Når I sætter et pænt antal gryder gil salg på jeres hjemmeside, så forventer jeg ikke at få min ordre sat i restordre. Jeg slettede prompte restordren!;
9. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Vastaus yritykseltä H.W.Larsen A/S
Kære Peter,
Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi forstår fuldt ud din frustration – og du har helt ret: Man skal kunne stole på, at varer, der vises som tilgængelige på vores hjemmeside, også kan leveres som forventet.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager oprigtigt, at din ordre endte i restordre. I november og op mod julehandlen har vi oplevet en ekstraordinær høj efterspørgsel, hvilket desværre betyder, at vi i perioder løber tør for udvalgte varer hurtigere end forventet. Det kan medføre forsinkelser i opdateringen af lagerstatus, hvilket vi arbejder målrettet på at forbedre.
Vi respekterer naturligvis, at du valgte at slette restordren, men vi vil meget gerne finde en løsning for dig. Du er derfor velkommen til at kontakte os på web@hwl.dk, så ser vi gerne på mulighederne sammen.
Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores fortsatte arbejde med at sikre mere præcis lager-information.