jeg bestilte nye tallerkener frokost middag s tallerkner og suppetallerkner og skåle . Det er bare så flot og leveringen var hurtigt og sikkert der var intet der var gået i stykker så tak til jer for... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse👍 Købte om lørdagen, det blev afsendt tirsdag og kunne hente onsdag. Købte forskellige glas til surdej og låg. Og alt var pakket så godt ind. De kan klart anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper. MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud... Näytä lisää

Nogle gange går tingene ikke som forventet. Det sker. Havde et par knive til vandslibning. Sliberne havde været lige frisk nok og var kommet til at ændre formen på kniven (slebet for meget).... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet

Vi er blandt de mest seriøse udbydere af professionelt køkkenudstyr i Danmark. Vi ønsker at kunderne skal have præference for at handle med os og at de oplever, at vi er et aktivt, friskt pust i deres hverdag, hvor man altid får det man forventer og gerne lidt til, og hvor man får svar tilbage, hvis noget ikke er, som det skal være.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

7 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Super god

Super god udbener kniv som min far blev meget glad for i julegave.
Kniv ankom hurtigt og forsvarligt indpakket.

11. joulukuuta 2025

Man skal kunne stole på jer!

Når I sætter et pænt antal gryder gil salg på jeres hjemmeside, så forventer jeg ikke at få min ordre sat i restordre.
Jeg slettede prompte restordren!;

9. joulukuuta 2025
H.W.Larsen A/S-logo

Vastaus yritykseltä H.W.Larsen A/S

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi forstår fuldt ud din frustration – og du har helt ret: Man skal kunne stole på, at varer, der vises som tilgængelige på vores hjemmeside, også kan leveres som forventet.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager oprigtigt, at din ordre endte i restordre. I november og op mod julehandlen har vi oplevet en ekstraordinær høj efterspørgsel, hvilket desværre betyder, at vi i perioder løber tør for udvalgte varer hurtigere end forventet. Det kan medføre forsinkelser i opdateringen af lagerstatus, hvilket vi arbejder målrettet på at forbedre.

Vi respekterer naturligvis, at du valgte at slette restordren, men vi vil meget gerne finde en løsning for dig. Du er derfor velkommen til at kontakte os på web@hwl.dk, så ser vi gerne på mulighederne sammen.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores fortsatte arbejde med at sikre mere præcis lager-information.

De skarpeste hilsner

Bo & Co

Billedet matcher ikke produktet

Billedet matcher ikke produktet. Det eneste billede viser en tagdåse, elastikker og metalbeslag, men kun én vare på billedet er til salg. Andre hjemmesider viser dåsen separat fra de andre komponenter, hvilket gør det tydeligt, at KUN dåsen sælges, ikke hele sættet.

16. joulukuuta 2025
H.W.Larsen A/S-logo

Vastaus yritykseltä H.W.Larsen A/S

Kære Dig,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er vi naturligvis kede af at høre, og vi forstår godt din frustration, hvis produktbilledet har skabt tvivl om, hvad der indgår i salget.

Det er vigtigt for os, at vores produktbilleder og beskrivelser er tydelige og ikke giver anledning til misforståelser. Derfor vil vi meget gerne i dialog med dig for at høre præcis, hvilket produkt der har voldt problemer, så vi kan gennemgå billedmaterialet og sikre, at det stemmer overens med det, der sælges.

Du er meget velkommen til at kontakte os på web@hwl.dk
, så vi kan se nærmere på sagen sammen og finde en løsning. Din feedback hjælper os med at forbedre både vores webshop og kundeoplevelsen fremadrettet.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen.

De skarpeste hilsner,

Bo & Co