bestille en julegave inde fra deres hjemmeside. Varen var ikke på lager, men på vej. Ifølge telefonsamtaler med dem, ville varen være der snart og skulle blive sendt inden e... Näytä lisää

Virkelig dårligt på alle parametre... 28.12 bestilte jeg 6 varer. 10 dage senere kom 1 af dem så gik der yderligere 1 uge, så dukkede 3 yderligere op. De sidste modtog jeg aldrig. Ibob s... Näytä lisää

Første, men ikke sidste gang jeg har kontaktet iBob. - Bestilte den ønskede vare kl. 20.45 og modtog varen næste formiddag kl. 11.45 - altså vel at mærke en transport fra Esbjerg til modtageradresse... Näytä lisää

Jeg bestilte igennem mit arbejde nogle farvepatroner/papir til en fotoprinter mandag i uge 36. Der blev oplyst 2-3 dages levering, hvilket var fint, da vi skulle bruge printeren søndag i uge 36. To... Näytä lisää

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

5 t. arvostelua

Delivery time delays

We ordered binders from the website. The website said it is available and in stock. The general delivery time was 6 days in the confirmation email.
After that, I received another email where they said the delivery comes one week after. I called them one week after, and they said next Monday they deliver it.
The next Monday we called them again, they said next Monday...Hope we will get the product... There is no tracking option...

23. marraskuuta 2021

skod

ordre nr. 9000022178
Jeg bestilte blækpatroner den 20 oktober der skete ikke noget kontaktede kundeserv i uge 43 og sjovt nok så var min bestilling lige kommet men der skete stadig ikke noget så kontaktede igen kundeserv den 1 nov og så skete der noget fik mine varer den 2 nov trods det var på lageret til levering i 1 - 2 dage
iflg IBob

2. marraskuuta 2021

Levering

Bestilt varer 21-05. Modtaget 28-05

28. toukokuuta 2021

Hej Peder

Tusind tak for din anmeldelse, vi tager alle meddelser alvorligt og ser det som en mulighed for at blive bedre, normalt har vi 1-2 dages levering med mindre at det er en skaffevarem men dette skulle også stå på din ordrebekræftelse. Jeg vil rigtig gerne undersøge hvad der er sket med din ordre. Så hvis du vil sende mig en mail til info@ibob.dk att. Dorthe/Trustpilot med dit ordrenr. eller faktura nr. så vender jeg retur med svar når jeg har undersøgt sagen.

Med venlig hilsen

Excellent kundeservice!

Når originalprodukter er ens, kan man kun konkurrere på pris, levering og service. Og iBob vinder alle tre kategorier. Specielt deres kundeservice (Lone) er excellent: superhurtig, venlig og problemløsende. Holder stilen, også når der er meget besvær med et produkt eller en bestilling.

3. helmikuuta 2021

Hej Lisbeth

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, jeg giver straks beskeden videre til Lone

Dorthe -Kundeservice

Hurtig kunderservice og levering

Købte en tilbudsprinter hos iBob. Prisen var ikke ændret til tilbudsprisen, så jeg kontaktede kundeservice via hjemmeside. Der var prompte respons, og to minutter efter var prisen rettet. Printeren var i pakkeshop dagen efter. Så, hurtig kundeservice og levering - og til den billigste pris jeg kunne finde. Det er OK!

22. tammikuuta 2021

Hej Ole

Tusind tak for den fine feedback

ringe ringe ringe

ringe ringe ringe - først leveret den forkerte toner, derefter bestilt en ny toner med levering asap, efter 7 dage endnu ikke modtaget - aldrig mere ibob

4. joulukuuta 2020

Hej Ngav

mange tak for du tog dig til at skrive en anmeldelse, jeg beklager din oplevelse og vil meget gerne se hvad der er sket med din ordre, så vi også kan blive bedre. må jeg ulejlige dig med at skrive mig en mail på info@ibob.dk og skrive i emnefeltet Trustpilot - att. Dorthe Johansen og hvis du så kan skrive enten ordrenr eller fakturanr, så vender jeg straks retur til dig med et svar.

Ingen service.

Kan kun tilmelde mig koret af kedelige oplevelser. Har endnu ikke fået min levering,efter en uge. trods det er en lagervarer med levering på 1-2 dage. Efter telefon samtale med ibob, må jeg sige at de ikke har nogen form for kundeservice. De er ikke interreseret i at hjælpe. De bruger også et meget uheldigt fragtfirma der er velkendt for at snyde og stjæle. Det var første og eneste gang jeg handlede der.

