Butik24 Arvostelua

2 013
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Bestilte varen kl 12.30. Kunne afhente i pakkeshop næste dag kl 9.00. Det kan man da kalde hurtigt service. Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer k... Näytä lisää

Jeg er ganske tilfreds med denne butik. De ting jeg har bestilt og betalt er kommet frem som de skulle. Har ingen problemer haft overhovedet 😉

Jeg købte et Philips 55 tommer tv med ambilight, og kan varmt anbefales. Ingen problemer hurtig og sikkert levering og super tilfreds mange tak

Webshop og så samtidig en super god kundeservice på dansk. Fik den bedste service inden køb. Produktet jeg købte passede desværre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod på min konto e... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Butik24 er første startet under navnet Soundbutikken, med en kæmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken ændret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gør at du altid kan finde den rette løsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nichepræget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populære og unikke mærker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(2 013)

121 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Billige priser på mange af tingene

God service og en webshop som er let og overskuelig

11. elokuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Marianne! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med vores priser, service og at vores webshop er let at navigere.

Det er præcis det vi stræber efter – at gøre det nemt for dig at handle!

Butik24

Fri for plidder pladder. Tak!

God hjemmeside. Amagerkanere. Ikke plidder pladder information. Total god levering. Total troværdig.

11. elokuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Peter! ⭐

Det glæder os enormt at høre at du finder os troværdig og at vores hjemmeside, levering og kommunikation lever op til dine forventninger.

At vi skal være præcis og stram uden unødvendigt pladder – det er det vigtigste for os.

Din tilfredshed betyder alt.

Butik24

Hurtig levering varen lever op til…

Hurtig levering varen lever op til forventningen

6. elokuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Jette! ⭐

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt og at produktet lever op til dine forventninger. Det er præcis det vi stræber efter!

Bare iorden.

Billigeste på nettet og pakken ankom indenfor 1,5 dag. Det må næsten være en rekord 😅 anbefales x10

5. elokuuta 2026

Tak for denne fantastiske anmeldelse, Mathias! 🚀

Din anbefaling betyder alt for os! Vi er glade over at kunne kombinere de bedste priser med lynhurtig levering – og ja, 1,5 dag er helt klart noget vi er stolte af!

Din tilfredshed motiverer os til at fortsætte på den her vej.

Køb af tv

22. heinäkuuta 2026

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse, Janni! 🎉

Det glæder os enormt at høre at dit tv-køb levede fuldt ud op til dine forventninger. Din anbefaling til andre betyder enormt meget for os.

Problemfri levering og hurtig service – det er præcis det vi stræber efter. Din tilfredshed motiverer os!

butik24

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

31. heinäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Holger! ⭐

Det glæder os at høre, at du fandt os hurtig og effektiv. Det er præcis det vi stræber efter!

Kommer klart igen

Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer klart igen

30. heinäkuuta 2026

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse, Malene! 🎉

Dit feedback betyder enormt meget for os. Fra bestilling kl. 12:30 til afhentning næste dag kl. 9:00 – det er præcis den hurtige service vi stræber efter! Og det at du roser både prisen, pakkningen, hjemmesiden og at produktet var som forventet, gør os rigtig glade.

Vi ser enormt frem til at se dig igen som kunde! Din tilfredshed og positive feedback motiverer os til at fortsætte med denne høje standard.

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition. Godt nok lidt vanskeligt at finde rundt i Jenagade, men det ændrer jo ikke noget på selve leveringen.👍👍😀

24. heinäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Eli! 👍👍

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med vores gode og hurtige ekspedition. Og ja, Jenagade har sine små udfordringer for gps'en! 😄

Men som du siger - det vigtigste er leveringen, og vi er glade for at det gik hurtigt for dig!

Jeg havde min vare dagen efter

Jeg havde min vare dagen efter

17. heinäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Charlotte! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du modtog varen dagen efter! Det er præcis den hurtige service vi stræber efter.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, under 24 timer.

22. heinäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Brian! 🚀

Det glæder os enormt at høre, at vi kunne levere under 24 timer! Det er præcis den service vi stræber efter – lynhurtig og pålidelig.

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ser frem til at handle med dig igen!

Som det skal

14. heinäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Maiken! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at alt gik som det skal. Det er præcis det vi stræber efter!

Hurtig levering

Hurtig levering - god pris for kvalitet.

10. heinäkuuta 2026

Hej Karsten

Tak for din fine anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både vores hurtige levering og at du oplevere at du har fået god kvaliteten til prisen.

Det er præcis det vi stræber efter – værdi for pengene!

Butik24

Fin service da jeg ringede fordi min…

Fin service da jeg ringede fordi min pakke ikke kom, de havde overset den. Men fik den hurtige sendt.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Butik24

Tak for din anmeldelse, Malena.

Vi beklager oprigtigt at der var opstået problemer med din pakke. Men glad for at du er tilfreds med vores kundeservice – og at vi kunne sende pakken hurtigt da du ringede.

Din feedback betyder meget for os!

Butik24.dk

Dårlig indpakning som ikke kunne…

Dårlig indpakning som ikke kunne anvendes til returnering.
Butikkens udvalg var fint og priserne ligeså. Selve købsoplevelsen var også uden problemer, men modtog pakken kun delvist indpakket i bølgepap og tape, som kompromitterede selve indholdets indpakning.

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Butik24

Tak for din anmeldelse, Anna.

Vi beklager oprigtigt at dit produkt blev pakket dårligt. Normalt er bølgepap et udmærket produkt til indpakning af mange type produkter – men at det blev gjort uordentligt. Produktet skulle have været fuldt indpakket uden at kompromittere indholdet.

Dette er en fejl fra vores side, og vi ser på vores procedurer for at undgå det fremover.

Vi værdsætter din ros for udvalg og priser, og vi vil gerne gøre det bedre næste gang.

fin service

fin service, godt køb

16. kesäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Hanne! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin oplevelse med vores service og fandt det var et godt køb. Det er præcis hvad vi stræber efter!

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ses snart!

Effektiv levering

Effektiv levering

12. kesäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Ann! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du fandt vores levering effektiv. Det er præcis det vi stræber efter!

Butik24

Hurtig levering og god pris

10. kesäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Jonas! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både vores hurtige levering og vores priser. Det er den perfekte kombination, og vi er stolte af at kunne tilbyde det!

Vi ses snart!

Hurtig levering

Hurtig levering, og den rigtige vare

10. kesäkuuta 2026

Tak for din fine anmeldelse, Carsten! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du modtog den rigtige vare hurtigt. At få præcis det du bestilte uden problemer - det er hvad vi stræber efter!

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ses snart!