HiFifreaks.dk Arvostelua

2 148
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Jeg skrev midt i juni et par spørgsmål vedr. Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 tilbud. Fik hurtigt svar, men da jeg havde et par yderlgere afklarende spørgsmål skrev jeg 3 gange uden response. Til... Näytä lisää

Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla... Näytä lisää

Fantastisk service😃 Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurti... Näytä lisää

Det er rigtigt nok, hvad de andre skriver. Lagerstatus på siden er sjældent retvisende, og kommunikationen er mangelfuld - fx får man ikke besked, hvis der er forsinkelser. Men man får varerne og p... Näytä lisää

Keskitasoinen

(2 148)

76 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God Wharfedale SW-150 subwoofer

God Wharfedale SW-150 subwoofer. Dog lang leveringstid på min ordre nr. 2085, hvor leveringen blev udskudt to gange. Forklaringen ifølge Hi-Fi freaks var: "Skyldes at vi var kommet til at bytte om på indholdet af to leverancer, og din ordre var dermed ikke en del af dagens leverance, som tidligere meddelt." Så hvis noget kan gøres bedre, så er det at få bedre styr på leverancerne og oplyse forsinkelser til kunderne uden at kunden bør skrive først.

18. huhtikuuta 2023

1 stjerne med pil ned.

Kan desværre ikke give andet end 1 stjerne, da jeg ikke har fået min vare endnu. (Burde vel i virkeligheden give 0)

“Bestil inden kl. 13:00
Bestiller du inden kl. 13:00 på hverdage sender vi varerne samme dag med PostNord.”

19. Maj bestilte jeg et sæt Denton 80th og har stadig intet set til dem. Har skrevet 2 mails til kundeservice. Intet svar. Højtalerne stod som værende på lager, da jeg bestilte, og det gjorde de ind til midten af ugen efter. Hvor jeg forsøgte mig igen med kundeservice via chatten på hjemmesiden. Her fik jeg at vide at der ikke var flere på lager, men at en kæmpe container med vare var fanget i tolden, men dog på vej ind, så måske jeg var heldig at der var lager igen fredag.

Nu er det det så blevet mandag d 29, stadig igen højtalere, eller nogen mail fra kundeservice.

Tror aldrig jeg kommer til at bestille herfra igen. Er de mon ved at gå konkurs igen ?? 🤨

19. toukokuuta 2023
HiFifreaks.dk-logo

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk

Hej Kim,

Jeg er ked af du har haft den oplevelse, Denton 80th blev desværre flået væk, men vi har flere på vej hjem. Det undre mig dog, for begge dine mails er blevet svaret indenfor 2 timer med en opdatering, og du har også haft kontakt til os på chatten. Kan de være endt i spamfilter?

Det er korrekt at containeren har siddet fast i tolden, som skulle inspicere den. Den er endelig langt om længe blevet frigivet i dag, og ankommer hos os i løbet af eftermiddagen. Alle udstående ordre bliver sendt i morgen så snart containeren er tømt :-).

.. og nej, vi er på ingen måde ved at gå konkurs. De nye ejere er en stor koncern bag os, så det kommer ikke til at ske :-)

Mvh,
Casper
HiFifreaks.dk

VARNING!!!

VARNING!!!
Beställer varor som inte kommer i sin helhet! Kommer med rena lögner. Svara ej på mail, vilket bekräftar hans medvetna bedrägliga val! Stort utnyttjande av god renommé. Tyvärr verkar det som om han/de har slagit in på brottets bana. Stöld, rån, åldringsrån och bedrägerier! VARNING för denna stora renommé snyltare! KÖP ABSOLUT EJ!!!

8. toukokuuta 2023

Rigtigt godt købsforløb

Rigtigt godt købsforløb. Havde ved en fejl, bestilt med afhentning i Glostrup, det blev dog løst hurtigt og effektivt af deres kundeservice og med blot en enkelt dags forsinkelse, modtog jeg min nye cd afspiller.
Handler hjertens gerne hos hififreaks igen.

31. maaliskuuta 2023

Købte 2 sæt højtaler…

Købte 2 sæt højtaler, da man kan købe og prøve. Havde dem i en uge, og var ikke helt tilfreds med nogle af dem. Fik dem begge afleveret tilbage og måtte vente alt for længe på at få pengene tilbag, ca.3 uger. Det er ALT for længe uanset hvis skyld det er, også selv som der står på siden at der KAN gå op til 14 dage. På hjemmesiden er der også outlet, med gode priser. Fandt et sæt højtaler som måske var gode til prisen. Men de var væk. Men de stod på outlet uger efter, selv om de var solgt. Bestilte så de højtaler jeg ville have og de stod som om de var på lager. Det var de så ikke, de skulle først hjem fra Tyskland. Lidt for mange små fejl i forløbet til at få 4 stjerner. Jeg har nu kunne nyde mine nye højtaler fra Mission men lidt tungt forløb med at prøve, sende tilbage og nye igen. Det hele er stået på fra køb d.10-1-23 til d.23-2-23

30. maaliskuuta 2023