Jeg skrev midt i juni et par spørgsmål vedr. Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 tilbud. Fik hurtigt svar, men da jeg havde et par yderlgere afklarende spørgsmål skrev jeg 3 gange uden response. Til... Näytä lisää
Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla... Näytä lisää
Fantastisk service😃 Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurti... Näytä lisää
Det er rigtigt nok, hvad de andre skriver. Lagerstatus på siden er sjældent retvisende, og kommunikationen er mangelfuld - fx får man ikke besked, hvis der er forsinkelser. Men man får varerne og p... Näytä lisää
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Mine handler hos hi Fi freaks har været fra starten over chat til bestilling og handlen meget tilfredsstillende god rådgivning og hurtig levering. Jeg har kun godt at sige. De købte varer er jeg fuldt tilfreds med.
Jeg gjorde en god handel og varen jeg fik levede fuldstændig op til mine forventninger og højtalerne spiller fantastisk.
Hurtig levering ,super produkt som lever over forventning
God kommunikation efter bestilling, hurtig levering og intet at sætte på varen.
Jeg ville helt klart bruge dem igen og det har jeg også planer om at gøre.
Subwoofer leveret til tiden. Super kvalitet.
Ingen problemer
En defekt forstærker blev byttet uden brok eller tidsspilde.
Meget fin oplevelse, tør godt handle her igen 😁
Super kommunikation, service, pris(er) og lynhurtig levering - 5/5!
Bestilte et sæt demo-højtalere samt ny forstærker den 9. marts. Modtog kvittering og besked om at varer var i gang med at blive pakket. Siden har jeg intet hørt. Beløbet har været låst på min konto siden. Har sendt adskillige mails, forsøgt opkald på et nummer der ikke eksisterer længere, og skrevet på chatten adskillige gange, hvor chatten pludseligt blev afbrudt.
I dag lykkedes det så med kontakt på chatten. Højtalerne var solgt til anden side ( men jeg kunne købe nye 😉 ) og forstærker var i restordre flere uger.
Tak for den oplevelse og en annulleret ordre.

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Jeg var meget skeptisk efter at have læst flere dårlige anmeldelser. Men nu har jeg efterhånden købt det meste af mit stereo anlæg her, og har ikke haft de problemer der bliver beskrevet her. Det sidste jeg bestilte var en Audiolab 8300XP. Den blev bestilt 29.12.2022 og blev afsendt fra HiFi-Freaks d 3.1.2023. Leverings tid ca. 3-4 dage. Det syntes Jeg egentlig er ganske godt!
Problem med forstærker blev løst hurtigt og til fuld tilfredshed
Super service......
mvh
Rene
vassagohifi
Very good packaging and fast delivery.
fik nogle rigtige gode tilbud på forstærker og højtalere hurtig ekspedition og hurtig/venlig svar på chatten
god købsoplevelse handler der gerne igen
venter dog stadig på en forstærker der i restordre
men tænker det er butikken ikke så meget herre over
Det er det 5. Produkt jeg har købt. Alle mine købsoplevelse har været rigtig gode.
Man får virkelige gode hifi-enheder til prisen,især når man tænker på, hvordan nogle mærker, i denne tid,er stukket helt af prismæssigt
Servicen er god, og bestilling og levering, har forløbet problemfrit.
Mvh Robert
Gjorde en retur vilket gick smidigt, fick ersättningsprodukt.
Great store! Fast support and shipping as well.