1. joulukuuta 2020

Hej Kim
Mange tak for du tog dig tid til denne anmeldelse, Vi tager alle anmeldelser alvorligt og ser det som en mulighed for at forbedre os.
Jeg beklager din oplevelse og vil rigtig gerne undersøge hvad der er sket i din sag.
For at kunne tjekke det vil jeg gerne bede dig om at sende mig en mail på info@ibob.dk og i emnefeltet skrive Trustpilot att. Dorthe Johansen og i mailen skrive ordrenr eller fakturanr. så vender jeg straks retur.

dårlig levering

En uge levering, på trods af at de sender inden for kort tid, påstår de. Da buddet kom, spurgte han til hvad der stod på æsken. Jeg sagde jeg havde bestilt til en pakkested. Han sagde de ikke gør det. Havde jeg ikke været hjemme, så var den blevet sendt tilbage. Det var slet ikke meningen jeg skulle have været hjemme på det tidspunkt han kom.
Ud over det, så virker det som om, at det kontorstol underlag jeg har købt. Ikke ville rette sig helt ud. Jeg har haft et bord med en stor flad bund til at ligge på det, i flere dage. Og en større stak blade

23. marraskuuta 2020

Hej Mike

Mange tak for din henvendelse. Det er naturligvis meget beklageligt at vi ikke har overholdt leveringstiden.
Kunne jeg få dig til at sende mig en mail på kundeservice@roso.dk med dit ordrenr - att. Dorthe Johansen mærkes med trustpilot i Emnefeltet
Så vil jeg meget gerne tjekke op på hvad det var der gik med din ordre
Endnu engang tak fordi du gav dig tid til at give os feedback

Du ønskes en rigtig god dag

Vælg en gave

Vælg en gave, juhuu nogen giver en gave... problem er bare, det er ikke en gave fordi det kræver køb... skam jer ibob

22. lokakuuta 2020

Fin oplevelse

God pris og Levering to dage efter bestilling. Det er, som det skal være. Ingen problemer her.

28. elokuuta 2020

Blækpatroner ikke på lager og ingen…

Blækpatroner ikke på lager og ingen kommunikation

Jeg bestilte blækpatroner til min printer og 14 dage efter havde jeg stadig ikke modtaget dem på trods af at den på deres side stod til at være på lager.
Da jeg ringede var der en masse bortforklaring, men faktum er at der ikke er nogen feedback fra dem når de ikke kan leve op til deres egne 1-3dage levering.
Fik annulleret ordren....
Min anbefaling er ... hvis du vil være sikker på at få det du bestiller til tiden handle et andet sted...
Virkelig useriøs forretning :-)

17. elokuuta 2020

Undgå iBob

Undgå iBob. De ajourfører næsten konsekvent ikke deres lager, så man bestiller bare for at blive gjort til grin og man får intet at vide før man selv rykker for leveringen. Her lyder det så at varen desværre er i restordre og leverandøren ikke ved hvornår den kommer.
Konkret eksempel var en printer bestilt i august hvor iBob underligt nok ser ud som ca. de eneste der har varen - men det har de så heller ikke :-(

15. elokuuta 2020

jeg fik en forkert toner leveret den…

jeg fik en forkert toner leveret den hed, ce285 a,
kontaktet firmaet og de lovet at sende den rigtige toner
som var. blybird toner TN241BK
det var 22/7-2020 har ringet 2 gange og skrevet 4 gange de lover hver gang at jeg vil modtage den rigtig toner har nu opgivet og bestilt den rigtig toner andet sted. har stadig ikke hørt noget den 12/8-2020
john Borch

12. elokuuta 2020

Har netop bestilt en printer

Har netop bestilt en printer, papir og blækpatron til min virksomhed. Jeg får besked fra GLS om afsendt ordre. Da jeg henter pakken, er der kun blækpatron i. Jeg har ingen mail modtaget om, at de andre varer ikke kunne leveres eller er i restordre.
Jeg sidder nu med en blækpatron, jeg ikke kan bruge til noget. I pakken lå en seddel, hvor der stod, at printer og papir var i restordre. Ingen dato på evt kommende levering eller mulighed for annullering af ordre.
Meget skuffende oplevelse og totalt mangelfuld kommunikation og service.

5. elokuuta 2020

Jeg giver kun en stjerne fordi det er…

Jeg giver kun en stjerne fordi det er umuligt ikke at give nogen.
Jeg havde bestilt en vare og fik mail om at den var i rest. Derfor anullerede jeg ordren og fik af vide at den var anulleret. Jeg skrev hvornår jeg kunne forvente penge retur og fik af vide at det skete når lageret havde godkendt annullering. Efterfølgende har jeg rykket for retur beløb 2 gange og senest fået af vide at pakken var afsendt. Nu kan jeg så hente pakken og skal selv betale for at returnere den til ibob. Har aldrig oplevet et firma hvor den ene ikke aner hvad den anden laver og hvor kunden betyder SÅ lidt bare der kommer penge i kassen. Nu finder jeg et firma der ved hvad de laver til mine kommende ordre
Tak for l..t

10. heinäkuuta 2020