Min kone og jeg prøvede at bestille en julegave inde fra deres hjemmeside. Varen var ikke på lager, men på vej. Ifølge telefonsamtaler med dem, ville varen være der snart og skulle blive sendt inden e... Näytä lisää

Virkelig dårligt på alle parametre... 28.12 bestilte jeg 6 varer. 10 dage senere kom 1 af dem så gik der yderligere 1 uge, så dukkede 3 yderligere op. De sidste modtog jeg aldrig. Ibob s... Näytä lisää

Første, men ikke sidste gang jeg har kontaktet iBob. - Bestilte den ønskede vare kl. 20.45 og modtog varen næste formiddag kl. 11.45 - altså vel at mærke en transport fra Esbjerg til modtageradresse... Näytä lisää

Jeg bestilte igennem mit arbejde nogle farvepatroner/papir til en fotoprinter mandag i uge 36. Der blev oplyst 2-3 dages levering, hvilket var fint, da vi skulle bruge printeren søndag i uge 36. To... Näytä lisää

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

5 t. arvostelua

Mit livs dyreste tegnestifter

Jeg bestilte en opslagstavle, en pakke med tegnestifter og tre plastboxe til opbevaring hos ibob.dk. Få dage senere modtager jeg en pakke med tegnestifter og en enkelt plastbox, der er gået i stykker. Opslagstavlen er i mellemtiden blevet udsolgt.

Jeg kontakter ibob.dk og skriver, at de har sendt mig en plastbox i stedet for tre - og de lover at sende varen sammen med opslagstavlen.

Er par dage senere modtager jeg en ny pakke med en enkelt plastbox, der igen er blevet ødelagt under transporten - og stadig ingen oslagstavle. Da jeg to gange har modtaget en forkert varer, der tilmed var defekt, vælger jeg at annullere resten af ordren.

Resultatet er, at jeg nu har købt mit livs dyreste tegnestifter til 81,85 kroner (de havde kostet en tyver i hvilken som helst anden butik). Det er ikke verdens undergang, men jeg kommer aldrig til at handle hos ibob.dk igen.

2. helmikuuta 2018

Bestilte tre Rice kopper

Bestilte tre Rice kopper, modtog en. Bestilte også en termokop og får at vide i dag, efter jeg skriver og spørger, at den først er på lager den 15. feb. Det er sgu lidt op ad bakke :(

1. helmikuuta 2018

Super service

Min printer ville ikke acceptere de fremsendte uoriginale blækpatroner, men jeg fik straks tilsendt nogle nye originale, og kunne returnere de der ikke duede uden beregning. Returpakken blev endda hentet på min adresse af GLS.

23. tammikuuta 2018

Virkelig dårligt på alle parametre...

Virkelig dårligt på alle parametre...

28.12 bestilte jeg 6 varer.

De sidste modtog jeg aldrig.

Ibob svarer ikke på de mails jeg skriver selv efter 4 dage.

Ordrenummer: 14256701

18. tammikuuta 2018

bestilte den 5 om aftenen

bestilte den 5 om aftenen, modtog mail på at varerne var afsendt mandag eftermiddag og kunne allerede hente dem tirsdag. Hurtig service, ingen skader og alt gik som forventet.

9. tammikuuta 2018

Dårlig oplevelse

Kan ikke engang stå ved den ene stjerne som man som minimum skal give !!!
Dårlig oplevelse at handle her, mangelfuld komunikation, mangelfuld levering, manglende respons på mails og tlf opkald.

8. tammikuuta 2018

Den dårligste service jeg nogensinde …

Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet!! Bestilte en vare den 12. december 2017 med leveringstid på 8 dage. Fin tid inden jul. Hører intet og skriver så en mail til dem den 18. december for at høre om leveringstid. Får intet svar! Ringer så til dem den 20. december og får at vide, at varen ikke kommer på lager før den 4. januar 2018. Fedt!! Det må jeg jo så vente på. Den 29. december får jeg så svar på min mail, at varen først kommer på lager den 4. januar 2018, og om jeg vil vente på varen. Jeg svarer så med det samme, at det vil jeg gerne, men om jeg kan ændre leveringsadressen, da modtageren af JULEGAVEN bor et andet sted i landet. Den mail får jeg heller ikke svar på! Jeg har så ringet til dem igen i dag - den 8. januar 2018, da jeg stadig intet har hørt! De siger så, at varen (selvfølgelig!!) ikke er kommet på lager endnu. Den skulle først afsendes fra leverandøren den 4. januar, så de satser på at modtage den i dag eller i morgen. Jeg spørger så ind til min mail, men de er meget bagud med mails (Surprise! Med så dårlig en service, bliver de jo nok bombarderet med mails). Jeg får dog lov til at ændre leveringsadressen, men nu må vi se, om varen nogensinde dukker op. Helt ufatteligt dårlig service altså. Bestiller aldrig fra iBob igen...
Update: Jeg kontaktede iBob igen den 18. januar 2018, hvor jeg så blev oplyst, at varen ikke længere kunne skaffes hjem! Efter SELV at have henvendt mig. Flot iBob. Flot!!

8. tammikuuta 2018

Ingen varer, ingen kundeservice, ingen reaktion

Købte nogle varer den 3. december. Først da jeg af egen drift henvendte mig to uger senere fik jeg at vide, at det først var på lager den 19. Det var ok med mig, det kunne godt gå.

Og så hører jeg ellers INTET.
Den 28. december skriver jeg, at jeg hæver købet, og beder om en bekræftelse herpå. Dette rykker jeg for den 4. januar, og jeg har fortsat intet hørt overhovedet.

Juristen her er pænt sur i hovedet over den behandling!

Opdatering: Dagen efter denne anmeldelse hørte jeg omsider fra firmaet, der accepterede det hævede køb.

7. tammikuuta 2018